Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Licence programov odkupljenih računalnikov 20.12.2011 22:17:12
|
|
|
|
mika
|
V našem podjetju smo kupili računalnike od podjetja, ki je šlo v stečaj. Danes smo pa debatirali o licencah programov, ki so naloženi. Prejšnje podjetje je programe kupilo, mi pa o teh nimamo nobenega dokumenta, razen računa za računalnike. Jaz imam licenco samo za en program, na enem izmed računalnikov, za ostale pa nimamo. Na koga se sploh obrnit s tem vprašanjem? Men se sicer zdi nekako logično, da smo z računalniki tudi odkupili programe, ne vem pa če to drži. Ne bi blo fajn, da zaradi nevednosti pokasiramo kazen, v primeru če pride kak inšpektor. A ve kdo kaj o tem?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.12.2011 23:03:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Licence programov odkupljenih računalnikov 21.12.2011 5:54:15
|
|
|
|
Felicita
|
mah metulj, ne vem kaj je s temi nalepkami... jest mam na računalniku nalepko 'windows vista', s tem da moj računalnik ni nikoli vidu viste; drugo mam gor legalne in originalne windowse 7 (in to enterprise) pa nisem nobene nalepke dobila zraven. poleg tega gre nalepka lahko dol in nima napisane nobene kode (ključa, ...) ki bi dejansko kej dokazovala... če gre res za windowse, poglej v system properties - zgleda nekako takole: v xp-jih pa tkole: tule piše, na koga je program registriran... če pa to veš, pa pomoje lažje dokažeš lastništvo, ne?
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?