Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Barbs IZVIRNO SPOROČILO: al bina Barbs, si ga že dobila? jaz ga bom šla tudi sprobat danes, če mi bo uspelo. Pa to ni res!!! Ne, nisem ga še dobila - me je pa včeraj klical mladenč iz Studia Moderna in me pol ure fopal, da ga nisem dobila zato, ker imajo zdaj nov, izboljšan leg magic, ki je sicer SAMO 20 evrov dražji... ima pa zraven še monitor, števec kalorij in regulator za nastavitev stopnje težavnosti... Kar je sicer kul, ampak mi gre na k***c, ker kreteni nikjer ne napišejo na njihovi strani, da imajo pač nov model, oglašujejo še kar starega - in potem čakaš, kot mona...Zato sem včeraj popoldne pošizila, nato me je model klical zvečer, da me obvesti o izboljšavah in da bo še kake 14 dni trajalo, da ga dobim, ker je ful zanimanje... Potem sem mu jih napiskala na fini način , zdaj pa čakam, če bo čuveni leg magic res prispel do sobote (ja ja..kar vidim...) Drugače jih skenslam in ga grem kupit v njihovo štacuno v LJ - ampak, glej si ga no - tam je dražji in novega modela sploh (še) nimajo Mater vola... Imajo ga tudi v Merkurju v NM, tam kjer prodjajo Top shop. jaz, če bom, ga bom šla kar tja kupit.
|