Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Lenoba, lenoba - zvest ti bom do groba! 27.9.2005 8:48:54
|
|
|
|
soncece24
|
ne vstanem s postle sploh... ma jaz ravno nekih napadov nimam, moja lenoba je vse leto konstantna.
|
|
RE: Lenoba, lenoba - zvest ti bom do groba! 27.9.2005 8:48:59
|
|
|
|
tanaja*
|
lene
|
|
RE: Lenoba, lenoba - zvest ti bom do groba! 27.9.2005 8:53:17
|
|
|
|
*zvezdica*
|
Vlečem se ko megla okrog...nisem za nobeno rabo...prestavljam se iz kavča na kavč...smrtonosna reakcija je pa lenoba + sitnoba....takrat pa bolš, da ni nobenga v bližini..
|
|
|
|
RE: Lenoba, lenoba - zvest ti bom do groba! 27.9.2005 8:55:17
|
|
|
|
digi
|
Pa samo TV gledam in grize me slaba vest.... Lahko pa vam točno povem kako izgleda neprestana lenoba: moj ji je podvržen- vstane ob 9-ih, 10-ih (ko ni v službi), se vsede pred tv in gleda risanke, potem še kak filmček, pa še kak, pa še kak, si gre v trgovino po kaj za grickat in spet tv, potm mal ajat in spet tv.... pa potem še kako pivičko.... No, ko pa je v službi- pride okrog 2-eh domov, gre za urco dve spat, potem pa gleda tv, tv, tv,.... do dveh treh zjutraj.... TO JE MOJA LENOBA!!!!!
|
|
|
|
RE: Lenoba, lenoba - zvest ti bom do groba! 27.9.2005 8:55:53
|
|
|
|
anitaz
|
če sem reees zelooo lena,pol rečem mojmu nej gre v službi na kosilo,da mi ni treba kuhat ,sebi pa nardim špageterijo (čeprav je ne maram glih preveč).Samo da se izognem delu.Ampak to se zelooo redko zgodi. Sicer pa ob majhnem otroku,pa da sem "alergična" na umazanijo (vse mora bit sproti oprano,pa pospravljeno ),lena niti ne morem biti. Lenobo si privoščim edino ko kam gremo,ali za vikend ali na dopust,kjer pospravim šele ob odhodu Aja-pa tamalo dam mojmu,jest pa gledam v zrak (kadar nismo doma,seveda).
|
|
|
|
RE: Lenoba, lenoba - zvest ti bom do groba! 27.9.2005 8:57:12
|
|
|
|
anitaz
|
digi-to je pa kot bi mojga opisala Da ni isti
|
|
|
|
RE: Lenoba, lenoba - zvest ti bom do groba! 27.9.2005 9:09:27
|
|
|
|
digi
|
Anitaz- mogoče pa res Samo glede na to kako je moj len, mu ziher ne bi uspelo biti na dveh mestih len
|
|
|
|
RE: Lenoba, lenoba - zvest ti bom do groba! 27.9.2005 9:29:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Nimam časa biti lena, če pa sem pa grem počivati za urco kak popoldan z malim.
|
|
|
|
RE: Lenoba, lenoba - zvest ti bom do groba! 27.9.2005 9:52:16
|
|
|
|
karmy
|
jao jao moja lenoba...zjutraj mojega peljem v vrtec in direkt nazaj v postlo film gledat in grickat kak smoki in to delam od 8 - 15 ...poln delovni čas ...drgač sm študentka, če se kdo sprašuje...aja pa pomivanje posode in pospravljanje...jao jao...no comment glede tega... to delam kadar se mi res res res da...glede pomivanje posode pa more bit nuja...da mam vsaj posodo pospravljeno
|
|
RE: Lenoba, lenoba - zvest ti bom do groba! 27.9.2005 12:28:52
|
|
|
|
ur+sa
|
jest sm full zoprna kukr sem lena...ta dan ma zame ne 24 ur ampak 48.. ce ne se vec
|
|
|
|
RE: Lenoba, lenoba - zvest ti bom do groba! 27.9.2005 21:54:28
|
|
|
|
Pupica
|
lena
|
|
|
|
RE: Lenoba, lenoba - zvest ti bom do groba! 27.9.2005 22:21:07
|
|
|
|
metka
|
Veš kako se znajdem jaz >>>> - če se le da obiščem dedija in babi in moji dve tamali z veseljem prepustim v varstvo za kakšno urico ali dve, lahko tudi tri . Čeprav moj najdražji tega ravno ne razume najbolje .Ampak tako ponavadi vedno najbolje izpade in zame in za njiju, saj sta veseli obiska pri mojih.
|
|
|
|
RE: Lenoba, lenoba - zvest ti bom do groba! 28.9.2005 20:26:58
|
|
|
|
anajmad
|
Lena do fornamenta. en lp D.
|
|
RE: Lenoba, lenoba - zvest ti bom do groba! 28.9.2005 20:35:48
|
|
|
|
*GAL*
|
mirno in potrpežljivo čakam, da me mine včasih kak dan, dva, včasih teden, 10 dni, kakor kdaj
|
|
|
|
RE: Lenoba, lenoba - zvest ti bom do groba! 28.9.2005 20:49:46
|
|
|
|
Marogica
|
V bistvu sedaj, ko imam dva otroka nimam časa biti tako lena kot si včasih želim. Izkoristim pa to, ko ta mlajši spi (ta večji je v vrtcu), pa se zleknem malo. Pa včasih, ko me delo čaka(gospodinjska opravila in vrt), stran pogledam in grem dalje....
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?