|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Lefkas
16.7.2007 13:05:26   
pufi 2003
Zanima me, če je že kdo bil na tem otoku in prosila ga bi za mnenje. Mi Gremo 23.7. 2007 tja z otrokom (1,5 let) app Aggelos. Ali jih mogoče kdo pozna. Vesela bom za vsako informacijo.
Hvala.

< Sporočilo je popravil Primoza RR -- 16.7.2007 16:03:38 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Lefkas
16.7.2007 13:53:31   
viv_
Sem na travelu vidla, da sprašuješ za Lefkas... Ful lep otoček. Ogromno lepih plažic, ampak je do njih potrebno z avtom. Premikaš se pa po otoku bolj po polžje, ker so ceste gori doli naokoli...

Glavno mesto Lefkas je luštno, se splača en večer tja na sladolet, pa luškan sprehod je do slapu Nidri, ampak ne gre z vozičkom, je treba imet nahrbtnik, pa kr dobro obutev, ne it v kakšnih natikačih. Zanimiv je tudi Vassiliki, kjer je polno surferjev.

Nekaj sličic je v mojem albumu. V 4 dneh smo ga prečesali po dolgem in po čez.

< Sporočilo je popravil Primoza RR -- 16.7.2007 16:02:55 >

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.7.2007 15:18:23   
kepa*
V nedeljo smo se ravno vrnili z Lefkasa. Tvojih app.ne poznam, mi smo bili v kraju Agios Nikitas. Lep otok, rentali smo avto, cel otok prevozili po dolgem in počez. Plaže so na zahodni strani zelo lepe, vendar je dostop do njih precej strm, tudi 366 stopnic do plaže Egremni smo prehodili.
Na splošno zelo lepo, vendar pa je bilo morje v teh dneh zelo razburkano, tako da se sorajda nismo mogli kopati, so bili previsoki valovi. Malček je bil tako kar malo razočarn, smo papotem nadoknadili v hotelskem bazenu.

Ostalo ti je pa že Viv povedala. Če te še kaj zanima, pa vprašaj.

Letos pa bo!

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.7.2007 18:42:30   
Primoza
rent- a car - Lefkas
Ali mi lahko prosim napišeta koliko stane rent- a car in v katerem kraju ste ga najele. Kako pa je kaj s hrano na otoku?
Kakšna je bila temperatura morja in zraka (ponoči in čez dan)? Hvala vama in lep pozdravček. Upam, da se bomo imeli super. V ponedeljek letimo. 

RE: za viv in kepo
18.7.2007 16:43:53   
viv
Objave: 5983
Član od: 24.9.2003
Kraj: Kranj
Status: odsoten   avto smo imeli kar svoj s seboj 
Zunaj smo jedli večinoma giros pite in so odlične. Notr dajo še pomfri, tako da je tudi tamala rada jedla. Mi trije smo naročil običajno 4 tele pite, pa smo se vsi fino najedli. Cene so bile pa tam okrog 2 Eur po kosu.
Morje je bilo prijetno toplo, ni pa bilo mlakužasto. Čez dan ni šlo nikoli čez 30, ponoči se je pa kar prijetno ohladilo, tako da se je pasalo pokrit z eno rjuho, pa parkrat je ponoči celo deževalo. Spali smo pa v šotoru.

Slovencev smo precej srečali v Vassilikiju, mi smo stanovali ob plaži Poros Beach-lepa.

Ful luštkan otoček... Sigurno se boste imeli lepo!

(odgovor članu pufi 2003)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.7.2007 9:17:02   
kepa*
Rentanje avta je za moje pojme bilo kar drago. Nas je stal avto s klimo 170 eurov za tri dni. Potem je seveda treba šteti še bencin.

Jedli smo v hotelu, smo imeli polpenzion, hrana je bila zelo dobra, malo njihove in malo klasike. včasih smo si privoščili tudi kak gyros ali suvlaki.

Morje je bilo pa mrzlo. Na porto katsiki kar ledeno. Sicer pa zelo razburkano in se nismo veliko kopali.

Letos pa bo!

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 idej, v katere muzeje z otrokom
Ker smo radi družinsko aktivni tudi na kulturnem področju, vam v spodnjem članku predstavljamo nekaj muzejev, ki smo jih...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?