Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Limit in prihodki na racun 17.2.2010 16:59:16
|
|
|
|
mamica2009
|
Samo osnovni limit ma lahko, izrednega pa ne more dobiti
|
|
RE: Limit in prihodki na racun 17.2.2010 17:03:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja ona zaenkrat nima nobenega,nic. Kako pa lahko osnovnega dobi?
|
|
|
|
RE: Limit in prihodki na racun 17.2.2010 17:26:39
|
|
|
|
zmajaz
|
Osnovni limit ima VSAK avtomatsko - verjetno samo ne ve, da ga ima. Pri banki celje znaša 150 eur. Za izredni limit pa je pogoj zaposlitev za nedoločen čas in najmanj 6 mesecev rednih prilivov.
|
|
|
|
RE: Limit in prihodki na racun 17.2.2010 17:59:19
|
|
|
|
skuštrana
|
IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz Osnovni limit ima VSAK avtomatsko - verjetno samo ne ve, da ga ima. Pri banki celje znaša 150 eur. Za izredni limit pa je pogoj zaposlitev za nedoločen čas in najmanj 6 mesecev rednih prilivov. Tole pa ne drži. Jaz ga nimam in ga niti ne morem dobit, ker prejemam samo otroške na račun.
|
|
RE: Limit in prihodki na racun 17.2.2010 18:39:28
|
|
|
|
zmajaz
|
Ja - bo držalo - jaz sem gledala za temeljni račun - zdaj pa vidim, da je še standardni račun, kjer res ni limita. Mi je pa hecno, ker še študentski račun ima 100 eur limita - čeprav po drugi strani je spet tako, da tistega odpreš za štipendijo, ki je redni mesečni dohodek.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?