|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ledene rože... kako?
17.12.2005 17:12:33   
Anonimen
Sej ne vem kam spada moje vprašanje.
Bom kar tu vprašala.

Za božično kosilo bi rada naredila en lep aranžma z orhidejami (samo cvetovi, ki so odpadli).

Rada bi jih zamrznila..... Se pravi rada bi cvetove namočila v vodo in jih dala v skrinjo....
Prva faza mi je še jasna.... namočim svetove, dam v skrinjo... zmrznejo....
Potem pa sem jih še enkrat pomočila v vodo... da bi blo več leda na cvetovih da bi dlje trajalo (bi se dlje tajal cvet) pa so (logiš) cvetovi se odmrznili in postali ena navadna pocarija....
Potem sem jih sicer dala kar v posodo z vodo... ampak ne pride lepo ...
Kako moram to narediti?

Hm... a sem napisala razumljivo?user posted image user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ledene rože... kako?
17.12.2005 17:21:43   
Anonimen
Pojam nimam, solatka, ampak sem se zdaj nekaj spomnila. A se mogoče katera spomni, da je imela ena lani v albumu ene fotke od enega drevesa, ki ga je polivala z vodo in je potem zamrznilo...no, so bile ledene sveče ne njem...pa tako modro je bilo, pojma nimam kje sem to videla, mislim da na RR, če je res, naj mi kdo pomaga, da to super zadevo še enkrat vidim.

Upam, da se mi ni  sanjalo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
17.12.2005 17:25:39   
Anonimen
Zdej sem se spomnila (ni nč zveze z drevescem)... mogoče pa bi morala cvet popršiti z vodo v  razpršilu?user posted image

Grem probat... če bom našla še kak odpadel cvetuser posted image  pa seveda razpršilouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
17.12.2005 17:28:46   
Anonimen
Pa jih malo v sladkor povaljaj, bodo še lepše...morda, pojma nimam user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
17.12.2005 17:34:26   
Anonimen
al bina, pupica je mela drevo z ledom in modrimi lučkami :)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
17.12.2005 17:40:16   
Anonimen
A res? Pupica? Grem gledat, če je mogoče še kje gor, drgač jo bom pa prosila, če ga da še enkrat gor. Hvala, Ribica. Sem že tolikokrat mislila na to drevo, pa nikoli vprašala user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
17.12.2005 17:41:42   
Anonimen
NP :)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
17.12.2005 17:46:00   
Anonimen
Samo ne znam pa pridet do nje na privat. Včas je bil imenik, zdej ga ni več...moram glih čakat, da se kje pojavi, pa ji pol ZS sisnt al kako? Mater, sem smotana. Na iskanje, če dam avtor pipica, pa nič ven ne vrže user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
17.12.2005 17:46:32   
Anonimen
Ne pipica, pupica user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
17.12.2005 17:48:30   
Anonimen
Albina morš  napisat pupica... bo pa mogoče kak zadetekuser posted image user posted image

Sorry... sem mogla to napisatuser posted image

< Sporočilo je popravil matovilcica -- 17.12.2005 17:49:02 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
17.12.2005 17:50:24   
Anonimen
Pa sej sem, mater, pa n eprime. Pa nehi zafrkavat, k boste rože jedl za božično kosilo user posted image  Kar še enkrat si podrobno preber svoj prvi post user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
17.12.2005 17:53:47   
Anonimen
Veš Binca... če bi jaz kuhala ni dvakrat za rečt, da bi res sam rože stale na miziuser posted image
sam... je pa mami zadolžena za to... pa bo ZIHEr kej super dobrega.user posted image

Sicer pa... sem rekla sorryuser posted image

P.S. pa mene še vedno zanima če katera ve kako to profiji nardijo (ledene rože namreč)user posted image

< Sporočilo je popravil matovilcica -- 17.12.2005 17:54:58 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
17.12.2005 17:55:11   
Anonimen
Ja, saj je O.K, važno, da se dogaja. Ampak do pupice pa še zdaj ne morem user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
17.12.2005 18:07:45   
paris
Al bina, pojdi nazaj na: "Opis foruma", tam kjer so našteti forumi, na desni strani klikni kjer piše RR team in kdo je moderator, odpre se ti iskalnik, tam lahko najdeš vsakega uporabnika, sem probala, samo pupica nima trenutno nobenega albuma gor!

Hoj, Motovilčka, oprosti, ko ti po temi packam, samo za ledene rožice pa ne vem. Kaj pa če bi jih v vosek pomočila??

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
17.12.2005 18:09:55   
Anonimen
Ni slaba ideja... ampak ima eno pomankljivost... ko rožo namoiš v vroč vosek postane rjava in "zakrkne"... tud to sem že probala.
Enkar sem eno ful lepo vrtnico naredil tako da sem pokapljala z voskom... ampak je tud edina, ki mi je ratala.... vse ostale so romale v koš....user posted image

(odgovor članu paris)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
17.12.2005 18:16:38   
paris
Motovilčka, kaj pa če bi rožice dala v skledico, zalila z vodo in vse skupaj zmrznila. Potem, pa kar zmrznjeno na mizo postaviš? Kaj pa vem, razmišljam?

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
17.12.2005 18:32:44   
Anonimen
Sej to sem že naredila.....SE že sončita dve rožici v skrinji .... bom probala dat slikce v album, ko ju bomo uporabili

Sam se ne morem spomnit kaj je že rekla tista gospa, ki mi je dala idejo kako to ona narediuser posted image

(odgovor članu paris)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
17.12.2005 23:32:14   
Anonimen
pupica ma trenutno nick pupic@ :)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
19.12.2005 13:35:00   
Anonimen

V POSODO DAŠ VODO, V NJO DAŠ CVETOVE IN ZOPET V TO POSODO Z VODO IN CVETOVI POSTAVIŠ MANJŠO POSODO - VSE SKUPAJ DAŠ V ZMRZOVALNIK. PREDEN BI RADA POSTREGLA ALI RABILA TO LEDENO POSODO, JO VZAMEŠ VEN IZ TE SKLEDE. VELIKO USPEHA.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
21.12.2005 16:24:52   
Pupica
user posted image user posted image No al bina sam da si me najdla
Evo zdej grem pa sprobat, kuko teli novi albumi delajouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?