Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Lepo prosim odgovore-nujno! 13.3.2008 7:57:04
|
|
|
|
Anonimen
|
čakaj,da pogledam v čarobno kuglo.ja kako za vraga naj mi znamo Pokliči G te nič ne stane,ona bo že vedela,ne pa da mi tu ugibamo,ker nimamo pojma in se boš sekirala brezveze
|
|
|
|
RE: Lepo prosim odgovore-nujno! 13.3.2008 7:57:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni se to ne zdi nič posebnega.
|
|
|
|
RE: Lepo prosim odgovore-nujno! 13.3.2008 7:58:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Ful me skrbi, ker se mi taki izcedki niso še nikoli pojavljali pa sm mislila, če ima katera take izkušnje.
|
|
|
|
RE: Lepo prosim odgovore-nujno! 13.3.2008 8:02:31
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Počakaj še par dni, če nebo bolje pa obišči G.
|
|
RE: Lepo prosim odgovore-nujno! 13.3.2008 8:08:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Prejšnji teden sem v ponedeljek začela novo škatlico, v sredo sem pa pozabila vzet kt, od takrat sva 2krat ampk ga je dal ven še preden mu je...
|
|
|
|
RE: Lepo prosim odgovore-nujno! 13.3.2008 8:22:54
|
|
|
|
Freycha
|
kaj ti sličimo na vsevede? pa kaj, če je imela katera podoben primer, ni imela enakega! Zato ti ne moremo pomagati, kaj se dogaja s tvojim telesom. Pokliči ginekologinjo, pa naj ti ona pove. Lahko pa čakaš še kak mesec, pa narediš test nosečnosti....
|
|
|
|
RE: Lepo prosim odgovore-nujno! 13.3.2008 8:32:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Res bo najbolje, da zavrtiš telefonsko številko od G. in tam vprašaš. Ker lahko je karkoli. Lahko so te vmesne rahle krvavitve, ki pri jemanju KT niso nobena redkost, lahko si se med spolnim odnosom kaj poškodovala - notranje stene in si mogoče zaradi tega malo zakrvavela. Konec koncev pa je šlo lahko tudi za vgnezditveno krvavitev, če sta seksala brez zaščite, ker "ven vzel preden" ni zagotovilo proti nosečnosti. Kot sem rekla; lahko je karkoli.
|
|
|
|
RE: Lepo prosim odgovore-nujno! 13.3.2008 8:40:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Kolk časa po odnosu pa pokaže nosečnost?
|
|
|
|
RE: Lepo prosim odgovore-nujno! 13.3.2008 9:19:27
|
|
|
|
Čupka
|
Ker si prejšnji teden pozabila vzeti tabletko, se je verjetno malo porušilo umetno vzpostavljeno hormonsko ravnovesje in je prišlo do vmesne krvavitve. Do konca tega ciklusa ne imej nezaščitenih odnosov, ker se lahko zgodi, da zanosiš. Naslednji mesec pa pazi, da spet ne pozabiš vzeti tabletke, pa bo vse OK. Če si pomislila na vgnezditveno krvavitev, naj ti povem, da bi bilo to v vsakem primeru prekmalu. Kolikor imam v spominu, pride do le te cca 14 dni po oploditvi. Pri tebi ta še ni bila mogoča....lahko pa se zgodi konec tega tedna, če ne boš previdna.
|
|
|
|
RE: Lepo prosim odgovore-nujno! 13.3.2008 9:22:54
|
|
|
|
Kaliope
|
mogoče imaš samo vmesno rahlo krvavitev, ker si pozabla vzet eno tabletko ... počakaj par dni, test pa lahko morda vseeno opraviš, saj te stane samo 5 (ali koliko že) evrov. Ampak po mojem ni za paničarit. (p.s. Če pozabiš vzet tabletko, pa je vseeno boljše seksat s kondomom in ne bit v strahu ...)
|
|
|
|
RE: Lepo prosim odgovore-nujno! 13.3.2008 9:26:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala vam punce. A za vgn.krvavitev mora preteči 14 dni od odnosa?
|
|
|
|
RE: Lepo prosim odgovore-nujno! 15.3.2008 20:07:10
|
|
|
|
Anonimen
|
men se to ni zgodilo, samo rada bi komentirala tiste neumesne izjave, KOJ **** STE, DA TOK PIšETE, čE žENSKO ZANIMA, NAJ PRAšA, PA čE VAM NI ZA ODGOVOR PUSTE PR MER, NE RABTE JI TO PISAT, PAč JE PRESTRAšENA IN VAS VPRAšA ZA MNENJE VI JO PA NA TAK NAčIN GRD. Je pa boljše to vprašanje, kot npr tisto: ideje kje naj sexava?
|
|
|
|
RE: Lepo prosim odgovore-nujno! 15.3.2008 21:32:32
|
|
|
|
alička
|
No sej dret se pa ni treba!!! In kako naj ji punce odgovorijo zakaj ima izcedek, pol bo pa kej narobe, bodo pa punce na rr krive. Najboljši odgovor če jo skrbi je: naj gre k ginekologu.
|
|
|
|
RE: Lepo prosim odgovore-nujno! 17.3.2008 10:57:59
|
|
|
|
SRCCEK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Prejšnji teden sem v ponedeljek začela novo škatlico, v sredo sem pa pozabila vzet kt, od takrat sva 2krat ampk ga je dal ven še preden mu je... NE PANIČARI!!! Če si pozabila vzeti tabletko in če sta v tem času seksala, še ne pomeni, da si noseča!! IN četudi SI NOSEČA, ne moreš imeti tega otroka, ker ne bi bil zdrav, če ješ tabletke. KAKO TO VEM. Ker se mi je pred letom dni (sem bila na kont.tabletkah) zgodilo, da nisem, po končanem jemanju tabletk, dobila menstruacije. In sem šla na pregled in mi je ginekolog pojasnil, da tudi če bi bila noseča, bi mogla naprej jemati tabletke, tako kot je treba, ker tak otrok ne bi bil zdrav oz. "normalen", ko bi se rodil. Tako, da se lepo naroči pri ginekologu in se pomeni z njim-jno. vso srečo
|
|
RE: Lepo prosim odgovore-nujno! 17.3.2008 11:01:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: SRCCEK NE PANIČARI!!! Če si pozabila vzeti tabletko in če sta v tem času seksala, še ne pomeni, da si noseča!! IN četudi SI NOSEČA, ne moreš imeti tega otroka, ker ne bi bil zdrav, če ješ tabletke. KAKO TO VEM. Ker se mi je pred letom dni (sem bila na kont.tabletkah) zgodilo, da nisem, po končanem jemanju tabletk, dobila menstruacije. In sem šla na pregled in mi je ginekolog pojasnil, da tudi če bi bila noseča, bi mogla naprej jemati tabletke, tako kot je treba, ker tak otrok ne bi bil zdrav oz. "normalen", ko bi se rodil. Tako, da se lepo naroči pri ginekologu in se pomeni z njim-jno. vso srečo Poznam punco ki je do konca nosečnosti jedla tabletke... rodila je povsem zdravo in živahno hčerkico. Tako da tabletke ne škodijo vedno. Aja ta punca ni vedela za nosečnost. Ampak to je že druga zgodba.
|
|
|
|
RE: Lepo prosim odgovore-nujno! 17.3.2008 11:48:53
|
|
|
|
SRCCEK
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica IZVIRNO SPOROČILO: SRCCEK NE PANIČARI!!! Če si pozabila vzeti tabletko in če sta v tem času seksala, še ne pomeni, da si noseča!! IN četudi SI NOSEČA, ne moreš imeti tega otroka, ker ne bi bil zdrav, če ješ tabletke. KAKO TO VEM. Ker se mi je pred letom dni (sem bila na kont.tabletkah) zgodilo, da nisem, po končanem jemanju tabletk, dobila menstruacije. In sem šla na pregled in mi je ginekolog pojasnil, da tudi če bi bila noseča, bi mogla naprej jemati tabletke, tako kot je treba, ker tak otrok ne bi bil zdrav oz. "normalen", ko bi se rodil. Tako, da se lepo naroči pri ginekologu in se pomeni z njim-jno. vso srečo Poznam punco ki je do konca nosečnosti jedla tabletke... rodila je povsem zdravo in živahno hčerkico. Tako da tabletke ne škodijo vedno. Aja ta punca ni vedela za nosečnost. Ampak to je že druga zgodba. Jaz sem samo napisala, kaj je men svetoval moj ginekolog!!!
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?