|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Letos spet tunike
27.3.2007 9:31:35   
Anonimen
Ja spet so moderne tunikeuser posted image Super,ker lahko z njo pokriješ pomakljivosti.user posted image
Zadaj in spredaj.Kratke majčke,popek zunaj,ni več tako v modi,lahko si še privoščimo,to ja.Za tamlade:lahko si privoščijo hot pens,minice.
Jaz pa,kiklo do kolen ali pa do gležnjev,prav vse si lahko privoščimo,ne,da bi
zašle z modne poti.Hlače-korenček(to mi ne odgovarja)Lahko pa nase dam,seveda,če najdem nekoč meni priljubljen kroj hlač,široke zelo široke.
Torej nizek pas,ozke do sredine stegen in nato se začnejo širiti.user posted image
Na hlače,ki so kroj spodaj ozke-korenček,pa se za zgoraj lahko za poleti obleče obleko dolgo do kolen z naramnicami.Moda se večno vraća na star pota.Prav tako v obutvi.Lahko balerinke,lahko sandale z debelimi podplati.

http://www.neckermann.si/article.aspx?articleid=1725143
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Letos spet tunike
27.3.2007 9:36:22   
marsovcek
Črna tunika mi je full dobra, se mi zdi če imam oprijeto, da mam rit ko slon. Hlače na korenček pa fuj in bljek, mogoče tud zato, ker sem dala že eno tako modo čez.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.3.2007 10:09:32   
Anonimen
http://www.donnaserena.it

Pa še o obutvi.Oglejte si in prelistajte dva kataloga.

(odgovor članu marsovcek)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
27.3.2007 10:15:46   
coolbabe
hej marsovcek men so osemdeseta tud hude rane pustila user posted image

nabrani rokavi in hlače na korenček user posted image
mi ne potegne in ne potegne letos.
Neva tunike so pa zakon!!!

(odgovor članu marsovcek)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.3.2007 10:39:25   
srki
Ful so mi všeč in si jo moram res kupit, da bom pokrila tisto user posted image  pomanjklivost. Kaj pa lahko trikrat ugibateuser posted image .

(odgovor članu coolbabe)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.3.2007 11:12:06   
Anonimen
Ja končno,a,ne srki.Sem se kar pošteno namatrala v tistih kratkih majčkah poletiuser posted image user posted image user posted image da sem jih skoz vlekla preko popkauser posted image user posted image

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
27.3.2007 11:49:48   
mika
a to so tunike? jaz jih imam velikouser posted image , zraven pašejo  legice(mal čez kolena) in jih imam tud v vseh možnih barvah. hlače na korenček tud men nekak ne sedejo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.3.2007 11:57:22   
Anonimen
mika lepo prosim razloži mi kaj so to legiceuser posted image
A so to kavbojke do kolen?Če pa so tiste triko oske,ki so spet za pod tuniko moderne,takih pa ne bi več nase dala.

(odgovor članu mika)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
27.3.2007 12:01:38   
mika
Če pa so tiste triko oske,ki so spet za pod tuniko moderne,takih pa ne bi več nase dala.

ja to je touser posted image ..ali pa nogavice

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.3.2007 12:03:28   
Anonimen
To pa ne hvalauser posted image user posted image So minili tisti cajti.Bom jaz kar kavbojke do kolen še naprej uporabljala.user posted image

(odgovor članu mika)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?