|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Letalo namesto v LJ v MB zaradi neviht
29.6.2005 20:50:28   
Anonimen
Moja sestra1 je trenutno v MB, kamor so prileteli iz Manchestra. Že itak so imeli zamudo in potem so še zaradi slabega vremena namesto v LJ šli v MB. Zdaj pa čakajo že od 20h na posadko iz LJ, ker ne sme ta posadka več letet, ker so že za 10minut presegli nek čas, k so lahko v luftu.

Čez kaki dve uri bodo pa v LJ nazaj. Ljudje pa ne smejo iz aviona, ampak morajo čakat na letalu:zmeden:

Eh ja, tkole je to, če letiš z AA.

lp,:fis:
  Neposredna povezava do sporočila: 1
29.6.2005 20:53:42   
rija
Ne, ribica, tako bi bilo tudi, če bi letela s kakšno drugo družbo. Tako je, če je vreme slabo in če se posadka drži pravil.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.6.2005 21:04:48   
Anonimen
Ja sej edino logično a ne.:)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
30.6.2005 9:50:15   
violinski
Zakaj pa tako nezaupanje v AA? Jaz bi pa najraje z njimi tudi v Ameriko letela, če bi se dalo. Imam pravzaprav same dobr izkušnje.

Moja soseda, 80 let stara, je že veliko letov dala skozi, pa jo je enkrat nekdo na Frankfurtskem letališču anketiral: S katero letalsko družbo ste leteli? Pa ona pravi: AA. Anketar potegne dolg fris (njemu je bla to neka leva družba), pol pa vpraša: S katero družbo pa najraje letite? Ona pa spet: AA!

Res so taki, da znajo kar dobro poskrbet za svoje - še posebej, kot vidim s to sosedo, za tako stare.

Če se je pa komu kdaj zgodilo kaj v zvezi s prtljago (izgubljena, prepozno prišla, ... ) pa ne pozabite, da s prtljago dela posebno podjetje, ki je zadolženo izključno za to, za nič drugega in se jim gladkomalo fučka, če pride ali ne pride tako, kot je treba - tako je vsaj v Frankfurtu. To ni AA.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.6.2005 10:01:17   
ledenka
sam ne AA! tolko slabih izkušenj ko z njimi se težko najde, vsaj pri men. tud 12 ur in več zamude. sicer moram rečt, da mi prtljage nikol niso zgubili (tok tok na les), ampak zamude... pa tale njihov canadair, ki ga več videt ne morem, ker človk še na wc ne more normalno (pa jaz sem majhna!), da o sedenju na letih, ki trajajo 3 ure, niti ne govorimo!

upam, da mi zdaj dolg ne bo treba letet, ampak se bojim, da je upanje zaman... :(

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.6.2005 10:17:23   
rija
Meni pa so v Frankfurtu tudi prtljago zgubili, pa verjetno ni bil AA kriv. Canadair pa je eno super letalo! Meni osebno je všeč. Ko sem letela z jumbotom, nisem imela tako fino pošlihtano kot na canadairu. Da si ne boš mislila, da je tam kaj dosti več placa. Avion je res večji, sam tudi veliko več potnikov not natlačijo. Sem letela z njim enkrat iz Zuricha, pa nas je bilo na letalu 8. Sem se počutila kot da imam privat letalo!
Zamude pa se zgodijo lahko vsem. Jaz sem letos z austrian letela v egipt, pa sem 3 ure sedela v Sharmu v totalni vročini, pa eno uro na vzletni stezi. Pa niso bili avstrijci krivi... tudi pilot je bil že tečen ko šus. Se pač zgodi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?