|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ležalnik
7.2.2006 18:08:45   
thunder
A ima katera morda tegale:

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=157237

Predvsem me zanima kako ste z njim zadovoljne!

Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ležalnik
7.2.2006 18:11:59   
Anonimen
Mi imamo Giordania, ampak drug model in je super.user posted image

(odgovor članu thunder)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
7.2.2006 18:26:01   
muha1
Ležalniki so super idejauser posted image . Naša punčka je v ležalniku že od rojstva naprej. V njem spi, se hrani... Otroka lahko z njim prenašaš iz enega prostora v drugega. v glavnem ne bo vam žal, če si ga nabavite

(odgovor članu thunder)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.2.2006 6:37:04   
lelaval
Takšnega ne. Več ali manj so si vsi podobni. So pa super zadeva. Uporabljaš ga lahko že od rojstva.

(odgovor članu thunder)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
8.2.2006 8:44:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lelaval)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
8.2.2006 10:24:07   
mml
Mi imamo tudi Gioradania...samo malo drugačen model in smo zaenkrat zelo zadovoljni z njim (no vsaj staršauser posted image , user posted image  pa v njem spi, boksa medvede in ne protestira)

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.2.2006 14:44:15   
tina104
Imamo točno takega, točno take barve, samo da smo ga kupili v akciji za 5 ali 6000.
Smo zelo zadovoljni, ker tako lahko našega user posted image  premikamo z iz prostora v prostor, lahko me gleda, ko kaj delam (kadar mu je seveda do tega)... V glavnem zelo uporabna stvar. Naklon se v redu pomika od popolnoma ležečega do sedečega, tako da ga že imaš lahko noter od rojstva naprej. Pa otroka noter privežeš, da ne more ven past. Seveda pa ni dobro pretiravat z uporabo (sem slišala, da lahko upočasniš njegov razvoj, ker tu noter ima vseeno rahlo omejeno gibanje). Aja, da se nastavit na dva načina - tako da stoji pri miru ali pa se giga (če ga ti gugaš ali pa tako brca, da se sam ziblje).

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.2.2006 20:44:05   
TORTICA
Mi imamo tudi takšnega. Super je,user posted image

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.2.2006 10:39:09   
alijana
Zdravo. Naša user posted image user posted image  ima točno takšnega. Smo zelo zadovoljni:
user posted image user posted image  = je rada v njem, predvsem ni omejena tako kot v lupini (ne bi je mogla imeti še v stanovanju v njej tako kot nekateri). Zelo rada je v ležalniku, binca, z rokami telovadi.
Midva z atijem = sva prav tako ful zadovoljna, saj user posted image  ne moreš imeti skozi na rokah, lahko nosiš iz prostora v prostor, ko midva jeva kosilo, je v ležalniku,... Super je da se spusti v ležeč položaj, saj če zaspi jo lahko brez skrbi pustim v njem. Ja, ko pa so user posted image večji, pa želijo sedeti, kar pa tudi omogoča tale ležalnik. Skratka ful priporočamo. Cao. Cao.

(odgovor članu TORTICA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Ko otrok riše
m_m

Ko moj otrok riše, jaz največkrat:

vprašam, da mi pove kaj je kje narisal (29%)

okaram, česa ni lepo narisal (2%)

svetujem kaj lahko popravi, da bo lepše (2%)

narišam sam/a, da vidi kako se kaj nariše (3%)

pohvalim, da se je zelo potrudil (64%)

ga spodbujam za drugačne dejavnosti (1%)

Število vseh glasov: 300

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!