|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Likanje
23.6.2006 13:47:36   
L&F&B
Ja, v tej vročini, ali sploh likate? Doma imamo čez dan 26.st. in pazim, da dodatno ne segrevam stanovanje. Zvečer pa no, po 23.uri se mi glih ne da likat. Imate kakšen drug nasvet? Kako priti brez likanja? Namreč do tega tedna sem jaz fanatik celo kuhinjske krpe likalauser posted image !
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Likanje
23.6.2006 13:48:58   
Seven*
NIKOLI ne likam, razen 1x na dva meseca kaksno cunjo ali dve. Pri nakupu oblacil kupim taksna, ki se ne mehcajo, posusim v susilcu in to je to.

Gospa sem.

(odgovor članu L&F&B)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.6.2006 13:49:05   
CUKRČEK
Zlikaj samo to, kar je potrebno. 

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu L&F&B)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.6.2006 13:58:49   
ona
Ali pa likaj vsak dan po malo,da se ti ne nabere!
Če imaš možnost,nesi likalno mizo ven in napelji podaljšek za elektriko za likalnik,če ne pa na balkon...
ali pa nabavi klimo,boš rešena problema!!

(odgovor članu L&F&B)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.6.2006 14:08:12   
honey
Jaz sem pa ravno včeraj zvečer likala - v spodnjih hlačah in modrcu. Kaj naj, če je pa vroče. Drugače pozimi tud jaz ne likam, ker imam sušilca, poleti pa sicer gledam, da napolnim stroj samo do 1/2 in perilo lepo obesim, da se ne zmečka. Ampak zadnjo rundo mi ni ratal, tko da sm mogla zlikat.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.6.2006 14:23:28   
L&F&B
Ja, bom probala samo na pol napolnit pralca in čim lepše zložit, ostalo pa sproti. Hvala. Ta zadnji kup je res žalostno zmečkan in ga ne reši nič drugega kot likanje ponoči. Hvala za ideje.

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.6.2006 14:29:56   
srki
Takoj, ko pralni stroj opere, poberi cote ven, jih lepo "stresi" in "nategni" ter takoj obesi.

(odgovor članu L&F&B)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.6.2006 15:08:30   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: srki

Takoj, ko pralni stroj opere, poberi cote ven, jih lepo "stresi" in "nategni" ter takoj obesi.

Ja in dodajam: takoj ko se posušijo, jih lepo zloži in likanje sploh ne bo potrebno. ;)

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.6.2006 16:43:43   
Tejči
Jaz sem prej likala (od 13-15), notri imamo tudi 26 stopinj, bla sem (oz.sem še) v modercu in kratkih hlačah, pa je..sem vesela, da sem se rešla cunj za enih 14 dniuser posted image  

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.6.2006 21:44:34   
lelaval

Tudi jaz se tega držim in potem le tu pa tam kakšno coto zlikam.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 10
23.6.2006 21:48:44   
Anonimen
js peglam izključno cunje k se nosjo na vn. se prav talepe t-shirte pa hlače, pa tut pojstelnino ker ne maram pomečkane. iz sušilca tut te stvari ne pridejo tako lepe da bi jih lahko samo porovnala. sploh hlače so ponavad čit zverižene sploh take k majo kake extra žepe našite. peglam pa v kleti kjer je saj ene 5 stopinj manj kot zgoraj. in še to peglam enkrat na mesec mogoče ko se nabere en velik kup in nimamo več kaj za oblečt. pol pa likam ene 2 - 3 ure skupi kak dan ko je dž al pa kej fajnga po tv da lohk zravn gledam :)

(odgovor članu lelaval)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
23.6.2006 22:10:26   
sato
IZVIRNO SPOROČILO: srki

Ja in dodajam: takoj ko se posušijo, jih lepo zloži in likanje sploh ne bo potrebno. ;)
user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz delam tako kaka dva meseca in mi ni jasno, kako sem lahko prej tratila čas ob likanju vsega, razen nogavic in sp.perila...user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
23.6.2006 22:21:17   
KBM
Jaz likam zjutraj okoli sedmih ko je še hladno ali pa pozno zvečer,če že morem

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu sato)
Neposredna povezava do sporočila: 13
25.6.2006 22:25:52   
Nasy
to se tudi jaz sprašujem ta teden..sem čakala na napovedane ohladitve, da je bil kup že prav velikuser posted image in sem danes zjutraj lepo postavila vse na balkon, zlikala in je bilo OKuser posted image
Na žalost se likanju ne morem izognit, ker imam mojemu srajce za likat (službene).
Ampak sem pa omejila likanje na minimum..najprej, ko iz stroja poberem, vse lepo  stresem in zložim, majčke tako obesim, da ni videt od ščipalk, potem pa takoj, ko prinesem iz sušila, lepo poravnam in zložimuser posted image Kuhinjskih krp ne likam več..brisač tudi ne in prav nič ni videt, da bi jim kaj falilouser posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu L&F&B)
Neposredna povezava do sporočila: 14
26.6.2006 14:25:47   
asso
Jaz se dam na balkon zjutraj in likam. Malo boljše je. Ta vikend sem dva jutra porabila, ker sem imela zaloge še nekaj od zime...

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.