|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Lošinj - kampiranje
25.4.2006 11:07:56   
Geja
Hojla,

Mi pa letos razmišljamo o Lošinju,  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa me zanima, kam bi se splačalo iti.
Aha, mi kampiramo, s šotorom, in imamo falotka starega 2 leti.
Je kje primerna plaža? Mivka ?

Hvala in lep dan,
Geja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Lošinj - kampiranje
25.4.2006 11:29:17   
Lunca1
Ja priporočam Čikat, imaš predvsem kamne, je pa malo ven iz kampa ena mivkasta plaža (greš po potki ob obali na levo). kamp ima tudi dovolj sence in je ca. 20 minut hoje oddaljen iz Malega Lošinja. meni je super.

(odgovor članu Geja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.4.2006 12:47:00   
lukec
Čikat je zakonuser posted image . Veliko sence, ogromno sprehajalnih poti, ene gre celo okrog in okrog celega Lošinja, zelo prijetno in kar precej veliko staro mesto. Sicer pa je v Čikatu večinoma skalna plaža, ki je vmes betonirana, s stopnicami za v vodo en majhen del je peščen (veliki okrogli kamni) en del pa je mivkast. Poleg vsega vam bo všeč tudi prav posebna klima. Jaz sem zaljubljena v Mali Lošinj, čeprav sem videla že velik del hrvaške obale.user posted image

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu Geja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.4.2006 12:59:01   
darjatimci
Nam pa je bilo zelo všeč v campu Baldarin, ki je v Punta križi,bogu za hrbtom, ampak na začetku za tekstilce in naprej večina campa FKK. Plaža lepa na  začetku plitva mivka, za naše malčke krasno, gužve pa ni.

(odgovor članu lukec)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.4.2006 13:24:32   
Barbs
user posted image Jaz sem še kot otrok s starši velikokrat šla kampirat v Čikat na Lošinj. In potem še ene dvakrat v študentskih letih. Potem tam sicer nisem bila več, ampak po moje se kaj dosti ni spremenilo. In če se ni, je Čikat zakonuser posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu darjatimci)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.4.2006 13:59:04   
darja72
Tudi kamp Lopari ni slab. Lociran cca 2 km naprej od mesta Osor. Sence za šotor dovolj, na plaži so kamenčki, senco dopoldne poiščeš v gozdičku, popoldne zanjo ni problem, na obali stalno malček pihlja. Kamp je bolj družinske sorte, ima trgovino in teraso za kakšen večeren drink. Priporočam.lp

(odgovor članu Geja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.4.2006 14:11:36   
buni1
Absolutno ČIkat! Najboljši na Lošinju! Tudi mivka je takoj pod hotelom Helios, ki je zraven kampa. Čikat in Mali Lošinj je idealen za otroke!

(odgovor članu darja72)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.4.2006 17:13:47   
hariba
Čudovito za otroke je tudi na Rabu, na loparju, na rajski plaži, ki popolnoma opravičuje to ime. Okrog 2km dolga plaža sama mivka. Voda je od začetka zelo plitka. Tudi dogaja se marsikaj. Camp je lepo urejen, v hotelih san marino je pa dobra samopostrežna hrana in pri večerji pijača zastojn. Tako da se da nahranit tudi malega otroka. Super je tudi v Budvi v Črni gori.

(odgovor članu buni1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.4.2006 20:39:26   
Anonimen
Še ena, ki je nora na Čikat user posted image  
Tako lepo diši po borovcih user posted image
No, klima je fantastična.......vse naj naj o Čikatu user posted image

(odgovor članu hariba)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...
Savnanje v nosečnosti: da ali ne?
Ali lahko nosečnica obiskuje savno? Ali je savnanje nevarno zanjo ali za plod? Odgovoril nam je mag. Stanko Pušenjak, dr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?