glen
|
Rija hvala za skrb za mojega sončka,sam mislim, da mi je bolj pomemben otroček kot šoping in da razmišljam s svojo glavo ko pridem v trgovino,saj tako kot je meni vroče,brez zimske vreče in ....je otročku tudi. Tako da, ko sem napisala šoping, nisem mislila zdaj pa gremo v Lj in bomo cel dan ko nori po trgovinah. Ko imam namen iti samo v Šoping otroka pustim za kako uro doma in jih nevlačim s seboj. Ponavadi pridemo v Lj,gremo v Btc,in iz avta do centra malega sam z dekico pokrijem brez zim. vreče(ko je tak mraz),ko smo pa notri pa obvezno bunda,kapo,šal,deko,....proč. Pol kej pojemo in gremo na obisk k prijatelci,da mali malo odspi,pol pa malo na sprehod po Lj. Zato pa sem tudi spraševala kako vozičkate oz. koliko imate otroke oblečene ko ste NA SPREHODU in ne koliko jih imate naspoh ko ste doma,v trgovini itd. Nevem no, jaz nisem še vidla mamice, ki bi brezglavo šopingirala,mali pa zadekan,boooooooo. Ampak sem itak navajena ,da nekateri morajo zmeraj mal špikat, tako da se nesekiram. Sam tako za info,nismo šli,ker je tudi v Portorožu cel dan snežilo. Drugič,mogoče ko nebo tako mrzlo, da nebo nekaterih tako zelo skrbelo, kako bo otroček trpel,med tem ko bo mama brezglavo šopingirala lp ostalim pa hvala za koristne info. lp
|