|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ležanje na boku
1.2.2008 20:38:49   
Anonimen
Mene pa zanima, koliko časa dojenček spi na boku. Če ga res dobro ne podložim, spi na hrbtu. Kaj pa, ko jih vozite v vozičku? Sprašujem za ca 2 meseca. Lp
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ležanje na boku
1.2.2008 21:33:44   
mateyka
moja je skoz spala na hrbtu, samo glavco je mela obrnjeno na stran - zdej se pa že obrača in spi v vseh mogočih pozah user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.2.2008 22:28:06   
TinaUros
Meni ga je uspelo podlagat do prvega meseca, pol pa ni pomagalo nič več...kobacal se je tolk časa, dokler se mu ni uspelo obrnit na hrbetuser posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.2.2008 23:20:36   
sandra85
spi na hrbtu, do 1. meseca je še pomagalo, če sem podložila in je spal na boku, pol pa je začek tolko rogovilit da ni zdržal več kot urco na hrbtu...

v vozičku pa je itak od vsega začetka na hrbtu (kaj ti ga tudi v vozičku podložiš, da je na boku???)

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu TinaUros)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.2.2008 23:22:48   
Anonimen
Na boku je spal približno 3 tedne.. Nato se je precuknil zmeraj na hrbet, s tem da ima glavo obrnjeno na stran.. V vozičku pa seveda na hrbtu.

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
1.2.2008 23:25:19   
Vrtnica79
Naša je stara 2 meseca pa ji še vedno kociko podložim ba je na boku. Ampak včasih jo najdem že na hrbtu ko rogovili. Čez dan jo ponavadi kar na hrbtu pustim,

Aja, v vozičku pa skozi na hrbtu!

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.2.2008 9:31:10   
Naja30
Moja je na boku spala do cca 3m, samo ponoči. V vozičku je bila na hrbtu.

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.2.2008 9:35:55   
Caarmen
Tudi našo user posted image  sem podlagala, vendar ne dolgo...  Sedaj ko je stara 5,5 mesecev pa ponoči se sama obrne na bom in spi. Sedaj pa iščem prave plenice, ker so mi do sedaj vse spustile.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.2.2008 9:37:04   
scubadiver
Meni je rekla pediatrinja ko sem jo to vprašala, da naj jo zalagam toliko časa, dokler bo delovalo. KO se bo sama zmotala na hrbet pa naj neham. Tko da je bla samo prvi mesec in nekaj dni na boku, zdej pa je na hrbtu, glavico pa ima itak obrnjeno na stran.

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.2.2008 12:05:52   
papica2
Meni je patronažna pri prvi rekli, da je lahko v vozičku komot na hrbtu, ker jo non stop nadziraš in lahko hitro ukrepaš, če ji kaj zaleti in bi se začela dušiti. Drugače pa sem taveliko (pa tudi zdaj tamalega) dala spat na bok potem pa pustila spati kot se je obrnila sama.

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 10
2.2.2008 14:15:42   
mala pikica
Pri 6 tednih nam še vedno uspe spati na boku, mu še vedno pleničko dam za hrbet. Čez dan in v vozičku pa spi na hrbtu.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu papica2)
Neposredna povezava do sporočila: 11
2.2.2008 20:05:33   
ursy78
pri nas je samo do 1 meseca spal na boku,potem pa se je kljub podlaganju zmeraj obrnil na hrbet,tok da od takrat naprej spi na hrbtu

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
2.2.2008 20:52:05   
kaya2007
naša je imale obdobje, ko je ves čas na hrbtu spala in smo jo full podlagal, da bi bila na boku. zdaj, nekje od 6-7 meseca pa večinoma spi sama od sebe na boku. je imela malo ekstenzijskega vzorca in mislim, da tudi zato ni hotla bit na boku.

(odgovor članu ursy78)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?