Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ležišče - Dollar ali Hitex ? 12.6.2008 11:39:55
|
|
|
|
2 Sraki
|
Ko sva kupovala, sva sprobala oba, vendar je Dollar pristal v najini spalnici. Meni osebno ni žal. Zelo dobro spim in hrbtenica me res ne boli več. Zelo pomembno je ko se uležeš na jogi, da v predelu križa resnično počiva celotna hrbtenica, da ni nobene luknje. Kar pa se tiče izdelave pa nimam pripomb. Če želiš lahko slečeš in daš oprat vrhnji del.
|
|
|
|
RE: Ležišče - Dollar ali Hitex ? 12.6.2008 12:39:47
|
|
|
|
Aja32
|
Dollar - mi jih imamo in smo zelo zadovoljni...
|
|
|
|
RE: Ležišče - Dollar ali Hitex ? 13.6.2008 8:57:12
|
|
|
|
robinzon
|
Imamo dollar in smo zadovoljni, izbran je bil zato, ker nam je bil bližji. Kaj dosti med temi prodajalci ne prebereš, saj vsi uvažajo, proizvajalcev pa tudi ni prav veliko. Naši "proizvajalci" lateks samo narežejo in oblečejo. Me pa nekaj moti pri teh 7 conskih. Vsaka cona naj bi podpirala določen del telesa, vse so na istem mestu, le ljudje se precej razlikujemo po dolžini in tiste cone pri nekom, ki meri 190 in drugem, ki meri 160 pridejo drugače. Pa nekdo spi stegnjen, drugi skrčen, v čem je potem sploh smisel conskih ležišč. To bi jaz pred nakupom premislila, ker tele cone znajo biti drage, je pa pod vprašajem njihov smisel. Me malo spominja na xxx fazne tablete za pomivanje posode. Meni vse pomijejo slično.
< Sporočilo je popravil robinzon -- 13.6.2008 8:58:21 >
|
|
|
|
RE: Ležišče - Dollar ali Hitex ? 14.6.2008 10:00:34
|
|
|
|
Mijavček
|
se strinjam, ja. Tusi jaz podobno razmišljam. Je pa res, da sem pred dvemi leti tudi bila "brihtna" in kupila en pofl jogi v Rutarju,..., no po dveh letih ga menjamo.... ima že luknjo, tam kjer ima mož rito. Tako, da gremo zdaj v mal večjo investicijo pa bomo vidli. No, meni je 7 consko ležišče priporočila prijateljica (ona ima Dollar), sem se pa tudi v salonu vlegla gor in mi je bilo fajn. Sem mislila, da ima mogoče kdo pa slabe izkušnje z njimi ali pa kakšen več, ki ima dobre s Hitexom, pa vidim, da je res verjetno vseeno. Tako da... Dollar it is! Hvala vsem za mnenja!
|
|
|
|
RE: Ležišče - Dollar ali Hitex ? 14.6.2008 11:02:00
|
|
|
|
CHICA 83
|
Cao punce! Sem zasledila, da se pogovarjate o ležiščih, in moram povedat, da je Dollar res boljši od Hitexa.Midva ga imava od Dollarja pa je res bomba, hrbtenica me ne boli več. Kar se pa con tiče je pa tko, da so na polovici ležišča simetrične, tko da višina nič ne vpliva, cone vedno isto pridejo ne glede a siti velek 160 ali pa 200 cm. Pa še nekaj, če se boste odločile za nakup pejte rajši v poslovalnico domžale, ker so tam prodajalke veliko bolj prijazne, kot v cityu. lp
|
|
|
|
RE: Ležišče - Dollar ali Hitex ? 14.6.2008 14:25:24
|
|
|
|
robinzon
|
Ne vem, kaj si mislila s tem, da so cone na polovici ležišča simetrične. Se mi zdi, da se obleka za človeka 160 cm ali pa 200 cm razlikuje po dolžini in podobno mi je s temi conami. Če logično pogledaš, imamo vsi glavo približno na istem mestu, noge pa bojo enemu gledale ven, drugi ima pa še precej placa, ker je toliko manjši. Cone so pa povsod enake. Podpirale naj bi določene dele telesa. Pa mi povej, kako jih lahko pri vseh enako.
|
|
|
|
RE: Ležišče - Dollar ali Hitex ? 14.6.2008 14:37:11
|
|
|
|
CHICA 83
|
Robinzon- to pomeni, da, če mi ležišče prepognemo lahko preslikamo cone na drugo stran, od sredine ležišča naprej se spet ponovijo, tako, da imamo tiste dele za katere so cone pomembne: ramena, ledveni del in zadnjico na teh conah, ki pridejo do polovice ležišča. Noge pa imajo tako ali tako vsi različno dolge in ne vplivajo na cone. Cone pa itak aktiviramo s svojo težo ne pa z višino.
|
|
|
|
RE: Ležišče - Dollar ali Hitex ? 14.6.2008 20:26:58
|
|
|
|
robinzon
|
Chica, me ne boš prepričala o conah, imam pa občutek, da prodjaš ležišča od dollarja. Ne vem, po čem sklepaš, da je boljši od drugih. Po mojem ni med njimi velike razlike.
|
|
|
|
RE: Ležišče - Dollar ali Hitex ? 15.6.2008 10:59:50
|
|
|
|
Mijavček
|
Men tud ni jasno chica, seveda ima veze; saj če mava z možem riti v isti coni, ima on ramena veliko višje kot jaz, pa kaj potem če so od sredine gor in dol cone simetrične Simetrične so verjetno zato, da je vseeno kako ga obrneš. Kokerkol, jaz bom kupila 7 conskega, ker so mi ga priporočili in ker sem v salonu sprobala in je bil fajn.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?