|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Logarska dolina - Pravljični gozd
15.7.2010 21:37:11   
špelin@
Kaj menite o temle Pravljičnem gozdu? Je kdo od vas že bil tam?

http://www.logarska-narazpotju.si/web/index.php?option=com_content&task=view&id=12&Itemid=17
http://poptv.si/multimedia/pravljicni-gozd.html

Zbiramo ideje za izlete po Sloveniji, če je še kaj luštnega, na plano z izkušnjami user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Logarska dolina - Pravljični gozd
16.7.2010 6:04:06   
rožica2

mi smo bili za 1.maja tam.plačati je treba vstopnino,tudi za otroke mislim da je blo okrog 3e.je zanimivo če je otrok star vsaj 3leta da že pozna pravljice,drugače pa ni nevem kajuser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
16.7.2010 7:35:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu rožica2)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
16.7.2010 10:05:27   
ksenija12
Nas je pot tja zanesla, ko smo šli na potep do Potočke zijalke (super hribovski izlet, če so vam všeč hribi..jama je nasploh krasna, hladna in je res doživetje). Ko smo se vračali, smo se ustavili še v Logarski dolini, da si pogledamo to pravljično deželo. Ampak se mi zdi vstopnina absolutno predraga - za otroka, tudi če je še v vozičku je mislim da 3 evre, se pravi pride takšen izlet 12 eur za štiričlansko družino in če k temu prišteješ še dodatnih 6 eur, ki jih moraš ob vstopu z avtom plačati še v Logarsko dolino, izlet ni ravno poceni. Za primerjavo - smo bili v mesecu maju na izletu pri Koči pri čarovnici - dežela pravljic in domišljije (Olimje), ki ga pa toplo priporočam - vstopnina je simbolična 1 eur za skupino, po želji lahko obiskovalci primaknejo kaj več...mi je bilo zelo zelo všeč Kekec, Bedanec, ki smrči itd...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.7.2010 10:32:27   
špelin@
Hvala vsem trem user posted image user posted image user posted image

Logarska nas mika, ker tam že dolgo nismo bili

A ni vstopnina 2,5 EUR na osebo? A za dveletnika tudi zaračunajo?

ksenija12, hvala tudi za drugo idejo user posted image

(odgovor članu ksenija12)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.7.2010 10:45:14   
pety78
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Mogoče se pa v nedeljo vidimo tam. Hvala za idejo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
16.7.2010 13:31:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
16.7.2010 13:37:12   
nadka30
mi smo tudi bili lansko poletje, je bilo naši punci kar všeč,še posebej ta sprehod po gozdu je pa fajn, ker je potem zunaj tega parka tak velik plac, kjer lahko imate piknik oz se otroci lovijo, žogajo, v glavnme splača se imeti kako pijačko zraven in na fotoaparat ne pozabite
Nam je bilo všečuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 8
16.7.2010 14:18:47   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

od 2 leti naprej je že vstopnina. samo mi smo zamolčali, da je Matic že junija bil 2 leti.

Pišuka, naš je tak orjak, da vsak misli, da je star vsaj 3, če ne 4, čeprav ima šele 2 leti in 2 meseca user posted image Bi ga težko prešvercala...

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 16.7.2010 14:19:55 >

Neposredna povezava do sporočila: 9
16.7.2010 14:19:34   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30

mi smo tudi bili lansko poletje, je bilo naši punci kar všeč,še posebej ta sprehod po gozdu je pa fajn, ker je potem zunaj tega parka tak velik plac, kjer lahko imate piknik oz se otroci lovijo, žogajo, v glavnme splača se imeti kako pijačko zraven in na fotoaparat ne pozabite
Nam je bilo všečuser posted image user posted image user posted image

Super, hvala user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 10
16.7.2010 23:43:49   
Anonimen
Mene sploh ni potegnil...

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
18.7.2010 23:12:36   
norksi
Živjo

na tej spletni strani je kar nekaj izletov. Mi smo bili tudi v Pravljični deželi - odvisno od otroka - v kolikor popestriš s kako pravljico o čarobnih junakih bo vsekakor zanimivo, samo od sebe pa mogoče tudi ne.

http://www.caszadruzino.com/home
http://sites.google.com/site/caszadruzino/projects/izleti-v-naravo/logarskadolina-savinjskaregija

< Sporočilo je popravil norksi -- 18.7.2010 23:27:00 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
19.7.2012 16:58:58   
korenina
Pravljični gozd v Logarski dolini
Za obisk pravljičnega gozda lahko rečem samo, škoda časa in jeze. Cena absolutno previsoka, za vse starostne skupine enako. Ureditev gozda pa je premalo povezana z lepotami doline. Preveč kičasto, premalo povezano z naravo in gozdom samim. S takim sprehodom vplivamo tudi na vzgojo naših otrok.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 13
19.7.2012 17:47:00   
honey
Mi smo bili tam lansko leto povsem slučajno, niti nismo vedeli za ta "pravljični gozd". Notri smo se prešvercali, tako da nam vsaj tega ni bilo potrebno plačat, ker bi bila totalno razočarana, če bi mi to zaračunali. Žal user posted image Ne glede na to, da je starejši sin bil star takrat že 6 let in je poznal vse pravljice, ki so tam notri v gozdu, mu ni bilo zanimivo. Pa sem ga skušala zamotit na vse načine, pa ni šlo. V glavnem nam ni potegnilo. Je pa dosti bolj mu bilo zanimivo v Olimjah, kot je že ena napisala zgoraj. Je več za videt, bolj razgibana potka, bolj zanimivo vse skupaj predstavljeno - v glavnem, nam je bilo bolj všeč.

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

(odgovor članu korenina)
Neposredna povezava do sporočila: 14
19.7.2012 20:47:30   
aknela123
ko sem zagledala naslov, me je kar zamikalo, da bi šli pogledat. ampak, ojoj, če nekatere pravite, da vam je v Olimju bilo boljše in lepše, ne vem, kaj naj pričakujem. ker to, kar ponujajo v Olimju, Koča pri čarovnici, je meni, žal, zgled, kako naj ne bi bilo (Bedanec, pa zraven Leon Štukelj, pa Miki Miška, pa neke seksulje...). Kako je kaj letos v Logarski?

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 idej, v katere muzeje z otrokom
Ker smo radi družinsko aktivni tudi na kulturnem področju, vam v spodnjem članku predstavljamo nekaj muzejev, ki smo jih...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?