|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Leze iz stolčka
2.6.2006 10:53:21   
April
 moj trinajstmesečnik. Doma imamo trip trap in mali je pogruntal, kako zlesti na mizo.
Da bi ga za trenutek samega v sobi pustila, ni več sans. Vseen bi mu pa rada nekak preprečila te njegove podvige. Vsaj, da bi za časa kosila jedel, ne pa televadil.

Kako vi to rešujete? Privezat se ga ne da, pa tud ne bi bil ravno navdušen, če bi ga .

Hranjenje potem zgleda nekako takole, da poje dve žlici sede. Nato začne ven lest. Jaz ga vzamem iz stolčka. Potem pa za njim hodim ž žlico v roki. Da ne govorim, koliko imam potem dela, da pospravim vse, kar nama uspe napacat ob takšnem hranjenju.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Leze iz stolčka
2.6.2006 11:58:03   
KIRA
naša je pripeta v peg.perego, ap tud leze ven. je kar hitro pogruntala, kako to gre, še zapne in odpne se sama. žal tu ni dosti pomoči... moraš pač bit poleg.
jaz sem nekaj časa našo hranila tako, da sem jo dala na  koleno in sem jo pač trdno držala, da ni zganjala oslarij. kadar je poredna še vedno tako naredim, pa vala. pol je običajno mir.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.6.2006 12:01:44   
Maxica
Pri nas se trip trap še zdaj ne obnese. Tako da ga še vedno privezujemo v Peg Peregov stolček. Tako je pri nas doma.
Čez teden pa je pri moji mami, sedi pa lepo kar na navadnem stolu, le eno blazino mu dajo pod ritko, da višje sedi. Nimajo pa nič problemov, kar lepo sedi in nič ne leze naokrog.user posted image  Pol pa vedi...

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.6.2006 13:00:48   
Barči78
Moja že dva meseca vztrajno leze iz stola, tako, da včasih kar v stoje poje. Ponavadi mi jo sicer uspe zamotit tako, da ji na mizo postavim punčko, v roke ji dam žlico, pa mora hranit punčko.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.6.2006 13:54:21   
anckabancka
Jaz sem zelo zadovoljna s Prima Pappa, ker vem, da mi ne more ven zlest. Najprej mi je bilo malo žal, ker nisem kupila kar trip trap, zdaj pa sem vesela, da ga nisem.

V gostilnah, ko mora sedeti v trip trapu je obup. Sploh ne sedi noter ampak leze ven in se kobaca na vse možne načine. V Prima Pappa pa ga privežem in basta!

Tudi v vozičku ni šans, da sedi, če čuti, da ga nisem privezala. Vstane in drži za ročaje vozička namesto mene.user posted image

Star pa je 11 mesecev.

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Nadomestna in dopolnilna komunikacija
Oktober je mesec ozaveščanja o NDK, ki omogoča komunikacijo osebam s težavami govora. V Sloveniji pa se soočamo z izzivi...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.