|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ljube moje septembrčice
16.6.2005 15:53:44   
Dadi
A ste še pri močeh za RR....al pa ste tolk zasedene da nas nič ne zasledim...;) Kolk še do konca službe?...še kakšen teden?
Moram rečt da je počutje odlično (zdaj pa sploh ko se mi je koža na obrazu popravila)...v soboto sem bila na ohceti in sem plesala in plesala....mi je eden reku da mu je prov fajn ko vidi nosečnico plesat.:)-:)- Pa sem rekla zakaj pa ne, ko je pa vse ok z mano. Samo naslednji dan so me pa kolki pa podplati boleli ampak zdaj je že mimo.:bravo: Pa rodila tudi nisem vmes, čeprav bi že kar rada da se znebim tega gromozanskega trebuha...no ja vse ob svojem času. Me pa malo hrbtenica boli...a kera dela kakšne vaje protibolečinske namreč?
Drugače je pri nas doma delovno:v treh dneh smo podrli eno staro gospodarsko poslopje, pa se je pokazalo da voda pušča iz ene cevi(zdej bo treba še to uštimat)...pol se bo pa začelo v novo hiško vlagat denarček....okna not, tlaki, štrom, voda....komaj čakam da se preselimo ker sem tele stare bajte malo sita.(mraz, pa vlaga)....
Mali v trebuščku pridno brca, setsrica pa ga lupčka. Ne moreš verjet kako tile naši malčki vse štekajo. Klara točno ve, kje mam dojenčka, pa lupčke mu daje...pa seveda po mojem trebuhu je najboljše plezat.:)- (no ja by the way imena za punčko še zdaj nimamo)
Pa ve drage moje? Kdaj mate kej preglede? So vaši malčki živahni?
oglasite se kaj
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Ljube moje septembrčice
16.6.2005 16:50:13   
teta beta
Hojla,

tudi jaz moram reči, da se fajn počutim, čeprav sem še vedno mozoljasta :(, sam zdaj se ne sekiram več. Enkrat je boljše, drugič je slabše.
Jaz sem imela pregled v ponedeljek in dobila sem tudi drug datum, no, pravzaprav prvi datum - PDP glede na zadnjo menstruacijo, torej 6.9. Na nuhalni mi je rekla 13., moja G pa glede na prvi UZ okrog 9. Uradno je zdaj ostal kar 6., verjetno bomo pa malo čakali...
Včeraj sva bila z mojim v šoli za starše. Nič kaj novega ali posebnega nisva zvedela, jaz sem imela še en cel kup vprašanj, ker pa razen mene ni nihče nič spraševal, je bilo tudi meni pol nerodno (oz. mojemu) in dost stvari nisem vprašala. Si bom pa zapisala, kaj vse me zanima in bom naslednjič bolj sitna, magari po koncu, ko bodo ostali šli.
Dadi, tud jaz komaj čakam, da začneva vlagat v novo hiško, ampak žal to še ne bo takoj :((. Zaenkrat si bova uredila dve sobi (spalnico in dnevno s kuhinjo)in kopalnico v pritličju njihove hiše in nekako imava v planu, da bi se v roku enega leta že lahko za silo selila na svoje. Sploh nočem niti razmišljat, koliko bo to stalo in kako nama bo ratalo, ampak nama bo, pa če se cel svet podre, pa tud če bova pol celo leto jedla samo zelje in krompir (hm, njami).
Sem se kar razpisala, tako da bom počasi zaključila. Imejte se zelo lepo in pobožajte svoje otročičke (tiste zunaj in tiste, ki so še v trebuhih.)

Lp.

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Ljube moje septembrčice
16.6.2005 19:45:34   
teja21
ojla septemberke, res smo nekam lenobne ratale tle na rrju. hvala bogu da ste se oglasile, sem vas že prav pogrešala.
z mojem počutjem je tudi zelo vredu, se bolše počutim kot pred nosečnostjo, trbušček pridno raste, čeprav sem pričakovala večjega, moj je pravi mali trebušček še, sej moram vam slikce pokazat.
služba je že končana, saj delam doma tako da so mi skozi prste pogledal, fax pa tudi za drugo leto šparam.edino problem je da mi je malo dolgčas, moj dragi ima službo do 17, tako da sva večinoma same z pikico.
aja kako pa ste s strijami punce, meni je včeraj nastala ena na zadnjici, res je vijolične barve:zmeden2: ????

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Ljube moje septembrčice
16.6.2005 21:36:45   
tažana
evo še mene sem mislila da vas vedno zgrešim ker nisem vsak dan na RR.
tut jest še delam pa še kar neki časa bom (do srede avgusta:(). otroc v vrtcu me že sprašujejo če je šel dojenček že ven pa kr božajo me po trebuhu. prave pojave so!
drugač pa me drug teden čaka poroka in sem sedaj že v fazi ko me prav nič ne more vršt iz tira pa tut če se svatje stepejo na ohceti sam da bo tole že enkrat mimo!! :grrr:
se tolažim da bom lahko julija začela bolj ležerno kljub temu da bova z :love:začela stanovanje rihtat (sama pri sebi sem sklenila da jim bom samo navodila dajala ha, ha) :)-:)-:)-

uživajte ob brcikah tako kot jaz !!

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Ljube moje septembrčice
17.6.2005 8:28:12   
pety78
Dobro jutro še z moje strani!

Tudi moje počutje je vredu, zaenkrat nobenih problemov, trebušček pa raste. Najlepši so pa občutki, ko :duda: brca. Kar opazujem in opazujem trebušček, ko miga. 9nebesa Če pa neha, ga pa mal porukam....:ups: Upam, da ni nič narobe....:)
Strij zaenkrat še ni (razen starih). Je pa zato dost celulita. Pa kaj! ;)

Grem pa 25.6 na morje. Komaj že čakam. Pa tudi s službo bom počasi prenehala, ker se morava še s :love: preselit in uredit stanovanje.

Lepo se imejte!

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Ljube moje septembrčice
17.6.2005 8:31:12   
kimi
No moje slikice lahko pogledate v moj album. Počutje...razen otrdevanja maternice, popokonanih žil še kar ok. Samo trebušček mi je pa že težek za nosit

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Ljube moje septembrčice
17.6.2005 9:28:15   
Pia67
Živjo!

S kožo že od začetka nosečnosti nimam nobenih težav.Zgleda kot dojenčkova, zato pa sem si nakopala celulit po stegnih. Strij zaenkrat še nobenih, ker tudi trebuh še vedno ni konkreten, razen zvečer. Še vedno se normalno pripogibam in zaenkrat še vozim kolo, ker mi gre na živce premalo gibanja. Počutim se kot kak tjulen.
Mala veselo brca, na sumu jo imam, da še vedno leži prečno, na eni strani prasklja, na drugi brca (dela pa obrate, tako, da je ne bom rabila učit obratov v bazenu ;). Tudi jaz zgledam sploščena v trebuh, vse gre v širino, izbolkline, če nisem v oprijetem praktično ni. Zadnjič mi je moj oče rekel, da zgledam lepo porejeno in ne nosečo. Kak kompliment :zmeden:
Stanovanje pridno napreduje, le še montaža kuhinje in vselitev pohištva me čaka. Pa kak lepotni popravek z barvo. Na začetku bo vse bolj skromno, upam, da si sčasoma še kaj nakupim.
Glede punčkine opreme, včeraj kupila eno dudko za lušt, če bo potrebno. Čaka me še kozmetika in povijalke. Najbrž bom šla kar v Tosamo, ker jo imam pred nosom. Aha, pa sterilizator, rabljen seveda, bi si kupila. Mal se zdim smešna sama sebi, ko tako kupčkam, samo nisem tip človeka, da bi druge kam pošiljala, bo pa ziher treba še kaj kupit.
V ponedeljek grem končno na CSD ( v službi so mi dali ene 3 ure frej zaradi nadur). Telefon si bom kar izklopla, ker ponavadi najedajo ravno takrat, ko sem v NM, služba pa je v LJ.
Še 3 tedni služba, potem pa dopust in porodniška. Komaj čakam, mam dost...

Se beremo,

Pia

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Ljube moje septembrčice
17.6.2005 10:38:20   
ninocka
Jst se počutim kar OK, razen tega da sem tako groooznooo zmatrana :zaspan:

na zadnjem pregledu mi je zdravnica predpisala magnesol proti krčem in prvi večer ko sem ga popila, sem ponoči tak krč v nogo fasala, da sem še 2 dni okrog šepala :) zdej pa ne vem a nej ga pijem al ne, da ne bom mela ponoč še več krčev, namest manj :zmeden:

delam še natanko 3x, pol grem pa na dopust.... jupi :sloncek:
sicer pridem vmes še za 4 dni v službo, pol pa me res ne vidjo več do naslednjega septembra (razen kokr pridem pikca pokazat)...

buši raste, vsak dan je večji (jst pa tudi se mi zdi ;) ), ampak mi je vseen, sam da bo pikec OK.

lepo se mejte, uživajte in spočijte se čez vikend, pa mal bušije posončte (če bo seveda lepo vreme)

LP; :rozica:

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Ljube moje septembrčice
17.6.2005 11:20:33   
benika
Ej Ninočka, prov vesela sem, da je še ena, ki ima iste težave s krči ko jaz. Tud mene tako trga po nogah, da moj :love: misli, da predčasno rojevam, ko tako tulim. Šepam pa tud ko konj z zlomljeno nogo.

Drugač pa me tale vročina do konca ubija. Vroče mi je, švicam ko...., mulček mi nabija po bušiju, ampak kaj zato, samo da je vse ok.

Komaj čakam, da uredimo stanovanje, da potem lahko zviznem za kak dan na morje namočit bušija.

Imejte se lepo, uživajte v krasnem vremenu.

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Ljube moje septembrčice
17.6.2005 12:23:18   
KiSsMyAsS
Hellou septemberke!

Jst sm bla pa uceri pri G in mi je napisala Ferrum Lek, neke tablete za pomanjkanje zeleza - pa se ogabn okus majo :( Drugac pa sm se u 1 mescu zredila za 1 kg in me je G pohvalila, da sm pridna :bravo: Pikec pa tut pridno brca, ampak vedno takrat ko bi mami rada spala :zaspan: Drugac se pa potepamo po trgovinah. Vecino stvari ze imamo, ostalo pa bomo se nabavli. Uzivajte in cuvajte trebuscke :sloncek::rozica:

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Ljube moje septembrčice
17.6.2005 14:04:13   
TVN
Jaz sem tudi imela danes G, zato se tako pozno oglašam, vse ste bile bolj zgodnje!
Torej, z najino Niko je vse o.k., se je že obrnila z glavico navzdol, kar je bojda povsem prav. G je rekla, da je zdaj v pravi legi in glede na to, da sem prvič nosečka, naj bi zelo verjetno tako ostalo do konca. Meni se sicer to zdi malce čudno, ampak recimo, da bo. Bi bila kar vesela, da ne bi bilo dodatnih skrbi glede lege.
Mi je pa G povedala, da ima moja pikica popkovnico enkrat malce ovito okoli glavice, kar se je verjetno zgodilo, ko se je obrnila. G je rekla, da ni treba delat absolutno nobene panike, ker je zanka rahla in ne zategnjena, poleg tega imam veliko plodovnice, tako da pričakuje, da bo že ob naslednjem pregledu (čez 4 tedne) vse "odfaclano". Pa me vseeno malo skrbi. A ima katera podobne izkušnje? A moram na kaj posebej paziti?
Sicer se pa se še kar naprej počutim odlično. Koža ni bila še nikoli tako lepo počiščena in sijoča, otekam še ne, utrujena tudi nisem pretirano, skratka vse o.k.

Lepo se imejte!

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Ljube moje septembrčice
17.6.2005 14:13:45   
Lidija-S
OJ

Da se še jaz malo oglasim. Tudi jaz se odlično počutim in moj mali :modri: brca kot za stavo. Trebušček mi kar pridno raste, tako da je moja G kar pogledala, ko sem prišla na pregled. Je rekla, da imam trebušček za 32 teden ne pa za 27 T :)-, otroček je pa normalne velikosti in je ravno na UZ sesal prstek :)-:)- Do sedaj sem se zredila kar 15 kg :zmeden: Komaj čakam da bo tu september, da ga bom lahko vzela v naročje, da vidim to malo pikico 9nebesa
Sicer sem pa še v službi, dalala bom še do konca junija in 1 teden v juliju in KONEC. Mi je že vsega rahlo dost. Zaradi mojega trebušča že kar težko sedim cel dan za računalnikom. Potem ko bom lepo doma, se bomo malo odpravili po nakupih, čeprav smo nekaj stvari že kupili. Je pa tko luštno kupovat za te naše malčke, ko so vse stvarce tok cartkane.

Lepo se imejte v sončku :sloncek:

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?