|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Likalna postaja Bosch
11.7.2008 12:23:48   
aluš
Mislim, da je bila že zadnjič ena tema o likalnikih, pa je ne najdem.

V glavnem, včeraj C"rknil" likalnik, danes nujno nakup novega. Do sedaj - 10 let sem imela navadnega na paro, sedaj se odločam, da bi kupila takega s kotličkom posebej. In gledam tega, ki ga ima Merkur v akciji BoschTDS 2510 Profesional. Zdaj ne vem, če znam prilepit, je to to:
http://nakup.merkur.si/

Ali ga katera ima, oz. na kaj naj bom pozorna, da si potem ne bom las pulila, da sem dala 180 eur, pa bi lahko navadnega za 40 kupila.

Pa če katera najde link od zadnjič, please.

Hvala, hvala že v naprej.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Likalna postaja Bosch
11.7.2008 21:02:00   
vesna_14
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2890324&mpage=1

jst sem si ga kupila in sem ful ful zadovoljna z njim res hitro speglaš kar imaš.

npr. dam skupaj 5 otr. majic in jih v enem kosu polikam, 6 servet skupaj in likam, posteljnino zložim na štiri konce in polikam .... res je hitro prej sem likala nekej 1 na mesec zdej likam vsak teden ampak likam vse od servet naprej kar mi prej niti na pamet ni padlo zdej pa likam prav z užitkom in ko zlikam bi še kar likala user posted image user posted image se mi moj ful smeji pa pravi kdo bi reko da ti bo likanje sploh kdaj všečuser posted image

RES TI GA ZELO PRIPOROČAM MISLIM OZ. VEM DA NE BOŠ RAZOČARANA

Lp in fajni nakup

Dneve mi lepšajo moji trije mali sončki in možek....januarja 2010 pa dobomi še enega razgrajača...in tako nas bo veliko.

(odgovor članu aluš)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.7.2008 7:08:10   
robinzon
Sem naletela na tole temo, še malo pobrskala naokrog in me je prepričalo, da sem ga včeraj kupila. Jao, kaj ga nisem že pred 10 ali več leti. Res je z njim likat užitek, se ne da primerjat z navadnim parnim likalnikom.

Zanj sem dala v big benu 140€, rekla sem za popust in ga dobila 10%, pa tist kuponček za 20€ sem imela , tako, da se je pri končni ceni kar poznalo.

Kadar kupujem v big benu v Kranju na oddelku za belo tehniko vedno rečem za popust in ga vedno tudi dobim. Včasih samo 5%, sem ga pa tudi že 15.

(odgovor članu vesna_14)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.7.2008 16:14:07   
astrea
user posted image user posted image jaz ga imam že eno leto in je prva liga. najbolj mi je všeč, da lahko kotliček snamem in nalijem vodo kar iz pipeuser posted image . Sem ga pa kupila lani v mercatorju za ca. 160 €.

nakup ti zelo priporočam, saj zdaj za likanje res porabim zelo malo časa, pa še to mi je v užitekuser posted image

(odgovor članu robinzon)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.9.2008 8:43:01   
aiwich
oj. vem, da je tema o likalnikih, ampak saj se navezuje. desko za likat morm nabavit mi lahko svetujete kje pa kakšno? hvala.user posted image

(odgovor članu astrea)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.9.2008 10:05:24   
Eca
Poleg likalne postaje priporočam odsesalno likalno desko. Likanje na običajni deski sicer gre, samo spodaj pod likalno bo pa kar teklo ven....., če ni luknjasta likalna deska pa bo perilo mokro, ker para ne bo imela kam.

Sama sicer nimam Bosch-ve likalne postaje ampak Elnino. Sicer je dražja, ne vem pa če je tudi boljša. Leto dni sem likala na klasični likalni deskiuser posted image , od kar imam odsesalno desko pa je likanje res super.

Lp, Eca

p.s.
Likalno desko sem kupila pri Elni, samo deska ni te znamke.

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu aiwich)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.9.2008 16:10:35   
robinzon
Sama imam perforirano likalno dilo in do zdaj ni še nikoli od nje kapljalo. Bo pa zdajle v akciji v Hoferju likalna  dila od Kercherja+ likalna postaja in to za 139€. Se mi zdi zelo ugodna cena za tiste, ki jo še nimate.

< Sporočilo je popravil robinzon -- 9.9.2008 16:12:31 >

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.9.2008 16:49:27   
robinzon
Se popravljam, likalna dila z odsesavanjem se  bo kupila posebej in bo 109€, zgornja cena pa je za likalno napravo.

(odgovor članu robinzon)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.9.2008 11:00:38   
aiwich
uf. če bi hotla oboje kupit se pa kr strošiš. sej za dober likalnik se mi ne zdi velik je ok, sam za dilo? nisem vedla, da so tok drage. bom najprej likalno mizo, ker likalnik je še kokr tolk ok, ampak na jedilni mizi pa res ne morm likat... me prov na babico spomne.user posted image  
aja pa hvala za informacije. bom šla pogledat v Hoferja.user posted image

< Sporočilo je popravil aiwich -- 10.9.2008 11:01:16 >

(odgovor članu robinzon)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.9.2008 8:23:06   
aiwich
kupla mizouser posted image  super je. sploh mi ni jasno, da je že iz ene likalne mize cela znanostuser posted image

(odgovor članu aiwich)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.