Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Ljubljančanke pozor kradejo! 2.7.2008 9:02:49
|
|
|
|
sani1
|
Včeraj so mi v centru mesta na Čopovi v trgovini H&M iz vozička ukradli denarnico. Mamice pazite in še enkrat pazite. Kar je pa najbolj bizarno, da v trgovini H&M na Čopovi nimajo ne kamer in ne varnostnika! Jaz se lahko ubrišem pod nosom za moj zajeten kupček denarja. Vas pa opozarjam, da pazite, da se vam ne zgodi isto... Pa lep dan in šopingiranje!
Pusti, naj prihajajo stvari same- kot večer, kot noč, jutro in dan. Počakaj, da potrkajo pri tebi- kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik. Pusti, da stvari odtečejo- kot čas in voda! Za lepši dan!
|
|
|
|
RE: Ljubljančanke pozor kradejo! 2.7.2008 9:13:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Kako pa to, da imaš denarnico v vozičku
|
|
|
|
RE: Ljubljančanke pozor kradejo! 2.7.2008 9:33:28
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 Kako pa to, da imaš denarnico v vozičku To pa tudi mene zanima.
|
|
|
|
RE: Ljubljančanke pozor kradejo! 2.7.2008 9:34:11
|
|
|
|
Volga
|
Aja, pa dobro potem, se mene ne tiče, ker nisem ljubljančanka. Se pravi piše na čelu, da si ljubljančan in potem te okradejo. Kul.
|
|
|
|
RE: Ljubljančanke pozor kradejo! 2.7.2008 9:37:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Jah, če človek pusti denarnico ali torbico v vozičku ima vse šanse, da ga okradejo bodisi v LJ ali pa Zgornji Kungoti Kamere v teh trgovinah so pa itak takšne, da po posnetku še lastna mati sina ne spozna, varnostniki pa varujejo blagoi v trgovini in ne naših denarnic .
< Sporočilo je popravil Miša99 -- 2.7.2008 9:38:40 >
|
|
|
|
RE: Ljubljančanke pozor kradejo! 2.7.2008 9:49:55
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
OK v vozičku res ni pametno imet denarnice, ampak najbrž je hotela samo dobronamerno opozorit na previdnost; saj včasih res prehitro pozabimo pazit, jaz že včasih za nazaj razmišljam, kaj bi lahko bilo ...
|
|
RE: Ljubljančanke pozor kradejo! 2.7.2008 9:53:25
|
|
|
|
Naja31
|
To pa res ni fajn, da so ti ukradli denarnico, ampak tudi jaz ne razumem kako si jo lahko imela v vozičku. Podoben primer so tisti, ku puščajo denarnice na sedežih v avtu in potem so šokirani ko jim vlomijo v avto. Kot da bi ponujal, da ti ukradejo.
|
|
|
|
RE: Ljubljančanke pozor kradejo! 2.7.2008 9:55:28
|
|
|
|
angel_rebelde
|
Mogoče jo je imela v otroškem vozičku? Mater, se ob vse spotaknete..
|
|
RE: Ljubljančanke pozor kradejo! 2.7.2008 9:56:48
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: angel_rebelde Mogoče jo je imela v otroškem vozičku? Mater, se ob vse spotaknete.. Ja, in da jo je imela v otroškem vozičku???? A je kaj razlike? Daj no, nehaj se spotikat. Denarnica je za v taško in pika.
|
|
|
|
RE: Ljubljančanke pozor kradejo! 2.7.2008 10:00:49
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: angel_rebelde Mogoče jo je imela v otroškem vozičku? Mater, se ob vse spotaknete.. Ja, in da jo je imela v otroškem vozičku???? A je kaj razlike? Daj no, nehaj se spotikat. Denarnica je za v taško in pika. Se strinjam da denarnica v otroškem vozičku kar vabi da jo ukradejo. Sploh če mamica zraven gleda oblačila in ni pozorna je to tako kot da pustiš torbico sredi trgovine
|
|
|
|
RE: Ljubljančanke pozor kradejo! 2.7.2008 10:02:10
|
|
|
|
Lianna
|
IZVIRNO SPOROČILO: sani1 Včeraj so mi v centru mesta na Čopovi v trgovini H&M iz vozička ukradli denarnico. Mamice pazite in še enkrat pazite. Kar je pa najbolj bizarno, da v trgovini H&M na Čopovi nimajo ne kamer in ne varnostnika! Jaz se lahko ubrišem pod nosom za moj zajeten kupček denarja. Vas pa opozarjam, da pazite, da se vam ne zgodi isto... Pa lep dan in šopingiranje! Trgovina HM na Čopovi ima varnostnika! Če pa ti puščaš denarnico kar tako v vozičku je pa to tvoj problem.
|
|
|
|
RE: Ljubljančanke pozor kradejo! 2.7.2008 10:02:48
|
|
|
|
Mikica
|
IZVIRNO SPOROČILO: sani1 Kar je pa najbolj bizarno, da v trgovini H&M na Čopovi nimajo ne kamer in ne varnostnika! Ampak varnostnika sem pa tam velikokrat videla, stoji pa v pritličju pri izhodu.
|
|
|
|
RE: Ljubljančanke pozor kradejo! 2.7.2008 10:06:54
|
|
|
|
mojsoncek
|
Kako ze pravijo... priloznost naredi tatu!
|
|
RE: Ljubljančanke pozor kradejo! 2.7.2008 10:09:24
|
|
|
|
Naja31
|
A je pomembno v kakšnem vozičku? Saj nakupovalnih vozičkov tam sploh nimajo. Imam prijateljico, ki svojo denarnico vedno "vozi" na ročaju od vozička. In čudež, da ji je še niso ukradli. Varnostnik pa ni tam zato, da ne bi ropali kupcev, ampak zato, da kupci ne bi kradli.
|
|
|
|
RE: Ljubljančanke pozor kradejo! 2.7.2008 10:41:56
|
|
|
|
muki1
|
IZVIRNO SPOROČILO: A je pomembno v kakšnem vozičku? Ja, zelo pomembna je firma vozička. Boljša ko je firma, več šans je, da je denarnica bolj polna. Sorite da smetim, nisem si mogla pomagati .
|
|
RE: Ljubljančanke pozor kradejo! 2.7.2008 11:03:47
|
|
|
|
felicia
|
ženska vas je samo opozorila da se to dogaja in da bodite bolj pozorne- zdej če vas tako moti da je imela v vozičku denarnico je pa to že druga debata, pa odprite novo temo npr. kje imate denarnico ko šopingirate, se sprehajate itd.
|
|
|
|
RE: Ljubljančanke pozor kradejo! 2.7.2008 11:07:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: felicia ženska vas je samo opozorila da se to dogaja in da bodite bolj pozorne- zdej če vas tako moti da je imela v vozičku denarnico je pa to že druga debata, pa odprite novo temo npr. kje imate denarnico ko šopingirate, se sprehajate itd. A to se je šele zdaj začelo dogajat Prej pa ni noben kradel
|
|
|
|
RE: Ljubljančanke pozor kradejo! 2.7.2008 11:08:37
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: muki1 IZVIRNO SPOROČILO: A je pomembno v kakšnem vozičku? Ja, zelo pomembna je firma vozička. Boljša ko je firma, več šans je, da je denarnica bolj polna. Sorite da smetim, nisem si mogla pomagati .
|
|
|
|
RE: Ljubljančanke pozor kradejo! 2.7.2008 11:08:46
|
|
|
|
pijja
|
IZVIRNO SPOROČILO: muki1 IZVIRNO SPOROČILO: A je pomembno v kakšnem vozičku? Ja, zelo pomembna je firma vozička. Boljša ko je firma, več šans je, da je denarnica bolj polna. Sorite da smetim, nisem si mogla pomagati .
|
|
RE: Ljubljančanke pozor kradejo! 2.7.2008 11:10:45
|
|
|
|
felicia
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 IZVIRNO SPOROČILO: felicia ženska vas je samo opozorila da se to dogaja in da bodite bolj pozorne- zdej če vas tako moti da je imela v vozičku denarnico je pa to že druga debata, pa odprite novo temo npr. kje imate denarnico ko šopingirate, se sprehajate itd. A to se je šele zdaj začelo dogajat Prej pa ni noben kradel ne prej so bili ljudje bolj pošteni
|
|
|
|
RE: Ljubljančanke pozor kradejo! 2.7.2008 11:12:09
|
|
|
|
pijja
|
IZVIRNO SPOROČILO: felicia IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 IZVIRNO SPOROČILO: felicia ženska vas je samo opozorila da se to dogaja in da bodite bolj pozorne- zdej če vas tako moti da je imela v vozičku denarnico je pa to že druga debata, pa odprite novo temo npr. kje imate denarnico ko šopingirate, se sprehajate itd. A to se je šele zdaj začelo dogajat Prej pa ni noben kradel ne prej so bili ljudje bolj pošteni Se 100% strinjam
|
|
RE: Ljubljančanke pozor kradejo! 2.7.2008 11:12:16
|
|
|
|
puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga Aja, pa dobro potem, se mene ne tiče, ker nisem ljubljančanka. Se pravi piše na čelu, da si ljubljančan in potem te okradejo. Kul. Volga ti si za v cajtnge IZVIRNO SPOROČILO: felicia ...zdej če vas tako moti da je imela v vozičku denarnico je pa to že druga debata, pa odprite novo temo npr. kje imate denarnico ko šopingirate, se sprehajate itd. no še moje skromno mnenje, lepo da je avtorica opozorila na tole, je pa res glupo da je imela denarnico v vozičku, pa še je to un za po trgovini al otroški, al marela, al pa sam un ko mamce not fasng vozijo. Sicer pa vsaka šola nekaj stane a ne. Jaz osebno denarnice nikol ne puščam v vozičku, v avtu ali bilo kje kjer bi jo lahko videli, tud mi gre na živce, ker naša tajnica pušča odprto torbico na stolu v službi, tako da vsak vidi kaj ima noter in kje je njena denarnica, mobitel, sam čakam kdaj ji bo kdo kaj maznu, pa sem jo že večkrat opozorila da naj shrani raj v omaro al pa vsaj zapre, a ona se ne da, men je pa tole kr hudo gledat...
< Sporočilo je popravil puncica -- 2.7.2008 11:13:09 >
|
|
|
|
RE: Ljubljančanke pozor kradejo! 2.7.2008 11:12:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: felicia IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 IZVIRNO SPOROČILO: felicia ženska vas je samo opozorila da se to dogaja in da bodite bolj pozorne- zdej če vas tako moti da je imela v vozičku denarnico je pa to že druga debata, pa odprite novo temo npr. kje imate denarnico ko šopingirate, se sprehajate itd. A to se je šele zdaj začelo dogajat Prej pa ni noben kradel ne prej so bili ljudje bolj pošteni M-HM
|
|
|
|
RE: Ljubljančanke pozor kradejo! 2.7.2008 11:22:34
|
|
|
|
bumerang
|
Meni so pa pred par dnevi denarnico skoraj ukradli iz torbice. Sem slišala samo "ziiiiip" in ko pogledam na torbico, je bila zadrga odprta. Tako da kradejo tudi iz torbic!
|
|
RE: Ljubljančanke pozor kradejo! 2.7.2008 11:25:35
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
IZVIRNO SPOROČILO: bumerang Meni so pa pred par dnevi denarnico skoraj ukradli iz torbice. Sem slišala samo "ziiiiip" in ko pogledam na torbico, je bila zadrga odprta. Tako da kradejo tudi iz torbic! KAKŠNA PREDRZNOST!!!!!
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?