alina_1
|
Pozdravljeni! Sem nova ,na vašem forumu.Brala sem vas redno,prijavila sem se pa šele danes. Naj vam na kratko opišem situacijo. Sem mamica enoletne punčke,poročena slabe dve leti.Vse lepo in prav,do pol leta nazaj,ko sem izvedela,da me mož vara s sodelavko.Seveda,je bila na začetku zelo burna reakcija z moje strani,kasneje,ko so se stvari nekoliko polegle,sem nekako prevaro oprostila,v upanju,da bo bilje.A glej,mož z sodelavko ni nehal,z hčerko sva odšli zaenkrat h staršem,z možem pa imam seveda sedaj kup problemov. 1.Non stop me kliče,in diha za ovratnik 2.GROZI,da za hči ne bo nič plačeval. in še polno nekega izsiljevanja itd. Zanima me sledeče,kako je z CSD?Naj omenim,da je mož zaposlen pri privatniku,in dobi minimalno nakazan znesek,drugo na roke. Tudi stanovanjski problem ne vem,kako bomo rešili,v stanovanje sva oba veliko vložila,s tem,da imava oba službo v prestolnici,moji starši so 50 km stran,in sedaj vsako jutro punčko vozim v vrtec,jaz v službo... Najemnine so drage,pojma nimam kako bom plačevala najemnino in še kaj drugega. Hvala za nasvete!!!! LP,Alina
|