Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Lep večer in živahno noč 29.11.2004 20:07:45
|
|
|
|
cmokec
|
Ti si pa res ena fletna NAŠA BABICA. :rozica: zate. cmokec
|
|
|
|
Lep večer in živahno noč 29.11.2004 20:16:05
|
|
|
|
ZARA
|
:)-:)- neva tvoji komentarji-SO ZAKOOOOOON!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Lep večer in živahno noč 29.11.2004 20:16:39
|
|
|
|
Anonimen
|
:)-Zato ker vas imam rada in ker vam želim,da bi bile vse tako srečne mame kot sem jaz(seveda ko me otroci ubogajo:)-):bravo::)-:)-:hudicek: Neva
|
|
|
|
Lep večer in živahno noč 29.11.2004 20:24:06
|
|
|
|
Candy
|
Oho, hvala za lepe želje, ampak mojega dragega pa danes ni doma, sosedovega :duda:pa ne bi imela, hi hi hi. Bom na jutri prenesla, saj lahko a ne ? ;)
|
|
|
|
Lep večer in živahno noč 29.11.2004 22:58:35
|
|
|
|
Anonimen
|
:)-Candy..vsak dan je dober..danes jutri saj ni važno samo,da je čim večkrat:)-za:duda:in da sta vidva v9nebesa:)-:)-:)-:)-;)
|
|
|
|
Lep večer in živahno noč 30.11.2004 10:52:02
|
|
|
|
tinkamiška
|
Neva6, res si prijazna, ko takole misliš na nas!:rozica: Danes zjutraj sem začutila O, vsaj mislim, da je in z možekom sva hitro:sloncek::sloncek::sloncek:, pa je blo fajn takole zjutri za spremembo;) Tinka
|
|
|
|
Lep večer in živahno noč 30.11.2004 14:17:44
|
|
|
|
Anonimen
|
:)-:)-:)-:)-Tinka miška a tako a..vidva pa kar na tešče:)-:)-:)-Le pridno tako naprej!!!!!! Neva
|
|
|
|
Lep večer in živahno noč 30.11.2004 17:02:03
|
|
|
|
Anonimen
|
:)-:)-:)-:)-:)-Moj se jih imam preveč pogoste-glavobole mislim:)-:)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?