Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Lepa gesta od delodajalca 15.1.2007 19:59:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Mene pa zanima, če vas je kateri delodajalec lepo presenetil? Spomnim se, ko sem en mesec delala preko študenta pri nekem podjetniku; imela sem 15 let staro kišto (beri: avto)...Zmeraj ko sem prišla na delo je bilo nekaj narobe z avtom; smo ga vžigali na kable, porivali,...da sem nekako le prišla od doma v službo in iz službe domov...Na koncu meseca ko mi je nakazal denar, je prišel do mene in rekel: Upam, da ne boš huda. Nakazal sem ti malo več - pa prosim, začni varčevati za novejši avto...Saj mi ne zameriš? Ok, sem si mislila, tistih 5 tisočakov. Ful sem hvaležna...Ja, hvala, blabla... In grem pogledat na račun - je bilo pa 100.000 več.
|
|
|
|
RE: Lepa gesta od delodajalca 15.1.2007 20:06:08
|
|
|
|
lily975
|
tega podjetnika bi pa rada spoznala , mogoč še men kaj da za nov avto , ker ga sedaj nimam!!!!
|
|
|
|
RE: Lepa gesta od delodajalca 15.1.2007 20:12:35
|
|
|
|
viv_
|
Ja, moj šef... Večkrat! Ena njegovih lepših gest: zdaj, ko sem bila v drugo noseča, meje eno julijsko popoldne poklical domov in mi rekel:"Viv, jutri bo vroče, ne hodi v službo, ostani doma!". A ni lepo no.
|
|
RE: Lepa gesta od delodajalca 15.1.2007 21:10:26
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
A takšni šefi tudi obstajajo??????????????????????????????'''' Kje pa mi živimo?
|
|
|
|
RE: Lepa gesta od delodajalca 15.1.2007 21:17:24
|
|
|
|
Meggi
|
ma res, vsaka jim čast, kako si odslužla Caffe!?
|
|
|
|
RE: Lepa gesta od delodajalca 15.1.2007 21:29:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meggi ma res, vsaka jim čast, kako si odslužla Caffe!? Sej sem cel mesec garala kot črna živina za tistih "par sto tolarjev"/uro
|
|
|
|
RE: Lepa gesta od delodajalca 15.1.2007 21:29:59
|
|
|
|
Anonimen
|
In grem pogledat na račun - je bilo pa 100.000 več. Me zanima, če bi mi dal 100 čukov, ko bi videl, v kakšnem stanovanju živim , ta novih čukcev, da ne bo pomote .
|
|
|
|
RE: Lepa gesta od delodajalca 15.1.2007 21:34:27
|
|
|
|
jakaracman
|
Ja ob stimulaciji, vsako leto!
|
|
|
|
RE: Lepa gesta od delodajalca 15.1.2007 22:07:59
|
|
|
|
tulip
|
Ko sem še delala preko študenta, ni bil nikoli problem, če sem si vzela fraj dan ali par ur prej šla iz službe, ko sem imela za študirat pred izpitom. Pa na koncu meseca mi je vedno več nakazal, saj je bila osnova na uro bolj borna. In za rojstni dan, osmi marec in za božička smo vedno dobili darilo, rožico, pozornost. Je bil majhen kolektiv in imam na ta čas zelo lepe spomine.
|
|
|
|
RE: Lepa gesta od delodajalca 15.1.2007 22:46:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sicer nisem redno zaposlena, sem zunanja sodelavka in mi tudi bolniške in dopust zato ne pripadajo. Pred dobrimi dvemi leti pa sem imela ss in sem bila en teden doma zaradi tega. So mi plačali po 8 ur prisotnosti dnevno, čeprav me ni bilo, tako da so mi kakor nekak bolniško krili. Ful se mi je zdelo lepo.
|
|
|
|
RE: Lepa gesta od delodajalca 15.1.2007 22:56:50
|
|
|
|
rija
|
Ja, moj bivši direktor me kliče v ponedeljek in pravi, da naj spakiram kovčke, da gremo v sredo na Finsko se malo potepat...vse plačano In moram rečt, da je bila res luksuzna varianta....
|
|
RE: Lepa gesta od delodajalca 15.1.2007 22:59:17
|
|
|
|
rija
|
In ker je bilo meni to tak fajn, sem enako taktiko nagrajevanja uporabila za eno mojo delavko, ki je bila res pridna in je delala od zore do mraka in sem častila njo in njenega partnerja lenarjenje na enem grškem otoku. Ko sem ju vprašala, če bosta šla, sta mislila, da ju zezam za prvi april
|
|
RE: Lepa gesta od delodajalca 15.1.2007 23:23:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni je pa najlepše, kadar zjutraj kvalitetno zaspim...in ko pridem v službo šefi še povabi na kavo . Pa lepa je bila tudi letošnja božičnica, ko so najprej povedali bruto, na računu je bil pa enak neto znesek. To bi lahko tudi pri plači ponovili vsaj ob tavelikih praznikih. Tudi na tem mestu se toplo priporočam za takšne "napake" .
|
|
|
|
RE: Lepa gesta od delodajalca 16.1.2007 8:19:08
|
|
|
|
Magi*
|
mene moj šef zmeraj razvaja:) kavica, tortica, me pokliče ob 8.30 in me vljudno vpraša, če me je zbudil pa skoz mi teži naj že grem v drugo na porodniško
|
|
RE: Lepa gesta od delodajalca 16.1.2007 9:32:29
|
|
|
|
Pajaca
|
Med nosečnostjo ko sem se slabo počutila me je na vsak način hotel peljat do g, da ne bi bilo kaj narobe, pa če bi hotela bi me še domov peljal, sam da bo vse ok. Pa ko se nisem več morala voziti (100km vsak dan) je bil takoj za da delam doma. Pa ja nikoli ni problema s kakšnimi odhodi domov, ali k zdravniku ali karkoli. Sam kaj ko je on sam šef... direktor pa ni za to da se plača zviša.... kriza pa taka. Šefa bi še nahecala, da rabim več.
|
|
|
|
RE: Lepa gesta od delodajalca 16.1.2007 10:46:41
|
|
|
|
srki
|
No, še obstajajo dobri in uvidevni ljudje. Bravo za tvojega delodajalca.
|
|
|
|
RE: Lepa gesta od delodajalca 17.1.2007 17:18:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Rija... Že res, da nimam pojma, v kakšni stroki delaš, ampak za takšnele delovne pogoje, kakor so očitno pri tebi, verjemi, da lahko znam in naredim popolnoma vse... selitev v Prekmurje je pa itak ena čudna želja od Kamikaze, tako, da... saj imaš še moj GSM, a ne? Slišim, da rabiš eno delavko.
|
|
|
|
RE: Lepa gesta od delodajalca 17.1.2007 17:58:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija In ker je bilo meni to tak fajn, sem enako taktiko nagrajevanja uporabila za eno mojo delavko, ki je bila res pridna in je delala od zore do mraka in sem častila njo in njenega partnerja lenarjenje na enem grškem otoku. Ko sem ju vprašala, če bosta šla, sta mislila, da ju zezam za prvi april Uf, rija, a bi bla ti moja šefica?
|
|
|
|
RE: Lepa gesta od delodajalca 17.1.2007 21:08:49
|
|
|
|
žirafica
|
IZVIRNO SPOROČILO: viv Ja, moj šef... Večkrat! Ena njegovih lepših gest: zdaj, ko sem bila v drugo noseča, meje eno julijsko popoldne poklical domov in mi rekel:"Viv, jutri bo vroče, ne hodi v službo, ostani doma!". A ni lepo no. Več takšnih šefov, prosim. Jaz se pa nimam z ničemer za pohvalit. No, ja.
< Sporočilo je popravil žirafica -- 17.1.2007 21:11:08 >
|
|
|
|
RE: Lepa gesta od delodajalca 17.1.2007 21:13:43
|
|
|
|
žirafica
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija In ker je bilo meni to tak fajn, sem enako taktiko nagrajevanja uporabila za eno mojo delavko, ki je bila res pridna in je delala od zore do mraka in sem častila njo in njenega partnerja lenarjenje na enem grškem otoku. Ko sem ju vprašala, če bosta šla, sta mislila, da ju zezam za prvi april Kje pa ti delaš??
|
|
|
|
RE: Lepa gesta od delodajalca 17.1.2007 21:14:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: žirafica Kje pa ti delaš?? Vrong kveščn... mogla bi uprašat - zakva jst ne delam tm?!
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?