snorlax
|
Evo, še ena taka, kot jaz. Tudi jaz sem že dvakrat shujšala pri dr. Sentočnikovi - enkrat 25 in drugič 30 kg. Pa je šlo vse nazaj gor in še zraven. Samo denarja sem se znebila. Sami mi pa ne rata, pa fertik. Zgleda, da rabiva midve eno trdo roko, da naju usmerja. Ni fora v denarju. Saj te tudi stimulira, ampak mene je najbolj Sentočnikova, ki je ful stroga, pa tisto, da greš vsak teden na vago... Samo jaz tako nočem več hujšat, ker to je tisto - hitro dol in še hitreje nazaj gor. Jo-jo učinek. Vse kar rabim, je en klik v glavi, da se ne rabim basat s hrano, če sem živčna, tečna, če nekaj pogrešam, ampak samo takrat, ko sem lačna. No, tega klika še ni bilo. Joj, Kerensa, ne delit nasvete, kako se hujša, če nimaš problemov s tem. Ne veš, kako lahko je govorit, če nisi v tisti koži. To je ravno tako, kot bi jaz tebi rekla, da se odvadi kadit, saj je čisto lahko, samo odločiš še in nehaš. Kaj ti bo podpora in svetovalec in zdravnik. Samo knjigo prebereš, pa je... Glede Linee Snelle, ena moja soseda je hujšala oz. še hujša tam. Iz ene orenk bajsike se je prelevila v eno anoreksično ženšče (ampak res, sedaj je presuha) in taka je že kakšno leto ali dve. Kaj lahko je in kaj ne in kako vzdržuje težo, pa ne vem, si nisva tako blizu, da bi jo spraševala. L.p.
|