|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ležeči voziček
9.11.2005 10:40:19   
tanaa
Zanimam se za nakup rabljenega, izključno samo ležečega otroškega vozička, starejše izdelave, vendar še voznega. Ali mi lahko katera pomaga, ker ga sama nikakor ne najdem. Hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ležeči voziček
9.11.2005 13:55:43   
tinatona
a misliš kaj takega?

http://www.bolha.com/oglas1323186

http://www.bolha.com/oglas1303184

LP Tina

(odgovor članu tanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.11.2005 8:37:18   
tanaa
Žal ne. Želim si takega starinskega, ker kombiniranega že imam. Rada pa bi globokega na trdo košaro, takega kot so ga imele naše mamice.
Pa vseeno hvala za informacijo.

(odgovor članu tanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.11.2005 18:14:14   
tinatona
Aha...sam takega boš pa zdaj res težko še kje dobila.

Upam da ga najdeš!

LP tina

(odgovor članu tanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.11.2005 9:30:59   
janjja
Tanaa mislim da jih izdeluje Peg perego, so temno modri in imajo velika starinska kolesa z belimi gumami in trdo košaro ki ima celo zavesico.
Meni je res starinski. Pozanimaj se malo.

(odgovor članu tanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.