Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Lepa Brena, Ptuj - danes 9.2.2010 10:57:05
|
|
|
|
noranate
|
žal je predaleč . Lepa Brena zakon nad zakoni
|
|
|
|
RE: Lepa Brena, Ptuj - danes 9.2.2010 12:36:12
|
|
|
|
silvya
|
Jaz nisem tako daleč, pa ne grem. Me ne gane.
|
|
|
|
RE: Lepa Brena, Ptuj - danes 9.2.2010 12:41:15
|
|
|
|
ada2
|
jaz sem bila v nedeljo na novih fosilih.... bilo je super, ampak glede na mojo nevajenost žuranja, sem še danes bolj nefunkcionalna
|
|
RE: Lepa Brena, Ptuj - danes 9.2.2010 14:19:41
|
|
|
|
donna22
|
Jaz menda grem ... Ampak najbrž ne s tvojega konca ada, tudi jaz sem hotela na Nove fosile it, pa sem potem ostala doma No, pa saj sem bla lani na njih
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.2.2010 16:13:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Lepa Brena, Ptuj - danes 9.2.2010 16:20:52
|
|
|
|
silvya
|
IZVIRNO SPOROČILO: morrak IZVIRNO SPOROČILO: ada2 jaz sem bila v nedeljo na novih fosilih.... bilo je super, ampak glede na mojo nevajenost žuranja, sem še danes bolj nefunkcionalna EMŠO; EMŠO sori kerensa, jaz sem še dlje, tako, da drugič A EMŠO tako vpliva na to?! Pol pa jaz sploh ne bom nikamor več šla. Mogoče še na kakšen upokojenski ples.
|
|
|
|
RE: Lepa Brena, Ptuj - danes 9.2.2010 16:22:00
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: donna22 Jaz menda grem ... Ampak najbrž ne s tvojega konca No, saj jaz sem v Ljubljani.
|
|
|
|
RE: Lepa Brena, Ptuj - danes 9.2.2010 17:16:38
|
|
|
|
donna22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: donna22 Jaz menda grem ... Ampak najbrž ne s tvojega konca No, saj jaz sem v Ljubljani. In prideš torej? Sama?
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?