Strawberrie Cherrie
|
IZVIRNO SPOROČILO: andrej77 LP Zanima me, če mi kdo ve povedati kakšne so kaj cene na Hrvaškem, predvsem za pico, sladoled (kepica), kava, mostarina za most na Krk... Take turistične stvari, ker bomo letos tam "dnevni turisti" Hvala za informacije pizza nekje od 35-40kun kava 7-9kun coca cola v baru nekje 13kun flaširana voda 6-7kun v ribji restavraciji smo dali za 2x polnjene lignje, prilogo, solato in juho - 244kun v starem delu zadra ribja plošča za dve osebi (v precej fini gostilnici ) 190kun, hrane gor za 6oseb kepica sladoleda 5kun ledena kava okoli 12kun bencin je dražji kot pri nas če te še kaj zanima, povej, za mostarino na otok Krk pa na žalost ne vem SINEJA, cene v večjih trgovinah so takšne kot pri nas, nekaj dražje, nekaj cenejše, skupno je pa približno enako. Kar se mlečnih izdelkov tiče, ima Dukat tolk dobre, da se jih ne splača vlačit s seboj, sadje in zelenjavo sem pa jaz kupovala kar pri domačinih, so to nadevali gor na njihove škarpe in prodajali za majhne pare. se splača na tak način, mmm smokve pa nektarince, paradižnik, čebula, olivno olje. to sem jaz kar pri njih kupovala. pa seveda paški sir
< Sporočilo je popravil Strawberrie Cherrie -- 6.7.2008 20:21:37 >
|