|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Lepa gesta od delodajalca
15.1.2007 19:59:48   
Anonimen
Mene pa zanima, če vas je kateri delodajalec lepo presenetil?

Spomnim se, ko sem en mesec delala preko študenta pri nekem podjetniku; imela sem 15 let staro kišto (beri: avto)...Zmeraj ko sem prišla na delo je bilo nekaj narobe z avtom; smo ga vžigali na kable, porivali,...da sem nekako le prišla od doma v službo in iz službe domov...Na koncu meseca ko mi je nakazal denar, je prišel do mene in rekel: Upam, da ne boš huda. Nakazal sem ti malo več - pa prosim, začni varčevati za novejši avto...Saj mi ne zameriš?  Ok, sem si mislila, tistih 5 tisočakov. Ful sem hvaležna...Ja, hvala, blabla...
In grem pogledat na račun - je bilo pa 100.000 več.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Lepa gesta od delodajalca
15.1.2007 20:06:08   
lily975
tega podjetnika bi pa rada spoznala , mogoč še men kaj da za nov avto , ker ga sedaj nimam!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.1.2007 20:12:35   
viv_
Ja, moj šef... Večkrat!

Ena njegovih lepših gest: zdaj, ko sem bila v drugo noseča, meje eno julijsko popoldne poklical domov in mi rekel:"Viv, jutri bo vroče, ne hodi v službo, ostani doma!".

A ni lepo no.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu lily975)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.1.2007 21:10:26   
BLAŽIKA
A takšni šefi tudi obstajajo??????????????????????????????''''user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kje pa mi živimo?

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.1.2007 21:17:24   
Meggi
ma res, vsaka jim čast, kako si odslužla Caffe!? user posted image

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.1.2007 21:29:04   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Meggi

ma res, vsaka jim čast, kako si odslužla Caffe!? user posted image

Sej sem cel mesec garala kot črna živina za tistih  "par sto tolarjev"/uro

(odgovor članu Meggi)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
15.1.2007 21:29:59   
Anonimen
In grem pogledat na račun - je bilo pa 100.000 več.user posted image user posted image user posted image

Me zanima, če bi mi dal 100 čukov, ko bi videl, v kakšnem stanovanju živim user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image , ta novih čukcev, da ne bo pomote user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
15.1.2007 21:34:27   
jakaracman
Ja ob stimulaciji, vsako leto!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.1.2007 22:07:59   
tulip
Ko sem še delala preko študenta, ni bil nikoli problem, če sem si vzela fraj dan ali par ur prej šla iz službe, ko sem imela za študirat pred izpitom. Pa na koncu meseca mi je vedno več nakazal, saj je bila osnova na uro bolj borna. In za rojstni dan, osmi marec in za božička smo vedno dobili darilo, rožico, pozornost.
Je bil majhen kolektiv in imam na ta čas zelo lepe spomine.

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.1.2007 22:46:32   
Anonimen
Jaz sicer nisem redno zaposlena, sem zunanja sodelavka in mi tudi bolniške in dopust zato ne pripadajo. Pred dobrimi dvemi leti pa sem imela ss in sem bila en teden doma zaradi tega. So mi plačali po 8 ur prisotnosti dnevno, čeprav me ni bilo, tako da so mi kakor nekak bolniško krili. Ful se mi je zdelo lepo.

(odgovor članu tulip)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
15.1.2007 22:56:50   
rija
Ja, moj bivši direktor me kliče v ponedeljek in pravi, da naj spakiram kovčke, da gremo v sredo na Finskouser posted image  se malo potepat...vse plačano user posted image  In moram rečt, da je bila res luksuzna varianta....user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
15.1.2007 22:59:17   
rija
In ker je bilo meni to tak fajn, sem enako taktiko nagrajevanja uporabila za eno mojo delavko, ki je bila res pridna in je delala od zore do mraka in sem častila njo in njenega partnerja lenarjenje na enem grškem otoku.

Ko sem ju vprašala, če bosta šla, sta mislila, da ju zezam za prvi april user posted image user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 12
15.1.2007 23:23:37   
Anonimen
Meni je pa najlepše, kadar zjutraj kvalitetno zaspim...in ko pridem v službo šefi še povabi na kavo user posted image .

Pa lepa je bila tudi letošnja božičnica, ko so najprej povedali bruto, na računu je bil pa enak neto znesek. To bi lahko tudi pri plači ponovili vsaj ob tavelikih praznikih. Tudi na tem mestu se toplo priporočam za takšne "napake" user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
16.1.2007 8:19:08   
Magi*
mene moj šef zmeraj razvaja:) kavica, tortica, me pokliče ob 8.30 in me vljudno vpraša, če me je zbudil user posted image  

pa skoz mi teži naj že grem v drugo na porodniško user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
16.1.2007 9:32:29   
Pajaca
Med nosečnostjo ko sem se slabo počutila me je na vsak način hotel peljat do g, da ne bi bilo kaj narobe, pa če bi hotela bi me še domov peljal, sam da bo vse ok. Pa ko se nisem več morala voziti (100km vsak dan) je bil takoj za da delam doma. Pa ja nikoli ni problema s kakšnimi odhodi domov, ali k zdravniku ali karkoli.

Sam kaj ko je on sam šef... direktor pa ni za to da se plača zviša.... kriza pa taka. Šefa bi še nahecala, da rabim več.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
16.1.2007 10:46:41   
srki
No, še obstajajo dobri in uvidevni ljudje.

Bravo za tvojega delodajalca.

(odgovor članu tulip)
Neposredna povezava do sporočila: 16
17.1.2007 17:18:47   
Anonimen
Rija... Že res, da nimam pojma, v kakšni stroki delaš, ampak za takšnele delovne pogoje, kakor so očitno pri tebi, verjemi, da lahko znam in naredim popolnoma vse... selitev v Prekmurje je pa itak ena čudna želja od Kamikaze, tako, da... saj imaš še moj GSM, a ne? Slišim, da rabiš eno delavko. user posted image

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
17.1.2007 17:58:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rija

In ker je bilo meni to tak fajn, sem enako taktiko nagrajevanja uporabila za eno mojo delavko, ki je bila res pridna in je delala od zore do mraka in sem častila njo in njenega partnerja lenarjenje na enem grškem otoku.

Ko sem ju vprašala, če bosta šla, sta mislila, da ju zezam za prvi april user posted image user posted image user posted image

Uf, rija, a bi bla ti moja šefica? user posted image

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
17.1.2007 21:08:49   
žirafica
IZVIRNO SPOROČILO: viv

Ja, moj šef... Večkrat!

Ena njegovih lepših gest: zdaj, ko sem bila v drugo noseča, meje eno julijsko popoldne poklical domov in mi rekel:"Viv, jutri bo vroče, ne hodi v službo, ostani doma!".

A ni lepo no.

user posted image  Več takšnih šefov, prosim.

Jaz se pa nimam z ničemer za pohvalit. No, ja.

< Sporočilo je popravil žirafica -- 17.1.2007 21:11:08 >

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 19
17.1.2007 21:13:43   
žirafica
IZVIRNO SPOROČILO: rija

Kje pa ti delaš??

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 20
17.1.2007 21:14:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: žirafica
Kje pa ti delaš??

Vrong kveščn... mogla bi uprašat - zakva jst ne delam tm?! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu žirafica)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
17.1.2007 23:35:50   
petra.horzi
user posted image
moj bivši šef-tam kjer sem delala ko sem bila noseča je caruser posted image
nobene težje stvari nism smela dvignt, nobenih visokih polic brisat, počivala sem lohk vsake tolk in je on postregu kakšno družbo, uglavnem ful me je "pazu". mi je bil ko 2.očeuser posted image

moj zdejšnji šef me bo pa zaposlil (v petek dobim pogodbo) za dsopoldanski delovni čas, kljub temu da bi bolj potreboval pomoč popoldne. rekel mi je da ve, da zaradi tega res rabim službo in da mi da možnost da se naučim. in ker je z mano zadovoljen me bo redno zaposliluser posted image
ma ženo in dva majhna otroka zato ve kako je s stroškiuser posted image

moj sonček je že "velik fant"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?