Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Leonišče - koliko časa čakaš? 4.6.2009 9:35:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem čakala največ pol ure dalje kot sem bila naročena. Je pa dobro biti kakšnih 10-15 minut prej, ker greš najprej v sprejemno in tam zna bit kar gužva.
|
|
|
|
RE: Leonišče - koliko časa čakaš? 4.6.2009 9:59:18
|
|
|
|
ursa30
|
jaz sem v leonišču čakala dr. tomaževiča približno dve uri, ampak on je itak znan po tem, da se ga čaka v neskončnost
|
|
|
|
RE: Leonišče - koliko časa čakaš? 4.6.2009 10:14:43
|
|
|
|
giotti
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka Pozdravljene, Naslednji teden imam 1 pregled pri dr. Voglerju v Leonišču, ker nama ne rata zanosit že več kot eno leto. Naročena sem ob 8:45. Koliko se kaj držijo ure? A je bolje, da sem tam že kaj prej? Ali čakaš tudi več kot dve uri? Sprašujem zato, ker se moram zmenit v službi kdaj pridem nazaj delat, pa da vejo kok časa me ne bo, no vsaj približno. Hvala za vse informacije že vnaprej. Lp Tina Jaz imam osebno G tam, pa nikoli ne čakam več kot deset minut. Čeprav nazadnje sem notri pri sestri čakala več kot pol ure, da je v materinsko vpisla kile in pritisk, ker je bila tako izjemno počasna, zdravnica pa ful hitra. Ful mislim, da je odvisno od zdravnika, kje je, kdaj je notri v ordinaciji. Ta moja je vedno notri, še preden se sploh začne vse skupaj. Konkretno za tvojega pa nimam pojma. Sicer pa ti predlagam, da pridi v sprejemno kakšnih deset minut prej, čeprav tam z debelimi črkami piše, da je naročena ura ura za sprejemno, pa vseeno. Če je v sprejemni vrsta, boš ravno ob naročeni uri na vrsti, sicer ne. Pa ful veliko sreče ti želim, da je vse okej in da ne boš potrebovala zdravljenja, ampak samo še kakšne mesec slončkanja
< Sporočilo je popravil giotti -- 4.6.2009 10:16:14 >
|
|
|
|
RE: Leonišče - koliko časa čakaš? 4.6.2009 11:02:20
|
|
|
|
jajula
|
ko sem hodila tja na preglede med nosečnostjo sem čakala tud do tri ure...ko pa grem na kontrolni pregled, je pa cca 10 min za čakat. pa ura ko si naročen velja za sprejemno pisarno, da oddaš izkaznico
|
|
|
|
RE: Leonišče - koliko časa čakaš? 4.6.2009 11:22:40
|
|
|
|
giotti
|
IZVIRNO SPOROČILO: jajula ko sem hodila tja na preglede med nosečnostjo sem čakala tud do tri ure...ko pa grem na kontrolni pregled, je pa cca 10 min za čakat. pa ura ko si naročen velja za sprejemno pisarno, da oddaš izkaznico Groza, nimam besed To že rabiš dopust, da greš na pregled!! Zaenkrat jaz trkam, da pridem tako hitro na vrsto
|
|
|
|
RE: Leonišče - koliko časa čakaš? 4.6.2009 12:00:15
|
|
|
|
majalina
|
jst hodim v leonišče samoplačniško in pridem vedno točno na vrsto. druga zgodba je naročanje... na pregled sem čakala pol leta.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
organizirano praznovanje rojstnih dnimuškaMoja punčka bo kmalu praznovala svoj rojstni dan. Ker so na našem koncu (MB) v modi or ganizirani rojstni dnevi me seveda zanima kam se lahko obrnem.
razni Tuši in bovlingi izvzeti!
res bi prosila tudi za komentarje, da se lažje odločivaPriporočam bazenu (kje?) (
11%)
Priporočam na prostem (kje?) (
21%)
se tudi sama zanimam in iščem (
5%)
iščemo sami (
4%)
nikoli se ne udeležujemo (
8%)
nisem iz vašega konca (
51%)
Število vseh glasov: 224Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!