|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Libido - up!
25.7.2012 14:22:53   
Anonimen
Prvič v življenju, ko stopam že s srednja leta sem se šele očitno predramila, kaj vem, kako naj to opišem. Saj ne, da mi ne bi bilo prej do seksa ampak zadnje leto, ko se približujem 40 letom je pa to že malo čudno. V službi smo se malo pomenkovali pa so vsi rekli češ da kako po 35 letu izgubljajo zanimanje za seks oziroma da jim ga je treba manj, meni pa ravno obratnouser posted image   V mladosti pač tu in tam, potem s partnerjem pač nekajkrat na mesec, pa še tisto bolj njemu na jlubi zame če je bilo ali ne, še bolje če ne, potem otroci, zdaj ko so malo večji se pa zalotevam, da mi je nenormalno ZAuser posted image  Možu ni nič jasno on ni več vajen tako pogosto niti mu ni. Se bo to umirilo pri meni? Je kar malo nerodno. Pa nobenih zdravil ne jemljem, nič takega, le s športom se zadnje čase intenzivneje, kot v mladosti, ukvarjam.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Libido - up!
25.7.2012 14:37:30   
Anonimen
najdi si ljubimca-stvar rešenauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
25.7.2012 14:38:52   
Anonimen
Uživaj v temuser posted image user posted image
možu pa povej, da vaja dela mojstra...se bo že okrepil user posted image user posted image poskusita kaj novegauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
25.7.2012 15:35:20   
ronja
NO, zdaj pričakovat, da bo partner vedno enako za, kakor se spreminja naše razpoloženje, je malo utopično. Lahko da mu paše, ker je mel do zdaj premalo, še bolj pa je verjetno, da mu je bilo fajn tako kot je bilo, sicer bi si našel drugačno ženo... iN zato mu je zdaj lahko preveč. Malo se lahko prilagodi, čisto drug pa verjetno ne bo ratal zato.

Normalizirale se bojo stvari če ne prej, v meni. Baje je značilo za ženske pred meno, da jim je zelo do seksa, ker je to zadnja možnost, da ujamejo vlak in imajo (še) enega otroka, zato je to narava tako naredila, da manjšo možnost zanositve kompenzirajo z večjim iskanjem odnosa. NIsem še tam, tako da izkušenj (svojih) nimam, ampak po opazovanju okoli, bi rekla, da ta teorija ni čisto iz trte zvita;).

Šport pa tudi lahko pozitivno vpliva na libido, pri obeh spolih. Nekaj je psihičnega, da sprejmeš svoje telo, tako kot je in ti je všeč, ker pač zmore ene stvari, ki mu jih daš za naredit:), nekaj pa je čisto fizičnega in hormonskega. Verjetno je pri tebi kombinacija vsega....

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.7.2012 16:24:48   
Aninchy
Mah.. midva imava zmeri tako, da ko je enemu, drugemu ni in obratno user posted image sem pa v prvi nosečnosti bila noro skos za, včasih še celo preveč, zdej se pa prov stežka spravim k stvari user posted image še sama se slabo počutim,ker moj pa čist vesel okol mene skačeuser posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.7.2012 12:01:07   
Aleš*
Hm, pričakoval bi, da bo povečana želja dobrodošla in ne problem.
Jaz bi rekel le: Uživaj(ta).
Pri sebi sem opazil upad po 40, pa jutranje erekcije so izginile enkrat malo pred 40. Ampak vse to se je vrnilo, ko sem začel s hormonsko nadomestno terapijo zaradi drugih težav.
V življenju so pač obdobja. Tudi midva opažava, da je enkrat eden bolj naprej, drugič drugi...
Bodi vesela, če pri tebi gre gor in ne dol. Si obilno obšenkana :-)
Predvsem pa nikoli ne pristajaj na to, da bi ti bilo zaradi tega nerodno. Bodi kar si in to tudi pokaži. Za moškega ni bolj privlačne stvari v vesolju kot razgreta partnerka, ki HOČE...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?