Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ljubljančanke (Bežigrad) pomoč 23.2.2010 22:58:50
|
|
|
|
Anonimen
|
V restavracijah-kafičih mislim da ni nič. Še najbližje je Petrol nasproti stadiona.
|
|
|
|
RE: Ljubljančanke (Bežigrad) pomoč 23.2.2010 23:27:11
|
|
|
|
MTFP
|
Najlepša hvala... me pa še zanima za Murgle če katera ve, je v tistem centru ali pa Tušu tudi kaj?
|
|
|
|
RE: Ljubljančanke (Bežigrad) pomoč 23.2.2010 23:35:40
|
|
|
|
ledenka
|
v Sparu na Viču imaš previjalnico v Murgle centru je ni
|
|
RE: Ljubljančanke (Bežigrad) pomoč 24.2.2010 8:20:32
|
|
|
|
kasso
|
v vozičku
|
|
|
|
RE: Ljubljančanke (Bežigrad) pomoč 24.2.2010 9:23:21
|
|
|
|
urška76
|
V okolici plave lagune je ZD pa greš notri zadaj kjer je dispanzer za otroke in previješ.
|
|
|
|
RE: Ljubljančanke (Bežigrad) pomoč 24.2.2010 10:11:07
|
|
|
|
ksenija12
|
Za previjalnice ne vem, ampak zakaj je ne bi previla v vozičku? Mi nismo nič komplicirali, smo previli kar v vozičku, pa tudi v avtu.
|
|
RE: Ljubljančanke (Bežigrad) pomoč 24.2.2010 10:44:19
|
|
|
|
Nika v službi
|
IZVIRNO SPOROČILO: ksenija12 Za previjalnice ne vem, ampak zakaj je ne bi previla v vozičku? Mi nismo nič komplicirali, smo previli kar v vozičku, pa tudi v avtu. Podpis. Voziček lahko zapelješ praktično kamor koli, jaz sem največkrat to naredila kar na WC-ju, da je bilo toplo. Poleti pa pač zunaj.
|
|
RE: Ljubljančanke (Bežigrad) pomoč 24.2.2010 11:27:22
|
|
|
|
liliana
|
kje previjete malčke ko ni nič primernega v bližiniuser posted image user posted image , V vozičku ali pa v avtu sem to storila v takih primerih......
|
|
|
|
RE: Ljubljančanke (Bežigrad) pomoč 24.2.2010 16:33:36
|
|
|
|
MTFP
|
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka V restavracijah-kafičih mislim da ni nič. Še najbližje je Petrol nasproti stadiona. Nič ni s tem Petrolom. Sva šla do tja in nimajo previjalnice, niti na enem petrolu višje ne. Na petrolu celo notri vprašam če imajo previjalnico na WC-ju, pa me prodajalec začudeno pogleda in vpraša, kaj pa je to. Pa rečem, ja da bi dojenčka previla, in me še bolj čudno gleda, ja kje a tukaj??? No potem je prišla prodajalka, ki me je razumela in povedala da nimajo V vozičku pri nas trenutno ni izvedljivo, ker se mali dere in naredi trdega kot sveča če samo zagleda voziček, kaj šele da bi ga notri spravila. No sicer pa niti ni bilo potrebno previjanje, ker sem takoj opravila tako da je bil doma previt malo čez 12 uro in nazaj domov smo prišli okoli treh, kakal pa tudi ni, no saj če bi bila sila bi se že znašli:) Glede ZD sem pa tudi razmišljala, samo če so v čakalnici bolani otroci ne bi ravno reskirala, da kaj ne pobašemo... Hvala vseeno...
|
|
|
|
RE: Ljubljančanke (Bežigrad) pomoč 24.2.2010 20:13:11
|
|
|
|
K_a_t_i
|
V kafiču komot previješ na "klopci" - malo poglej, da greš nekam, kjer ti ne bo ravno kdo v plenico gledal (in po možnosti jedel zraven). Itak imaš podlogco za previjat. Ne kompliciraj .
|
|
RE: Ljubljančanke (Bežigrad) pomoč 24.2.2010 20:26:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: MTFP IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka V restavracijah-kafičih mislim da ni nič. Še najbližje je Petrol nasproti stadiona. Nič ni s tem Petrolom. Sva šla do tja in nimajo previjalnice, niti na enem petrolu višje ne. Levaki. Dva velika Petrola sredi Ljubljane in brez . Prej jo najdeš v brdih (kjer na tla položiš dekco ) kot v urbanem okolju. Oprosti, če sem te zavedla; prepričana sem bila, da je tam. Naslednjič ti priporočam stavbo Petrola v Plavi laguni, v avli dekco na tla in previt otroka. Pred časom je na podobnem mestu tako naredil Anglež, previjalnica je bila 20 metrov stran, a se je mudilo, in lepo opravil na tleh.
|
|
|
|
RE: Ljubljančanke (Bežigrad) pomoč 24.2.2010 20:30:11
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka in lepo opravil na tleh. .... zdaj sem se spomnila, ko je neka ženska sredi Ljubljane opravila kar malo potrebo v prostoru kjer plačaš parkirnino.....lepo na tleh.... Drugače pa... ne kompliciraj... voziček zapelješ kam na toplo in ga tam previješ.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?