Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Letalo namesto v LJ v MB zaradi neviht 29.6.2005 20:53:42
|
|
|
|
rija
|
Ne, ribica, tako bi bilo tudi, če bi letela s kakšno drugo družbo. Tako je, če je vreme slabo in če se posadka drži pravil.
|
|
|
|
Letalo namesto v LJ v MB zaradi neviht 29.6.2005 21:04:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja sej edino logično a ne.:)
|
|
|
|
Letalo namesto v LJ v MB zaradi neviht 30.6.2005 9:50:15
|
|
|
|
violinski
|
Zakaj pa tako nezaupanje v AA? Jaz bi pa najraje z njimi tudi v Ameriko letela, če bi se dalo. Imam pravzaprav same dobr izkušnje. Moja soseda, 80 let stara, je že veliko letov dala skozi, pa jo je enkrat nekdo na Frankfurtskem letališču anketiral: S katero letalsko družbo ste leteli? Pa ona pravi: AA. Anketar potegne dolg fris (njemu je bla to neka leva družba), pol pa vpraša: S katero družbo pa najraje letite? Ona pa spet: AA! Res so taki, da znajo kar dobro poskrbet za svoje - še posebej, kot vidim s to sosedo, za tako stare. Če se je pa komu kdaj zgodilo kaj v zvezi s prtljago (izgubljena, prepozno prišla, ... ) pa ne pozabite, da s prtljago dela posebno podjetje, ki je zadolženo izključno za to, za nič drugega in se jim gladkomalo fučka, če pride ali ne pride tako, kot je treba - tako je vsaj v Frankfurtu. To ni AA.
|
|
|
|
Letalo namesto v LJ v MB zaradi neviht 30.6.2005 10:01:17
|
|
|
|
ledenka
|
sam ne AA! tolko slabih izkušenj ko z njimi se težko najde, vsaj pri men. tud 12 ur in več zamude. sicer moram rečt, da mi prtljage nikol niso zgubili (tok tok na les), ampak zamude... pa tale njihov canadair, ki ga več videt ne morem, ker človk še na wc ne more normalno (pa jaz sem majhna!), da o sedenju na letih, ki trajajo 3 ure, niti ne govorimo! upam, da mi zdaj dolg ne bo treba letet, ampak se bojim, da je upanje zaman... :(
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?