|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ločitev je bila prestavljena -
24.1.2006 1:04:49   
Anonimen
Ampak ni panike, ker to prinese svoj plus...
Za ob 9:30 sem imela namreč razpisano glavno obravnavo za ločitev. Šele, ko sem prišla tja, pa sem izvedela, da je obravnava prestavljena in da so mi obvestilo o tem poslali domov v petek, ampak očitno še ni prispelo. Zanimalo me je seveda, zakaj so prestavili, pa so me napotili kar do sodnice. Povedala je, da danes nima porotnikov. Skoraj sem oči vrgla ven. Kakšnih porotnikov? Saj se gre za ločitev, ne pa za kaznivo dejanje! Kaj bo o moji ločitvi odločala porota?
Ampak gospa sodnica je pa full fajn ženska. Sem ji razložila situacijo, kako je z "gospodom bivšim" - da ga še policija ne najde, kaj šele jaz. In da ni niti najmanjše šanse, da bi on prostovoljno stopil skozi vrata katerekoli državne ustanove, ker se boji še lastne sence, toliko grehov ima na grbi. Pa me je potolažila, da ga na glavni obravnavi popolnoma nihče ne potrebuje. Toliko se je še potrudila, da je poiskala mojo mapo in ko je videla, damu je bilo vabilo na glavno obravnavo dvakrat poslano, pa ga ni šel dvignit na pošto, je rekla, da si bo sam kriv, če ga ne bo, kajti to potem zanj pomeni, da ne bo imel možnosti pritožbe na nič, kar bo določeno v sodbi. Fino fajn! Še sama mi je rekla, da je to zame plus predvsem pri doloćanju višine preživnine, saj je ne bo mogel izpodbijati (no, ja, saj se da, ampak koliko bi pa dosegel, je pa druga stvar).
Potem sva pa še s sodnico ugotovili, da imam jaz na istem sodišču še vloženo tožbo za izpodbijanje očetovstva, nakar je rekla, da mora biti najprej zaključena ta tožba, šele potem se lahko ločim oz. razvežem. Pa sem bila spet jaz tista, ki sem skočila v luft in rekla, da vem za žensko, ki je na rezultat take tožbe čakala leto in pol in da jaz nimam niti najmanjšega namena, da bi bila še toliko časa poročena! Pa se je začela sodnica smejati in je rekla, da bo preprosto obe tožbi združila in da se bosta obravnavali istočasno. Torej, da bomo v iste pol ure določili biološkega očeta za uradnega očeta in mene razvezali od bivšega moža. Aleluja!
Nov datum za glavno obravnavo za obe tožbi skupaj je sedaj 6.3.2006 (kar so določili že v petek, ampak jaz tega nisem vedela, ker nisem dobila pošte). Ko sem sodnici rekla, da imam ravno na ta dan ultrazvok za novorojenčka, poleg tega pa moram biti do 10.3. pravnomočno razvezana in imeti urejeno očetovstvo zaradi otroškega dodatka za Robija (o teh komplikacijah pa ne bom zdaj dolgovezila), pa je rekla, naj ji priporočeno čimprej pošljem prošnjo, da se datum prestavi na februar in da potem ostane še 15 dni časa, da sodbe postanejo pravnomočne, da ne bom zamudila rokov in da bo imelo dete zdrave kolke.
Saj ne moreš verjet!!!
Če povzamem - dobila sem občutek, da bom slovenska rekorderka glede tega, kako hitro bom imela rešeno tožbo za izpodbijanje očetovstva - v cca. mesecu dni od pol od dneva vložitve tožbe! In tako bo moj Robi dobil očeta, jaz se bom znebila bivšega, mojemu Janu pa bo končno določena preživnina (vsaj iz jamstvenega sklada jo bo potem lahko dobil,če ne drugega).
Jaz bi kar en štamprle ruknla od veselja...
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ločitev je bila prestavljena -
24.1.2006 1:14:53   
Anonimen
user posted image Kerensa, vsaka čast! Res sem full vesela zate!

Pa na zdravje!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
24.1.2006 6:51:09   
Anonimen
Bravo, čestitam!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
24.1.2006 7:15:02   
CIPRESA
Ja Kerensa ti ga kar ruk'n user posted image user posted image user posted image user posted image Tud jaz sem vesela da se ti bo končno vse uredilo. user posted image user posted image user posted image user posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.1.2006 8:00:26   
tanikaa
Bravo user posted image . Pogumna in odločna ženska si. Vsa čast.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.1.2006 8:12:43   
Anonimen
Ja res, najboljš, da kar kakšnega rukneš, pa na zdravje!!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
24.1.2006 8:29:57   
lelaval
Čestitam. user posted image user posted image

Edino za slikanje kolkov ne vem kako je v LJ. V MB je vsak dan le 1 uro in, če nisi takrat, ko imaš datum (seveda, da je vse O.K.), lahko prideš naslednji dan, ali pa dan prej - prideš kar na vrsto. Jaz bi si mogočr slikanje prestavila - prej prideš na vrsto, kot na sodišču.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.1.2006 8:33:30   
Moyca_
user posted image user posted image user posted image

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.1.2006 8:45:51   
spacey
Jeah! 3x hura za sodnico! user posted image user posted image user posted image To Kerensa, zdej pa končno vse kot mora bit. :)

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
24.1.2006 12:46:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu spacey)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
24.1.2006 13:53:46   
Annny
Povedala je, da danes nima porotnikov. Skoraj sem oči vrgla ven. Kakšnih porotnikov? Saj se gre za ločitev, ne pa za kaznivo dejanje! Kaj bo o moji ločitvi odločala porota?

Kerensa, na okrožnih sodiščih (ki so najnižja 'inštanca' za družinskopravne zadeve) vedno odloča senat treh sodnikov: poklicnega sodnika in dveh sodnikov porotnikov ('laikov').

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
24.1.2006 14:03:09   
beba76
Čestitam! Pa liter na mizo!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?