|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Legoland-Nemčija
20.1.2011 18:24:25   
petruska
Je katera od vas že obiskala Legoland v Nemčiji z družini. Zanima me kako je z nastanitvijo v bližini, je drago. Šli bi konec aprila za tri dni, dvakrat spanje. Vaše izkušnje prosim.
Hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Legoland-Nemčija
20.1.2011 20:38:14   
debeluška
Mi smo bili poleti in je zelo lepo, samo je full drago. Vstopnica je zelo draga in 5 EUR za parking.

Rada se pogovarjam....

(odgovor članu petruska)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.2.2011 8:49:31   
mojcaziga
Mi smo šli lani, vstopnica 3 dni, spanje 2x v bližnjem hotelu (oddaljen 5 minut vožnje) z zajtrkom. Mislim, da nas je ta aranžma prišel okoli 500€, prišteti moraš še bencin in avst. vinjeto. V samem Legolandu je hrana kar draga, pa niti hudo fina ni, razen v eni restavraciji. Tudi pijača ni poceni, vendar se splača jemati refille, ki so cenejši. Mali je bil navdušen, sploh nad vodnimi atrakcijami, ki so nam pri 30ih stopinjah še kako pasale. Če greste poleti je nujna oprema krema z zaščitnim faktorjem.

lp, mojca

(odgovor članu petruska)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.2.2011 21:22:28   
rogljicek
Mi smo sli lansko leto 2x in je blo za naso 3letnico super, predvsem poleti je zares fajn z vsemi vodnimi aktivnostmi. Sicer je za to starost se kar precej omejitev in ne morejo koristit vseh igral.
Karta je res kar precej draga, ampak je najbolje nabavit letno (ki je skor cena dnevne), pa jo potem magari prodas (ce se da, ne vem)
Poglej si nastavitve v Holliday Expres (nas je prisla nastanitev cc 60eur z zajtrkom za vse 3 (cena je fiksna na sobo, ne na st. oseb) ali pa prenocite v kaki privat ponudbi, jih mas povsod po nemciji dovolj.

(odgovor članu mojcaziga)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.2.2011 16:22:17   
malaMravljica
dodajam moje vprasanje za tiste, ki ste ze bile v tem parku. Od katerega leta pa je to zanimivo za otroke, je 1,5 letnik se premali?

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.2.2011 17:08:14   
Arwenko
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

dodajam moje vprasanje za tiste, ki ste ze bile v tem parku. Od katerega leta pa je to zanimivo za otroke, je 1,5 letnik se premali?

Mislim da ja...pomoje tam 3-4 bo ok, pa tam do ene 10, pri starejših pa samo ta Lego-frike kot sem jaz, ko sem se pri 25-ih sama spakirala v Windsor user posted image

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.2.2011 10:57:15   
Alenka13
Zdravo!

Bili smo pred parimi leti s 7-letnikom in 5-letnico. Po eni strani se mi zdi škoda, da nismo počakali še kakšno leto ali celo 2. Najbolje je, da greš na spletno stran Legoland-a in tam pregledaš, katere atrakcije so letos ponujene (vsako leto kaj ukinejo in dodajo novo). Mislim, da je pri vsaki atrakciji napisana omejitev in večina (predvsem pa najbolj zanimive) jih je nad 8 let ali nad 130 cm. Tako da že mi na veliko stvari nismo mogli iti.

Prav tako na Legolandovi strani ponujajo namestitev v Lego partner hotelih, ki so različne kvalitete in različno oddaljeni od Legolanda. Mi smo takrat vzeli 4-dnevni paket, ki je zajemal: 2x vstopnica in parking v Legolandu, ogled Ulmske katedrale in vstopnina v 2 gradova Ludvika Bavarskega ter seveda nočitev z zajtrkom (sedaj so paketi drugačni, zato malo prebrskaj, možnosti je veliko). Meni se cena ni zdela zasoljena - celo bolj ugodna, kot če bi vzeli vsako posebej. Tudi sicer smo večerjali zunaj in jedli v Legolandu, in takrat so bile cene mogoče malo višje, kot pri nas, če greš jest ven.

Takrat sem vse rezervirala preko njihove strani, po e-pošti sem dobila račun in navodila, na banki plačala. Vaucher nas je čakal na vhodu v Legoland. Skratka, nobenih komplikacij.

Imeli smo krasen izlet, uživali v Legolandu, si ogledali tudi kaj drugega, edino vreme smo imeli hladno, čeprav je bil avgust. Obvezna oprema, če ni ravno vroče, so kakšne dežne hlače in jakne ali vsaj pelerine.

Upam, da sem kaj pomagala.

Lep pozdrav,

Alenka

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.2.2011 18:57:14   
valy1
Tukaj je en link za bivanje v Jufa hostlu, mi sicer v Legolandu še nismo bili ( imamo tudi namen iti letos), smo pa spali v njihovem hostlu  v Salzburgu: sobe odlične, hrana tudi ok , imajo tudi igralnico za otroke... seveda pa je vse odvisno od okusa posameznika. Še linkhttp://www.jufa.at/angebote/familien/detail/angebote/legoland-deutschland-mittelalter.html 

(odgovor članu Alenka13)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.2.2011 19:01:17   
valy1
No, zdaj pa bo.

http://www.jufa.at/angebote/familien/detail/angebote/legoland-deutschland-mittelalter.html

(odgovor članu valy1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.7.2011 9:05:54   
ursa_p
A se vam res zdi, da je 1,5 letnik premajhen? Kaj ni cisto nic pametnega za tako majhnega? Mi gremo namrec naslednji teden za 2 dneva. Ta velikj e star 5 let in smo bili lansko leto v Gardalandu, kjer je noro noro uzival :D

Lp, Ursa

(odgovor članu valy1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Savnanje v nosečnosti: da ali ne?
Ali lahko nosečnica obiskuje savno? Ali je savnanje nevarno zanjo ali za plod? Odgovoril nam je mag. Stanko Pušenjak, dr...
3 igrice za preganjanje dolgčasa med vožnjo
Vozimo se, poslušamo otroške pesmice, pravljice in še kaj. Pa se hitro naveličamo in takrat prav pridejo igrice, s kater...

Ali ste praznovali otrokov 1.rojstni dan na veliko ali samo bliznji?
kokos4 RR

Praznovanje

Na veliko (9%)

Samo bliznji (91%)

Število vseh glasov: 32

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!