Pia67
|
Živjo! S kožo že od začetka nosečnosti nimam nobenih težav.Zgleda kot dojenčkova, zato pa sem si nakopala celulit po stegnih. Strij zaenkrat še nobenih, ker tudi trebuh še vedno ni konkreten, razen zvečer. Še vedno se normalno pripogibam in zaenkrat še vozim kolo, ker mi gre na živce premalo gibanja. Počutim se kot kak tjulen. Mala veselo brca, na sumu jo imam, da še vedno leži prečno, na eni strani prasklja, na drugi brca (dela pa obrate, tako, da je ne bom rabila učit obratov v bazenu ;). Tudi jaz zgledam sploščena v trebuh, vse gre v širino, izbolkline, če nisem v oprijetem praktično ni. Zadnjič mi je moj oče rekel, da zgledam lepo porejeno in ne nosečo. Kak kompliment :zmeden: Stanovanje pridno napreduje, le še montaža kuhinje in vselitev pohištva me čaka. Pa kak lepotni popravek z barvo. Na začetku bo vse bolj skromno, upam, da si sčasoma še kaj nakupim. Glede punčkine opreme, včeraj kupila eno dudko za lušt, če bo potrebno. Čaka me še kozmetika in povijalke. Najbrž bom šla kar v Tosamo, ker jo imam pred nosom. Aha, pa sterilizator, rabljen seveda, bi si kupila. Mal se zdim smešna sama sebi, ko tako kupčkam, samo nisem tip človeka, da bi druge kam pošiljala, bo pa ziher treba še kaj kupit. V ponedeljek grem končno na CSD ( v službi so mi dali ene 3 ure frej zaradi nadur). Telefon si bom kar izklopla, ker ponavadi najedajo ravno takrat, ko sem v NM, služba pa je v LJ. Še 3 tedni služba, potem pa dopust in porodniška. Komaj čakam, mam dost... Se beremo, Pia
|