|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Lego ville
19.5.2007 21:52:04   
Jessy
V bližnji prihodnosti nameravamo kupiti lego kocke za hčerkin rojstni dan. Morda se odločimo za kmetijo ali pa kaj drugega.
Kar bi hotela izvedeti od vas je, kje v Ljubljani so Lego kocke najcenejše. Vem, da ne držijo povsod enakih cen in ker nisem iz LJ, se obračam na vas.

Hvala že vnaprej.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Lego ville
19.5.2007 21:53:36   
Naja31
Baje, da v Mullerju.
ampak ce greš lahko pejt v Avstrijo v Toys of us. Tam so full cenejše.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.5.2007 21:58:47   
Jessy
user posted image  Kolk je to "full cenejše"? user posted image  Morem mal preračunat, če se mi splača za bencin dajat! user posted image

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.5.2007 22:06:10   
Naja31
Ne vem točno, ampak kakšen mesec nazaj, ko je imel moj sinko RD sem v BC gledala ta velik ZOO od Legota in je stal 30.000 sit . Pa me je na rit vrglo  in ga nisem kupila, ampak sem kupila manjsega za 14.000 sit. In čez nekaj dni me kliče moj brat, je bil ravno v Avstriji, je šel v toysa po darilo za mojega sina, in mu je prinesel ta velik ZOO. Ne vem tocno koliko je stal, ampak vem, da ni bil 130 eurov.

Samo zaradi tega se mogoce res ne splaca peljati v avstrijo. Ne vem, jaz se zaradi ene skatle kock sigurno ne bi peljala v Celovec.

< Sporočilo je popravil Naja31 -- 19.5.2007 22:07:36 >

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.5.2007 22:10:33   
Jessy
user posted image  Saj zato pa sprašujem, ker kakih planov v Avstriji nimamo, tako da bi mogle biti res zelo cenejše, kar pa niti ni za pričakovat! Ma, Ljubljana bo meni kar vredu!
Kako je pa zadovoljen z ZOO-jem? Jaz kolebam med kmetijo in ZOO.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.5.2007 22:25:34   
Janya
Jaz sem nazadnje kupila v Leclercu kupila skoraj za takratnih 2000 sit cenejše hišo od legovilla - tista rozna z pojstlicami in kuhinjo itd... Se mi zdi da so tam igrače res najcenejše.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.5.2007 22:42:55   
Janya
Za pupo bi jaz rajše kupila to hišo:
http://shop.lego.com/ByAge/Product.aspx?p=4966&cn=100003&d=100001
Posebej pa dokupi kakšne živalce, moje pupe se zelo igrajo z hišo, imamo pa tudi železnico, ki je tudi super

(odgovor članu Janya)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.5.2007 8:34:07   
Maxica
Zdaj sicer kakšne bistvene razlike v ceni ne boš našla, ponavadi stvari znižajo okrog Miklavža. Sicer malo primerjaj cene v BC in na Sončkovi spletni strani, pa boš videla, pri kmetiji je razlike okrog 2000 bivših tolarjev.
Za punčke sicer ponavadi kupijo tudi en princeskin grad, je baje tudi fajn. Mi imamo železnico z vlakom, pa policijsko postajo, pa mali živalski vrt in en kup raznih traktorjev, rešilcev ipd., ampak Max se pri nas najraje igra z navadnimi duplo kockami in z njimi gradi in ustvarja. Tako da jaz bi na tvojem mestu raje kupila ta veliko škatlo duplo kock. Za Maxa. Morda se bo pa Neja raje igrala s hiško, ne vem.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Janya)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.5.2007 8:38:43   
NinKa
ti bom jaz povedala takole. Pri nas imamo ta veliko kmetijo in celotni komplet ZOO ja - to pomeni, ta velika škatla, pa eksotične živali, pa mladički škatla pa še ZOO vozila. Imamo še pa kar nekaj drugih kompletov od Mihe do velika vlaka.

No in  ko mi to skombiniramo imamo ZOO z oddelkom domačih živali, okoli imamo železnico s katero se obiskovalci vozijo in ogledujejo živali, Miha pa popravlja malenkosti.....vglanem vse skombiniramo.

Če pa gledam, da bi se mogla odločit samo za enega bi rekla veliki ZOO ker je res luškam.

Kje so pa ceneje....odvisno kje je akcija....ponavad pa je to vseeno Muller ali Pikapoka na Rudniku.

(odgovor članu Janya)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.5.2007 8:44:41   
Jessy
Maxica, običajnih kock duplo imamo 3 škatle, kar je čisto zadosti, zato bi ji zdaj kaj drugega kupili.

Hvala vsem za ideje in mnenja!!! user posted image user posted image  Vse bomo upoštevali!

(odgovor članu NinKa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.5.2007 8:51:56   
Maxica
Aja, no, če jih že imate dovolj, pol je pa res bolje eno tematsko varianto nabavit. user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 11
20.5.2007 16:22:26   
dskubin
če pozanš koga iz sosednjih držav, da bi lahko tja naročila (italija, avstrija), dobiš tavelik zoo za 95 evrov skupaj s poštnino. K nam se žal še ne da naročit.

http://shop.lego.com/Product/?p=4960

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
10 napak, s katerimi vam bo mama je uničil...
Psiholog Mihail Labkovski je govoril o glavnih napakah, ki jih dela večina mater. Čeprav se zdi, da to počnejo skoraj vs...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?