|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Leg magic
13.1.2008 11:00:02   
Anonimen
Pozdravjene.

Uporablja katera LEG MAGIC iz Top shopa? Učinki?
Meni je v reklami ful všeč, sam preden si ga nabavim, želim slišati še kakšno izkušnjo, ker cena ni mala.

aspirinčica
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Leg magic
13.1.2008 12:03:24   
Spark
Jaz sem tudi v fazi nakupa Leg magica, pa sem ga šla probat v Merkurja. Včasih se mi je nabirala voda v kolenu in ko sem probala delati vaje, sem takoj začutila neko bolečino v kolenu, tako, da jaz si nisem upala kupiti. Drugače pa sem slišala same pohvale, zato sem pa bila prepričana da ga bom kupila. Samo sedaj nisem čisto prepričana, če je za mene to Ok. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.1.2008 13:48:24   
Anonimen
Jaz ga sicer nimam, sem pa poskusla delat vaje na njem pa je težk ko hudič, zgleda pa full lahko. Nisem zdržala pol minute, sem mogla počivat vmes. Ga pa hvalijo, ob redni vadbi seveda.

(odgovor članu Spark)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
13.1.2008 17:33:16   
lelaval
Mene tudi mika, pa se bojim, da me bo drago stal za prah nabirat. user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.1.2008 22:36:51   
natasarobi
Jaz ga imam in se mi zdi čisto ok, čeprav sem zaenkrat še v začetni fazi in tudi ne zdržim gor minuto.

Če delaš je po moje kar efekt, sploh za mišice nog (pri meni je to problematično). Kombiniram pa s steperjem in vajami z elastiko. Ko se mi vse skupaj spet umiri (življenje) bom pa hodila še nma aerobiko.

POol pa upam,da bo kaj.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.1.2008 11:04:59   
petrika
jaz sem si ga tudi nabavila in začela delati z njim. Kakšni so/bodo učinki, še ne vem. Je pa na začetku ful težko, mane je vse bolelo. Počasi se navadiš. Tiste ženske na reklami to delajo z lahkoto - verjemi, ni tako!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.1.2008 15:50:01   
natasarobi
petrika - kaj reklama, a si že pogledala priložen dvd?

Jaz sem kar kmalu odnehala po dvd delat. Grem vsake toliko gor, ko se spomnim. Včasih grem 2x al pa 3x za minuto dve, včasih pa nič.

Po moje da tole res vsak dan ali pa vsake dva dni po 10 min more pomagat. Če ne drugega se mora vsaj na obliki telesa poznat.

(odgovor članu petrika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.1.2008 20:23:09   
Spark
Dejte mi povedati, ali vas kaj koleno boli oz ali čutite kako bolečino med miganjem?

(odgovor članu natasarobi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.1.2008 8:14:21   
Anonimen
V ponedeljek sem ga šla probat, v Interspar(Mb). Madoniš je težko. Komaj sem parkrat naredila vajo, pa še potem so me do doma bolele noge. Mislim, da bi ta naprava znala imeti učinek, sam še vseeno bom raje gonila svojega dobrega starega Orbitreka. To pa kupim kdaj v prihodnosti, ko bom bolj v kondiciji.

user posted image

(odgovor članu Spark)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
16.1.2008 8:27:35   
Barbs
Ekola, jaz sem ga pa danes naročila - sem ga tudi včeraj probala pri kolegici in ...če pa ta zadeva nima učinka!!! Res je treba delat in po moje je res ful vredu za rit in tegna - vsaj to dvoje danes še posebno čutimuser posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
16.1.2008 10:26:55   
petrika
natasarobi - seveda, CD! Kje pa, nimam časa ga niti odviti, kaj šele pogledat. Sem v priloženi knjižici prebrala navodila, pa nimam časa (volje) delat po tem. Jaz mal gor skočim in slabih deset minut delam kar mi paše, vmes seveda počivam, ker mi bo razneslo noge! Držimo pesti za učinke - vsaj do poletja!!!!

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 11
17.1.2008 9:41:04   
natasarobi
spark - čutiš mišice, ki začnejo 'boleti', predvsem notranje in zunanje stegenske, pa malo rit.

Mislim, da te koleno ne bi smelo boleti, tudi če imaš rahlo pokrčenega - no, saj mene nikoli ni bolelo!!!

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 12
17.1.2008 10:21:03   
petrika
danes sem delala vaje po CD-ju in je res boljše kot če se matraš sam. Tako pa njo gledaš in ti ful hitro mine. Mene so tudi začela boleti kolena, tako da zadnje vaje nisem več mogla narediti. Upam, da bo minilo.
Čutiš učinek, ko nehaš delati, meni se kar noge tresejo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
17.1.2008 10:53:01   
Spark
Aha, pol bo za probat in riskirat nakup. Sej pravim jaz imam še preveč kilogramov ki se mi jih  je nabralo po obeh porodih, pa ne vem ali sem čutila bolečino v kolenih zaradi teže ali zaradi tega ker sem včasih imela težave s kolenom. 

(odgovor članu natasarobi)
Neposredna povezava do sporočila: 14
17.1.2008 10:53:57   
Spark
Aja, pa dajte še čez kak teden spet poročat o tem kako je z učinkom Leg magica, da bomo na tekočem. 

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 15
24.1.2008 21:23:58   
nemrak
user posted image user posted image ,
a ve katera kje v Celju bi lahko poskusila Leg magic predno bi ga kupila???

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 16
25.1.2008 7:51:15   
Anonimen
Barbs, si ga že dobila?

jaz ga bom šla tudi sprobat danes, če mi bo uspelo.

(odgovor članu nemrak)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
25.1.2008 7:59:41   
jer.za.
Jaz delam na leg-magicu ene tri tedne, vsak teden vsaj štirikrat. Vaje delam po priložene dvd-ju. Na začetku sem mislila da bom zraven umrla, sedaj pa že brez da se držim  z rokami naredim po 30 razkorakov.
Za učinke pa ne vem, ker se vak dan gledam, samo pomoje je boljše, ker se mi zdi da mi zmanjkuje malo šlavfkov okoli trebuha, pa kavbojke mi hočejo malo viset na nogah.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
28.1.2008 8:46:45   
malamisha
Tudi mi smo ga nabavili.

Pa ni CD-ja!  Ga je pripravljena katera presneti?  Prooosiiiim!

19.2.2006 smo dobili princesko Mojco

30.7.2007 pridružila se nam je razbojnica Gabi

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 19
29.1.2008 12:02:35   
Barbs
IZVIRNO SPOROČILO: al bina

Barbs, si ga že dobila?

Pa to ni res!!! Ne, nisem ga še dobila - me je pa včeraj klical mladenč iz Studia Moderna in me pol ure fopal, da ga nisem dobila zato, ker imajo zdaj nov, izboljšan leg magic, ki je sicer SAMO 20 evrov dražji... ima pa zraven še monitor, števec kalorij in regulator za nastavitev stopnje težavnosti...user posted image  Kar je sicer kul, ampak mi gre na k***c, ker kreteni nikjer ne napišejo na njihovi strani, da imajo pač nov model, oglašujejo še kar starega - in potem čakaš, kot mona...Zato sem včeraj popoldne pošizila, nato me je model klical zvečer, da me obvesti o izboljšavah in da bo še kake 14 dni trajalo, da ga dobim, ker je ful zanimanje... Potem sem mu jih napiskala na fini načinuser posted image  , zdaj pa čakam, če bo čuveni leg magic res prispel do sobote (ja ja..kar vidim...) Drugače jih skenslam in ga grem kupit v njihovo štacuno v LJ - ampak, glej si ga no - tam je dražji in novega modela sploh (še) nimajouser posted image

Mater vola...

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
31.1.2008 17:18:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Barbs

IZVIRNO SPOROČILO: al bina

Barbs, si ga že dobila?

Pa to ni res!!! Ne, nisem ga še dobila - me je pa včeraj klical mladenč iz Studia Moderna in me pol ure fopal, da ga nisem dobila zato, ker imajo zdaj nov, izboljšan leg magic, ki je sicer SAMO 20 evrov dražji... ima pa zraven še monitor, števec kalorij in regulator za nastavitev stopnje težavnosti...user posted image  Kar je sicer kul, ampak mi gre na k***c, ker kreteni nikjer ne napišejo na njihovi strani, da imajo pač nov model, oglašujejo še kar starega - in potem čakaš, kot mona...Zato sem včeraj popoldne pošizila, nato me je model klical zvečer, da me obvesti o izboljšavah in da bo še kake 14 dni trajalo, da ga dobim, ker je ful zanimanje... Potem sem mu jih napiskala na fini načinuser posted image  , zdaj pa čakam, če bo čuveni leg magic res prispel do sobote (ja ja..kar vidim...) Drugače jih skenslam in ga grem kupit v njihovo štacuno v LJ - ampak, glej si ga no - tam je dražji in novega modela sploh (še) nimajouser posted image

Mater vola...

Imajo ga tudi v Merkurju v NM, tam kjer prodjajo Top shop. jaz, če bom, ga bom šla kar tja kupit.

(odgovor članu Barbs)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
31.1.2008 21:02:40   
kety99
me je pa včeraj klical mladenč iz Studia Moderna in me pol ure fopal, da ga nisem dobila zato, ker imajo zdaj nov, izboljšan leg magic, ki je sicer SAMO 20 evrov dražji... ima pa zraven še monitor, števec kalorij in regulator za nastavitev stopnje težavnosti...

Joj to je en živi nateg!!! In jaz sem se jim pustila nategnitiuser posted image . Meni se je zgodilo isto, najprej sem ga naročila, potem so me čez nekaj časa klicali in isto punujali kao izboljšano verzijo...skratka vse tri dodatke, ki jih dobiš, so skoraj da neuporabni...tisti števec kalorij je neuporaben, zraven dobiš še ene elastike, ki si jih lahko zavežeš okoli okončin in pa še 3 malo višje nogice, kot jih ima original. Ampak problem je v tem, da teh nogic verjetno  nikoli ne bom rabila, ker nikoli ne bom tako hudičevo natrenirana, da bi lahko še z višjim naklonom noge gor vlekla...skratka moj nasvet: VZAMI OBIČAJNEGA!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
2.2.2008 13:45:56   
metkica1
IZVIRNO SPOROČILO: nemrak

a ve katera kje v Celju bi lahko poskusila Leg magic predno bi ga kupila???

V celju ga prodajajo v Merkurju in Interšaru.
Sem ravno preverila, grem tudi jaz v ponedeljek po njega. Potem pa pridno na delo.

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 23
2.2.2008 13:46:41   
metkica1
Aja poskusiš ga lahko v merkurju za spar  pa ne vem.

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 24
3.2.2008 14:18:17   
nemrak
jaz sem ga že kupila v Baumaxu v Ce in že pridno delalm. Me prav pošteno bolijo moje bedrače user posted image user posted image

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?