|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Leonišče
29.3.2005 11:14:49   
Še ena T
Živjo vsem!

Naročila sem se za prvi pregled :), ki bo pri 8 tednih in 3 dneh. Je to dovolj zgodaj? Oziroma dovolj pozno, da se bo že videlo ali je vse v redu?

Pa še nekaj: ali hodi katera v Leonišče? Vsakič je potrebno doplačati 4.400 SIT in zgleda, da je tako tudi pri vseh pregledih v nosečnosti (no, vsaj pri prvem je, ker so mi že rekli za doplačilo). To pomeni, da v primeru težav, ko si lahko vsak teden tam ves čas plačuješ? :zmeden: To lahko znese več kot 20.000SIT na mesec:zmeden:

Vsem želim dobro počutje in da bi bilo čim manjkrat (razen kar je nujno, seveda) treba viset pri G.

LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Leonišče
29.3.2005 11:19:08   
anajmad
Plačaš samo enkrat
en lp:morje:D.

(odgovor članu Še ena T)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Leonišče
29.3.2005 11:19:18   
pika78
V Leonišču baje plačaš le prvi pregled (če si noseča), potem pa ne več.
Pri 8. tednih je za prvi pregled dovolj zgodaj in se že vidi pikica (vsaj zdi se mi). Ti bodo več povedale še druge punce!
Srečno in LP!

(odgovor članu Še ena T)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Leonišče
29.3.2005 11:24:48   
saba
....ja pa tudi srček boš videla kako utripa9nebesa

(odgovor članu Še ena T)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Leonišče
29.3.2005 11:58:18   
hruškica
Če imaš izbranega ginekologa v leonišču plačaš le prvi pregled, vse ostalo potem celo nosečnost (pregledi, preiskave, ultrazvoki...) je brezplačno, ker se smatra kot zdravljenje-enako je, če imaš kakšno operacijo in potem hodiš na preglede po operaciji ali če kaj zboliš (imaš vnetja in podobno).
Upam, da sem ti kaj pomagala. Pravijo pa, da je najbolje imeti tukaj ginekologa, ker so baje tukaj sami največji strokovnjaki in še vse je na kupu-poleg imaš porodnišnico in vse ostale naprave za različne preglede in strokovnjake.. Jaz samo zato še vztrajam tuki.

(odgovor članu Še ena T)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Leonišče
29.3.2005 19:58:30   
Rozalija
A imaš Bokalovo???? Jaz sem pri nje plačala 2 ali 3 preglede, ker je imela dopoldan gužvo.... pa me ni mogla prestavt???? Ne vem zakaj.

Sicer mene teh 5min ne moti, bolj me moti čakanje v laboratoriju (po uro ali dve) pa to da gre med 11 in 12 na malico, pa rabiš ene parkrat da to ugotoviš, potem pa čakaš na neudobnih stolih, namesto da bi šel na sprehod (če bi povedali kdaj pride).

Aja sicer pa moja redkobesedna G, reče le vse je ok.... če pa kaj vprašaš, pa pojasni.... očitno se ji zdi, da sedaj vse preberemo v knjigah in na internetu.

(odgovor članu Še ena T)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Leonišče
30.3.2005 6:49:53   
Še ena T
Ja, Rozalija, to je tudi moja ginekologinja, pa še zelo dobro si jo opisala:)
A če ima gužvo dopoldne, te naroči kar popoldne, pa si plačaj:zmeden:
Kako pa je s čakanjem v laboratoriju? Hvala za informacijo, kdaj gre na malico. Mi vsaj takrat ne bo treba viseti po tistih ozkih hodnikih.
A drugače je pa dobro poskrbela zate?

(odgovor članu Še ena T)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?