|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Lep dan.....
27.2.2005 12:13:46   
Ro-La
vsem skupaj. Jaz veselo kšihtam, pa sem si morala vzet malo časa, da prebrckam RR.

Uživajta dokler še lahko.

Štajerke- upam da ste se imele fajn, pa da ga niste preveč žingale.;)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Lep dan.....
27.2.2005 12:14:28   
Pupica
ja dan bi bil pa še lepši, če bi bilo kaj sončka:((

NO sicer se malo kaže skozi oblake, in toravno ko sem tole napisala:zmeden:

(odgovor članu Ro-La)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Lep dan.....
27.2.2005 12:22:05   
Anonimen
No ja, lahko bi bil še lepši, če bi full snežilo. In NIČ sončka. Bo že še imel cajt poleti in spomladi=aprila sijat:hudicek:

Ej, jutr bo pa mraz ko :kuza:! V torek pa še bolj..in jaz grem mogoče smučat:ups:

(odgovor članu Ro-La)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Lep dan.....
27.2.2005 13:15:04   
ZARA
ja romci...kje pa ti hods ??
Ni te sploh!

(odgovor članu Ro-La)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Lep dan.....
27.2.2005 13:24:04   
Ro-La
delam, delam, delam.....pol pa se bom v dnarju kopala:)-:)-:)-

(odgovor članu Ro-La)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Lep dan.....
27.2.2005 13:29:13   
ZARA
lepo da se znas potolazit...8)

(odgovor članu Ro-La)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Lep dan.....
27.2.2005 17:57:34   
frutka_
Romci boljše, da ne veš koliko smo spile...me je sram povedati. Moj Izi ni mogel verjeti, da tolko nesemo!

Upam, da se vidimo!9nebesa

(odgovor članu Ro-La)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Lep dan.....
27.2.2005 18:56:01   
mehurčica
Frutka, mene pa zanima, če je bilo kaj alkohola v tem vinčku.:)-Ma se me nič ni primlo.:zmeden2:

Ej, mojemu smešku-->:kuza: se je prpelalo. Včeraj je Grega nekaj stiskal in ne najde več explorerja in imava mozilo(al kako se reče)in ta kuža laufa kot zmešan(fuuuul hitro)pa kr kvadratasto je vse skup-celi forum.:zmeden:Se sploh ne morem navadit.

Romči, lep večer!:miska:

(odgovor članu Ro-La)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Lep dan.....
27.2.2005 19:15:28   
Anonimen
Jaaa, v mozzili so full čudni, pa forum je tudi čuden. Meni je v IE fuuuull lepši:)

(odgovor članu Ro-La)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?