Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ločevalna dieta-kolikokrat samo voda? 4.7.2006 10:16:14
|
|
|
|
Anonimen
|
3-krat.
|
|
|
|
RE: Ločevalna dieta-kolikokrat samo voda? 4.7.2006 10:18:39
|
|
|
|
cukerček
|
ja 3x mene čaka samo še en in to naslednji petek pa sem konec jeeeeee
|
|
|
|
RE: Ločevalna dieta-kolikokrat samo voda? 4.7.2006 10:21:37
|
|
|
|
Anonimen
|
To je vsakih 30 dni? Se bom šla en dan tale preizkus karakterja, dokler sem na porodniški. Da vsaj nekaj naredim v tem letu...
|
|
|
|
RE: Ločevalna dieta-kolikokrat samo voda? 4.7.2006 10:25:05
|
|
|
|
Anonimen
|
29. DAN - VODNI DAN Ta dan pride po sadnem dnevu, vsak 29 dan od začetka diete. Torej boste imeli v 90 dneh 3 vodne dneve. Namenjen je popolnemu očiščenju telesa. Vodni dan je najtežji, vendar pa boste njegov pozitivni učinek čutili najmanj dva tedna. Pri vodnem dnevu lahko shujšate tudi do 2 kg!
|
|
|
|
RE: Ločevalna dieta-kolikokrat samo voda? 4.7.2006 10:25:11
|
|
|
|
cukerček
|
ne vsaki 29 dan je postni dan, ko imaš zadnji posti dan še moraš enkrat it skozi tiste 4 dni B, Š, OH, S pol si pa res konec
|
|
|
|
RE: Ločevalna dieta-kolikokrat samo voda? 4.7.2006 10:26:18
|
|
|
|
cukerček
|
splišni prehitela si me
|
|
|
|
RE: Ločevalna dieta-kolikokrat samo voda? 4.7.2006 10:30:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala vama! Lahko še en kueščn? Poleg vode - je dovoljen tudi nesladkan čaj ali kava? Ali je treba strogo samo vodo pit?
|
|
|
|
RE: Ločevalna dieta-kolikokrat samo voda? 4.7.2006 10:33:25
|
|
|
|
cukerček
|
naj bi samo vodo, vendar sem jaz pila tudi nesladkan čaj ali vodo life z okusom, če pa me je kaj zvijalo pa sem si skuhala tudi čisto juho in jo spila 2dc da sem si malo zagrela želodec, pa se ni nikjer poznalo
|
|
|
|
RE: Ločevalna dieta-kolikokrat samo voda? 4.7.2006 10:35:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, lahko nesladkan čaj in kavo brez mleka.
|
|
|
|
RE: Ločevalna dieta-kolikokrat samo voda? 4.7.2006 10:36:13
|
|
|
|
cukerček
|
ne vem če se ti dosti zdi , za mene je dovolj, da sem do sedaj shujšala 11,5 kg pa imam še en post nasledji petek potem pa še 4 dni pa sem konec no jaz sem več kot zadovolna z izgubljeno težo. na zaćetku sem imela 65 kg zdaj jih imam 54
|
|
|
|
RE: Ločevalna dieta-kolikokrat samo voda? 4.7.2006 10:41:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Bravo, bravo za izgubljene kile!!! . Tole je pa zelo konkretno, 11 kil! Ste dobre, da zdržite tolk časa z dieto, jst še razmišljat ne morem o 90-ih dneh.... Bom poskusla en vodni dan, tko za "splošno" dobro počutje. Če bo karakter zdržal ta dan,,,, Še 1x obema hvala za info!
|
|
|
| Stran: [1] |
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?