Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Leakril in šivanj - pomoč! 28.1.2009 13:15:00
|
|
|
|
Pikapolonica_
|
V bistvu ne vem kaj je to
|
|
RE: Leakril in šivanj - pomoč! 28.1.2009 14:03:52
|
|
|
|
Lenny
|
A misliš "mrežo", ki se uporablja tudi za gobeline?
|
|
|
|
RE: Leakril in šivanj - pomoč! 28.1.2009 14:04:59
|
|
|
|
rija
|
ne, to ni mreža za gobeline to je leakril. dobiš ga v trgovini Metrček, BTC M. Sobota....cena za meter je 7 eur, širine 140 cm.....ali pa mi piši na ZS, ti ga grem lahko iskat
|
|
RE: Leakril in šivanj - pomoč! 28.1.2009 14:06:40
|
|
|
|
Lenny
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija ne, to ni mreža za gobeline to je leakril. Vidiš mene, stokovnjaka Sorry.
|
|
|
|
RE: Leakril in šivanj - pomoč! 28.1.2009 14:14:08
|
|
|
|
Pikapolonica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenny IZVIRNO SPOROČILO: rija ne, to ni mreža za gobeline to je leakril. Vidiš mene, stokovnjaka Sorry. Pusti Rijo, saj ne ve kaj govori, zdej smo ugotovili, da se zadeva. Kak naj pol ve kaj je to leakril
|
|
RE: Leakril in šivanj - pomoč! 28.1.2009 14:51:45
|
|
|
|
Lenny
|
No, ko je moj fotr šival gobeline, je tisti mreži rekel "štramin". Zato pa mi je vleklo na gobeline Glavno, da se je zadeva našla. Ni kar ni na RR Še "bambus"
|
|
|
|
RE: Leakril in šivanj - pomoč! 28.1.2009 14:59:49
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikapolonica_ IZVIRNO SPOROČILO: Lenny IZVIRNO SPOROČILO: rija ne, to ni mreža za gobeline to je leakril. Vidiš mene, stokovnjaka Sorry. Pusti Rijo, saj ne ve kaj govori, zdej smo ugotovili, da se zadeva. Kak naj pol ve kaj je to leakril kdo in kje ste to ugotovili?
|
|
RE: Leakril in šivanj - pomoč! 28.1.2009 15:07:05
|
|
|
|
Dream
|
V trgovinah Cecilija se še dobi.
|
|
|
|
RE: Leakril in šivanj - pomoč! 28.1.2009 15:08:06
|
|
|
|
Lenny
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikapolonica_ Pa vam uspeva bambus noter? Jaz sem ziher, da bo pri meni takoj cirknil. Ful je lep. Kakšen bambus neki. To je gandža, saj se lepo vidi. Ni čudno, da take spušča tle po forumu, če ma samo gandžo po bajti. Rija, tukaj Ugotovljeno in podkrepljeno z dejstvi
|
|
|
|
RE: Leakril in šivanj - pomoč! 28.1.2009 15:09:20
|
|
|
|
rija
|
Lenny hvala...sem vmes že "našla" ****t ga...eni pijejo....eni se tepejo...pri nas pa pač uživamo
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?