Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Lj. porodnišnica, oče pri porodu 3.3.2009 8:54:25
|
|
|
|
tailor
|
moj ni bil nikoli zraven ,,šola staršev,,ker ni imel časa pri obeh porodih pa je bil zraven,mislim da potrebuješ samo neko potrdilo ne spomnim se več.2 l nazaj je bilo 5000 sit za plačat,to je za obleko za očeta in kosilo čeprav moj ni jedel.
|
|
|
|
RE: Lj. porodnišnica, oče pri porodu 3.3.2009 9:12:00
|
|
|
|
Doll
|
Ne potrebuje nobenega potrdila. V vsaki je lahko brez njega,samo malo več doplača
|
|
|
|
RE: Lj. porodnišnica, oče pri porodu 3.3.2009 11:27:51
|
|
|
|
srki
|
No, ker je nas malo prehitelo in mi sestra pri G ni napisala pravočasno potrdila (v šoli je bil samo pri prvem otroku), za tega je ni rabil, vsaj tako je rekla, ni imel potrdila sabo, zraven je bil, posledično pa smo jo odnesli brez plačila. Jah, malo sem imela slabo vest, drugič naj ga pa toliko prej napišejo, da bo vidno, da je bil zraven. Jaz nič kriva .
|
|
|
|
RE: Lj. porodnišnica, oče pri porodu 3.3.2009 12:08:10
|
|
|
|
andrejkam
|
V šolo naj bi prišel na dve predavanji, plača pa se okrog 16 € (se mi zdi, da je nekaj takega). Če te pa prehiti, plačaš potem. Za kosilo pa prvič slišim, moj je šel vmes na štrudl.
|
|
|
|
RE: Lj. porodnišnica, oče pri porodu 3.3.2009 12:10:06
|
|
|
|
gogabojan
|
Moj ni obiskoval šole staršev. Je pa plaču 24,56 evrov. Par centov gor ali dol. Se ne spomnim več. Je od tega že 4 mesece. .
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.3.2009 12:35:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Lj. porodnišnica, oče pri porodu 3.3.2009 13:45:33
|
|
|
|
lotoska
|
Kako je pa s prisotnostjo očeta pri CR z lokalno anestezijo?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.3.2009 10:35:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?