|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Lego Duplo
13.8.2008 14:34:34   
Mesečnica
Razmišljam, da bi našemu malemu kupila kocke Lego Duplo. Star je 14 mesecev in pol, pa ima eno škatlo podobnih kock (neka francoska varianta), ki jih je dobil za rojstni dan. Zdaj postajajo aktualne, včasih jih že malo skupaj sestavi user posted image . Če imate doma kocke Duplo, kako ste zadovoljni z njimi? So tako trpežne kot navadne legice (moj brat jih ima že 15 let, pa so še vedno OK user posted image )?

Aja, pa se priporočam še za nasvet, kje jih kupiti, se pravi, kje so najcenejše?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Lego Duplo
13.8.2008 16:07:40   
t5t6
Jaz imam dva fantka, 5 in 6 let, pa jima od 1,5 let naprej kupujemo samo lego duplo, tako da jih imate sedaj že dva velika zaboja vseh vrst. S temi kockami sem zeloooo zadovoljna, so neuničljive, pralne, glih prav velike, pisane in ko jih opazujem kaj vse z njimi počneta in kako pri tem razvijata domišljijo vidim, da so res poučne in ena boljših igrač. Večji je počsi pričel uporabljat tudi ostale lego tiste manjše s težjimi načrti ampak ko se igra kar tako vzame vedno te duplo. So drage ampak se splača, pri nas se nobena igrača ni tako dobro obnesla kot te kocke.

(odgovor članu Mesečnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.8.2008 16:10:07   
*bubi*
Ja, kvaliteta je res zelo dobra. Pa ogrooooooomno izbire, tako da lahko dokupuješ.

Za začetek vam pride verjetno v poštev splošni komplet, mislim, da boš najugodneje dobila eno extra pakiranje v Pikapolonici, kjer imajo na klubsko kartico 2 škatli skupaj za mislim da 27€.

TOLE, ampak je še ena škatla zraven pakirana, ki ima celo podvozja not.

Drugače pa se pri malih škatlah (tematskih) ne pozna toliko in je bolj kot ne vseeno, kje kupiš. Pri velikih pa se že ful poznajo razlike, je tudi v Avstriji za pogledat, ko ima Toys kako akcijo. Pa zdaj je imel (in morda še kje ima )BC 40% popust na določene pakete user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

Neposredna povezava do sporočila: 3
13.8.2008 21:00:17   
Maxica
Absolutno jih priporočam, pri nas so aktualne pri našem štiriletniku že vsaj tri leta, so trpežne in zanimive, tako za otroka kot za odrasle.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.8.2008 21:08:34   
mayci
Nam so tudi super, vsem trem..user posted image  So zelo kvalitetne, trpežne in res ogromno možnosti dokupovanja novih kompletov.user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
13.8.2008 21:38:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mayci)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
14.8.2008 7:46:52   
NinKa
Se pridružujem vsem ki jih priporočajo. Men se pri vsem najbopljše zdi, da lahko samo dokupuješ in vse paše skupaj.

In na koncu se Mojster Miha vozi s Thomasovim vlakcem po ZOOju user posted image user posted image user posted image , vmes srečata gasilce in se ustavijo na policijski postaji, medtem ko helikopter sporoči vlečni službi, da se je pokvaril policijskin avto. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 7
14.8.2008 7:50:56   
Mesečnica
Super, punce, hvala!

Bom šla kar v akcijo user posted image .

P. S. V prvem postu se je pojavil tiskarski škrat - moj brat ima legice že 25 let (ne samo 15), pa so še vedno OK user posted image .

(odgovor članu NinKa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.8.2008 19:02:20   
Nončika
Jih toplo priporočam. mi jih mamo cca od 14,15m naprej. so trpežne in se jih full da kombinirat. naša se zelo rada igra z njimi. mamo pa ta velki komplet in več ta manjših. predvsem je najbolj v uporabi Zoo. se pa lepo da dopolnjevat z ostalimi. maš full izbire.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?