Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Lekadol plus c-da ali ne 20.12.2007 13:31:58
|
|
|
|
lindy
|
Jest bi verjela lekarnarjem, saj oni že vejo kaj lahko in kaj ne! Za boleče grlo pa lahko ližeš septolete!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.12.2007 13:37:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Lekadol plus c-da ali ne 20.12.2007 13:38:01
|
|
|
|
tasyo
|
Po moje ne bi smelo bit nič narobe z lekadolom plus C, saj vitamin C vsebujejo tudi vsi vitaminski pripravki za nosečnice... Vsekakor pa ne pretiravaj. Meni se zdi, da je bolje malo potrpeti, preden zgrabiš tableto. Če pa imaš vročino, potem pa nimaš kaj... Za grlo meni najbolj pomagajo ta močni Fisherman's ali pa karkoli s pepermintom. Pa veliko toplega čaja z medom... Upam da boš kmalu bolje!
|
|
|
|
RE: Lekadol plus c-da ali ne 20.12.2007 13:42:44
|
|
|
|
Naja31
|
Žajbelj lahko samo grgraš, ne smeš ga piti. Za grlo in kašelj so mi pomagale tablete za lizat Panthol (ali neki takega), ki so tudi za nosečnice.
|
|
|
|
RE: Lekadol plus c-da ali ne 20.12.2007 13:43:11
|
|
|
|
Taula
|
Hvala. Septolete tudi? Te vem da niso tako zanič. Ker meni so dali na voljo, ena zeliščna samo in Panthol. Vzela sem Panthol, ki so tudi
|
|
[Brisano sporočilo] 20.12.2007 14:26:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.12.2007 14:35:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Lekadol plus c-da ali ne 20.12.2007 14:40:02
|
|
|
|
malecka
|
Zakaj ne smeš žajbla pit Pri daljši uporabi lahko škoduje, ne samo nosečnicam ampak tudi zdravemu človeku.
|
|
[Brisano sporočilo] 20.12.2007 14:43:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Lekadol plus c-da ali ne 20.12.2007 14:45:40
|
|
|
|
modanik
|
lekadol plus c so mi odsvetovali, raje vzemi navadnega, za grlo pa je najboljši granobil
|
|
|
|
RE: Lekadol plus c-da ali ne 20.12.2007 14:46:53
|
|
|
|
mlavla
|
kolikor jaz vem se septolete ne smejo v času nosečnosti...dovoljeno je le kar je na osnovi zelišč ..meni so v lekarni dali le Granobil...
|
|
RE: Lekadol plus c-da ali ne 20.12.2007 14:58:29
|
|
|
|
mateyka
|
Za boleče grlo pa lahko ližeš septolete! kokr sem jaz slišala, ne.
|
|
|
|
RE: Lekadol plus c-da ali ne 20.12.2007 15:02:35
|
|
|
|
Taula
|
Sej to je problem...še v lekarni vsaki drugače povedo.
|
|
RE: Lekadol plus c-da ali ne 20.12.2007 15:40:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taula Sej to je problem...še v lekarni vsaki drugače povedo. Nihče si ne upa prevzet odgovornosti. Se spomnim, da mi je Pušenjak rekel, da se lahko lahko je tako Lekadol kot Lekadol +C, sam ne pretiravat, prav tako brez problema Ropurut, Rutacid, Sinupret.. Glede farmacevtov pa - imam dve zelo dobri prijateljici, obe farmacevtki, pa vsaka svoje drgne...
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?