Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kaj se mi dogaja 19.1.2007 21:31:03
|
|
|
|
tanaj
|
Ja, pogostokrat se mi to zgodi-pa je od CR že leto in pol.
|
|
|
|
RE: kaj se mi dogaja 19.1.2007 21:32:04
|
|
|
|
lukec
|
Točno to se je dogajalo tudi meni in moji kolegici prav tako, kar precej časa po porodu. Zelo je bilo podobno prvim brcam. Kolegica je celo mislila, da je spet noseča, ker takrat še ni imela M. Trajalo je kar nekaj tednov, potem pa je počasi izzvenelo. Nimam pojma kaj bi to bilo.
|
|
RE: kaj se mi dogaja 19.1.2007 21:33:22
|
|
|
|
Badeja
|
Jaz imam tudi pogosto take občutke.... Verjetno nas malo opomni da se spomnimo kako je bilo takrat LP
|
|
|
|
RE: kaj se mi dogaja 19.1.2007 21:53:35
|
|
|
|
lolipop
|
Po moje pa nimamo več takšnih trebušnih mišic kot pred porodom, pa čutimo vse, kar se dogaja malo bolj v notranjosti.
|
|
RE: kaj se mi dogaja 19.1.2007 23:43:39
|
|
|
|
lelaval
|
Jaz imam tudi pogosto take občutke.... Verjetno nas malo opomni da se spomnimo kako je bilo takrat Se podpišem, čeprav sem mislila, da sem neumna, ko imam takšne misli ob takšnih občukih.
|
|
RE: kaj se mi dogaja 19.1.2007 23:57:28
|
|
|
|
Sonrisa
|
Jaz sem bila ziher, da sem noseča in sva bila oba ful vesela. Ko sem se hotela naročiti na pregled, pa je prišla 1. menstruacija po porodu. Verjetno je ona trkala.
|
|
|
|
RE: kaj se mi dogaja 20.1.2007 8:14:08
|
|
|
|
Morgaine
|
Sem kar vesela, da nisem edina. Sem tudi jaz to začutila, pa si tega nisem znala razložiti.
|
|
|
|
RE: kaj se mi dogaja 20.1.2007 8:22:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi meni se to včasih dogaja,pa nisem noseča in dolgo je že kar sem rodila. V trebuhu čutim kot bi mi otroček brcal,največkrat takrat ko sem na miru.Imam soseda internista in ga večkrat kaj vprašam,pa sem ga tudi to.Odgovoril mi je,da je to lahko od črevesja ali pa je kakšen živec v trebušni votlini bolj dejaven.
|
|
|
|
RE: kaj se mi dogaja 20.1.2007 9:14:20
|
|
|
|
Alisa
|
Jaz se tud podpišem tuki. Sem pa tud jaz kljub temu da sem imela menstruacijo naredila dva krat test pa ni bilo nič. Čudna stvar ta naš telo.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.1.2007 10:52:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: kaj se mi dogaja 20.1.2007 10:55:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni se je to dogajalo že red nosečnostjo, zato tudi nikoli nisem vedela, kdaj sem začutila prve prave brce. Pa zdaj se mi še tudi. Kaj pa vem, po moje zrak kroži po črevesju, se malo odpočije vsake toliko časa na kkšnem ovinku, potem pa gre strumno naprej.
|
|
|
|
RE: kaj se mi dogaja 20.1.2007 11:01:24
|
|
|
|
srki
|
Ja, to se je tudi meni dogajalo, še več kot leto dni po porodu. Pa temu nisem kaj velike pozornosti posvečala. So bili pa prijetni občutki, podoživljat še enkrat "brce otročka". Sedaj se je to umirilo, zakaj do tega pride, pa pojma nimam.
|
|
|
|
RE: kaj se mi dogaja 20.1.2007 13:56:55
|
|
|
|
mika
|
Meni se je to dogajalo že red nosečnostjo, zato tudi nikoli nisem vedela, kdaj sem začutila prve prave brce. Pa zdaj se mi še tudi. pri meni je isto. sem bila kar vesela, ko sem po porodu občutila 'brcike', ampak to samo neki živec trza.
|
|
|
|
RE: kaj se mi dogaja 20.1.2007 15:13:38
|
|
|
|
abi
|
Meni se je to dogajalo že red nosečnostjo, zato tudi nikoli nisem vedela, kdaj sem začutila prve prave brce. Pa zdaj se mi še tudi. enako
|
|
|
|
RE: kaj se mi dogaja 20.1.2007 17:04:00
|
|
|
|
krfjolca
|
Meni se to takrat dogaja, ko imam več plinov. Prej tega nisem občutila, kadar me je "dajalo", zdaj pa fejst. Res podobno brcikam, ja . Očitno so stvari res precej premaknjene in raztegnjene tam spodaj, pa traja dalj časa, da se nazaj spravi ...
|
|
RE: kaj se mi dogaja 20.1.2007 19:12:52
|
|
|
|
ElaM
|
IZVIRNO SPOROČILO: mika pri meni je isto. sem bila kar vesela, ko sem po porodu občutila 'brcike', ampak to samo neki živec trza. Mislim, da je to to. Je pa res hecen občutek, dejansko kot prve brcike.
< Sporočilo je popravil Irmy -- 20.1.2007 19:13:41 >
|
|
RE: kaj se mi dogaja 21.1.2007 12:27:09
|
|
|
|
ČebelicaMaja
|
Tudi meni se to včasih dogaja...pa si tudi nisem znala razložiti- je pa res priejten občutek, ko te spomni na tiste lepe čase, ko je mala pikica še brcala tam notri
|
|
RE: kaj se mi dogaja 22.1.2007 1:28:10
|
|
|
|
***pika***
|
O, hudo. Meni se je tudi to kake dvakrat zgodilo. Kot tiste prve brce. Zdaj vidim, da je to precej pogosta stvar.
|
|
|
|
RE: kaj se mi dogaja 22.1.2007 10:03:44
|
|
|
|
Blejka26
|
ja res je po eni strani lep občutek ko te malo spomni na brce svojega otroka.Res sem bila malo v skrbeh ko nisem vedela kaj mi je,a sedaj vidim da nisem edina,ki se ji to dogaja.Mogoče pa nam narava hoče s tem pokazat in nam oboditi željo po še kakšnem otroku??? ko sem te "brce"nazadnje občutila,sem si resnično želela,da bi še enkrat bila noseča-smešno a resnično
|
|
RE: kaj se mi dogaja 31.1.2007 10:54:18
|
|
|
|
Sandra*
|
Tudi jaz sem imela že tako občuek kot prve brcike, pa sem mislila da se mi je malo ...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.2.2007 17:23:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: kaj se mi dogaja 7.2.2007 20:33:35
|
|
|
|
Blejka26
|
la na pregled bom prav ginekologinjo vprašala kaj je to
|
|
RE: kaj se mi dogaja 9.2.2007 18:32:02
|
|
|
|
Mateja82
|
se mi je dogajalo isto je bil tak lep občutek kot takrat ko je bila naša še v trebuščku, sam odkar sem spet pa ni več teh brcik, zdaj čakam na taprave brcike
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?