Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Logarska dolina - Pravljični gozd 16.7.2010 6:04:06
|
|
|
|
rožica2
|
mi smo bili za 1.maja tam.plačati je treba vstopnino,tudi za otroke mislim da je blo okrog 3e.je zanimivo če je otrok star vsaj 3leta da že pozna pravljice,drugače pa ni nevem kaj
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.7.2010 7:35:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Logarska dolina - Pravljični gozd 16.7.2010 10:05:27
|
|
|
|
ksenija12
|
Nas je pot tja zanesla, ko smo šli na potep do Potočke zijalke (super hribovski izlet, če so vam všeč hribi..jama je nasploh krasna, hladna in je res doživetje). Ko smo se vračali, smo se ustavili še v Logarski dolini, da si pogledamo to pravljično deželo. Ampak se mi zdi vstopnina absolutno predraga - za otroka, tudi če je še v vozičku je mislim da 3 evre, se pravi pride takšen izlet 12 eur za štiričlansko družino in če k temu prišteješ še dodatnih 6 eur, ki jih moraš ob vstopu z avtom plačati še v Logarsko dolino, izlet ni ravno poceni. Za primerjavo - smo bili v mesecu maju na izletu pri Koči pri čarovnici - dežela pravljic in domišljije (Olimje), ki ga pa toplo priporočam - vstopnina je simbolična 1 eur za skupino, po želji lahko obiskovalci primaknejo kaj več...mi je bilo zelo zelo všeč Kekec, Bedanec, ki smrči itd...
|
|
|
|
RE: Logarska dolina - Pravljični gozd 16.7.2010 10:32:27
|
|
|
|
špelin@
|
Hvala vsem trem Logarska nas mika, ker tam že dolgo nismo bili A ni vstopnina 2,5 EUR na osebo? A za dveletnika tudi zaračunajo? ksenija12, hvala tudi za drugo idejo
|
|
|
|
RE: Logarska dolina - Pravljični gozd 16.7.2010 10:45:14
|
|
|
|
pety78
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Hvala vsem trem Logarska nas mika, ker tam že dolgo nismo bili A ni vstopnina 2,5 EUR na osebo? A za dveletnika tudi zaračunajo? ksenija12, hvala tudi za drugo idejo Mogoče se pa v nedeljo vidimo tam. Hvala za idejo.
|
[Brisano sporočilo] 16.7.2010 13:31:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Logarska dolina - Pravljični gozd 16.7.2010 13:37:12
|
|
|
|
nadka30
|
mi smo tudi bili lansko poletje, je bilo naši punci kar všeč,še posebej ta sprehod po gozdu je pa fajn, ker je potem zunaj tega parka tak velik plac, kjer lahko imate piknik oz se otroci lovijo, žogajo, v glavnme splača se imeti kako pijačko zraven in na fotoaparat ne pozabite Nam je bilo všeč
|
|
|
|
RE: Logarska dolina - Pravljični gozd 16.7.2010 14:18:47
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Hvala vsem trem Logarska nas mika, ker tam že dolgo nismo bili A ni vstopnina 2,5 EUR na osebo? A za dveletnika tudi zaračunajo? ksenija12, hvala tudi za drugo idejo od 2 leti naprej je že vstopnina. samo mi smo zamolčali, da je Matic že junija bil 2 leti. Pišuka, naš je tak orjak, da vsak misli, da je star vsaj 3, če ne 4, čeprav ima šele 2 leti in 2 meseca Bi ga težko prešvercala...
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 16.7.2010 14:19:55 >
|
|
|
|
RE: Logarska dolina - Pravljični gozd 16.7.2010 14:19:34
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30 mi smo tudi bili lansko poletje, je bilo naši punci kar všeč,še posebej ta sprehod po gozdu je pa fajn, ker je potem zunaj tega parka tak velik plac, kjer lahko imate piknik oz se otroci lovijo, žogajo, v glavnme splača se imeti kako pijačko zraven in na fotoaparat ne pozabite Nam je bilo všeč Super, hvala
|
|
|
|
RE: Logarska dolina - Pravljični gozd 16.7.2010 23:43:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Mene sploh ni potegnil...
|
|
|
|
RE: Logarska dolina - Pravljični gozd 19.7.2012 16:58:58
|
|
|
|
korenina
|
Pravljični gozd v Logarski dolini Za obisk pravljičnega gozda lahko rečem samo, škoda časa in jeze. Cena absolutno previsoka, za vse starostne skupine enako. Ureditev gozda pa je premalo povezana z lepotami doline. Preveč kičasto, premalo povezano z naravo in gozdom samim. S takim sprehodom vplivamo tudi na vzgojo naših otrok.
|
|
|
|
RE: Logarska dolina - Pravljični gozd 19.7.2012 17:47:00
|
|
|
|
honey
|
Mi smo bili tam lansko leto povsem slučajno, niti nismo vedeli za ta "pravljični gozd". Notri smo se prešvercali, tako da nam vsaj tega ni bilo potrebno plačat, ker bi bila totalno razočarana, če bi mi to zaračunali. Žal Ne glede na to, da je starejši sin bil star takrat že 6 let in je poznal vse pravljice, ki so tam notri v gozdu, mu ni bilo zanimivo. Pa sem ga skušala zamotit na vse načine, pa ni šlo. V glavnem nam ni potegnilo. Je pa dosti bolj mu bilo zanimivo v Olimjah, kot je že ena napisala zgoraj. Je več za videt, bolj razgibana potka, bolj zanimivo vse skupaj predstavljeno - v glavnem, nam je bilo bolj všeč.
|
|
RE: Logarska dolina - Pravljični gozd 19.7.2012 20:47:30
|
|
|
|
aknela123
|
ko sem zagledala naslov, me je kar zamikalo, da bi šli pogledat. ampak, ojoj, če nekatere pravite, da vam je v Olimju bilo boljše in lepše, ne vem, kaj naj pričakujem. ker to, kar ponujajo v Olimju, Koča pri čarovnici, je meni, žal, zgled, kako naj ne bi bilo (Bedanec, pa zraven Leon Štukelj, pa Miki Miška, pa neke seksulje...). Kako je kaj letos v Logarski?
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 idej, v katere muzeje z otrokomKer smo radi družinsko aktivni tudi na kulturnem področju, vam v spodnjem članku predstavljamo nekaj muzejev, ki smo jih...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?