|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ležišče v prikolici
16.5.2009 20:25:37   
masna
Imamo staro prikolico s še original spužvami, ki se dajo iz mize spremenit v ležišče. So pa že kar zdelane in tudi spanje ni ravno udobno.   Prav zato iščem neko novo varianto ležišč oz. spužv. V prikolici praktično samo spimo zato bi  si uredili  »fiksne« postelje….   Tiste ki ste že menjavale ležišča v prikolici, kje ste kupovale in kaj? Kolikšne so cene? Ne bi rada kakega dragega jogija za tistih par tednov na leto kupovala. Nekaj sem že spraševala po trgovinah, ampak nikjer nisem zasledila kakšnih »spalnih« spužv ipd….user posted image
Hvala!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ležišče v prikolici
16.5.2009 20:35:37   
Anonimen
Ti jutri sporočim,kje jih je moj oče kupil za v prikolico.

(odgovor članu masna)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
16.5.2009 23:08:06   
Marogica
Tudi midva razmišljava, da bi tiste "spužve" menjala, ker prav tako v prikolici samo spimo. Najprej sva pomislila na jogi, kakšne cenejše variante iz Ikee, dokler mi mož ni odprl oči in rekel, kako pa se bo ta težki jogi dvigoval, saj imamo kar nekja stvari spravljenih v spodnjih predalih...In ima prav. Tako, da jogi v bistvu odpade. Sedaj razmišljava, da bi si pač nabavila podobno peno ca. 15 cm debelo v enem kosu, ter jo dala preobleči oz. da je pena v nekaj "oblečena", da se ne uniči prehitro. Nisva pa še nič primernega našla, žal...

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.5.2009 23:51:52   
Gina
Mi smo si najprej pene zamenjali, pa kar precej let potem  imeli malo bolj kompaktne pene, ki smo jih dali obleči. Potem sem imela enkrat tega dovolj, ker sem alergijčna na ene reči v peni, pa sem kupila par jogijev. Ne tiste ta drage, ker za tri tedne spanja maks. v prikoli me ne bo konec, če na malo manj trdih jogijih ležim, ampak tiste lahke jogije. Dvigne se jih čist simpl, tako da dobiš vse ven izpod ležišča, pač oba jogija malo stisneš na kup, ampak ni neke strašne sile, da tega en normalno spreten človke ne bi zmogel, glih isto, kot če kup pen premetavaš. Pa pod posteljo načeloma tudi ne hranim ne vem koliko reči, ki bi jih vsak dan rabila. Torej jaz imam jogi.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.5.2009 7:04:41   
masna
Torej jaz imam jogi.

Pa si najdla ustrezne veličine jogijev? Saj notranje spalnice niso standardnih mer....

**** hvala vnaprej user posted image .

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.5.2009 10:04:21   
Sisy
Mi imamo jogije,take kot so za navadno posteljo in spimo kot angelčkiuser posted image  Spodaj nimamo predalov ampak prazen prostor tko da samo pod posteljo porinemo odvečne stvari.

Je pa tako da je na eni strani ležišče 120 in na drugi 140,za 120 imamo jogi v celem, za taveliko ležišče pa 2 jogija po 70. Oboje se da komot dobit. Je super, pa tut če ste na morju le po par tednov, se splača. Midva vsako leto vlečeva  prikolo le za par tednov na morje pa sploh ni bilo debate al jogi al pena. Jogi je le jogi. Tudi če gre samo za 3 tedne dobrega spanca to ful pomeni.

Je pa cenovno verjetno res razlika.

mi2 torej spiva na 140 ležišču,tamala pa na 120 kraljuje in uživauser posted image  Ko pride novi član pa ne vem kako bo,upam da bosta lahko spala skupajuser posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu masna)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.5.2009 10:17:55   
masna

Bom šla tudi za kake cenejše jogije pogledat.... Mogoče je pa res brezveze komplicirat.

Sisy naša dva sta lani celo poletje spala na isti postelji tudi cca 120 cm, vsak na svoji strani brez kakršnih koli težav. Pa bosta tudi letos moralauser posted image
Sam tako mimogrede jaz sem bla tudi avgustovka 2007 (rodila julija) in letos bom julijkauser posted image . No mi za ta 3.user posted image še nismo pogruntali kje bo spal...

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.5.2009 13:01:43   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: masna

Bom šla tudi za kake cenejše jogije pogledat.... Mogoče je pa res brezveze komplicirat.

Sisy naša dva sta lani celo poletje spala na isti postelji tudi cca 120 cm, vsak na svoji strani brez kakršnih koli težav. Pa bosta tudi letos moralauser posted image
Sam tako mimogrede jaz sem bla tudi avgustovka 2007 (rodila julija) in letos bom julijkauser posted image . No mi za ta 3.user posted image še nismo pogruntali kje bo spal...

o lepooooouser posted image  julijka boš! jst pa spet avgustovka, no rok imam 1.8...lahko pa da bom tako kot ti julijkauser posted image

boste pa tretjega vmes med starejša dva daliuser posted image

< Sporočilo je popravil Sisy -- 17.5.2009 13:03:18 >

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu masna)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.5.2009 14:18:04   
kristinaj
mi o tem še nismo razmišljali, damo čez blazine deko in čez še rjuho pa je malo boljš....

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu masna)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.5.2009 14:48:12   
alička
Kaj pa ta varianta, ki jo Dormeno zdaj reklamira. Neko dodatno ležišče, ki ga lahko zviješ. Če je primerno za spanje na tleh, v šotoru bi bilo dobro tudi za v prikolico user posted image . Ugibam, ker že ene dvajset let nisem bila v prikolici. 
http://www.dormeo.net/index.asp?tn=productview&c=4129&pid=23210&med=sem&orig=mcn&brd =dr&ctn=si&vir=no&referrer=google&src=dormeo_ad226 

< Sporočilo je popravil alička -- 17.5.2009 14:52:21 >

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.5.2009 21:27:51   
Nea_teja_
kupi si v Podgradu peno ,ki ti jo odrežejo po meri sama zbiraš debelino in je super

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 11
18.5.2009 7:19:01   
masna
kupi si v Podgradu peno ,ki ti jo odrežejo po meri sama zbiraš debelino in je super

Kje pa je to? A mi lahko daš malo več informacij? Hvalauser posted image

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 12
18.5.2009 9:56:26   
lumpa6
mi smo si tut jogije kupil za v prikolico, samo na drugi strani ga pa še moramo

(odgovor članu masna)
Neposredna povezava do sporočila: 13
18.5.2009 11:22:56   
Nea_teja_
Podgrad je eno mesto blizu Kozine kjer je tovarna in trgovina kako se točno imenuje ti še povem če te zanima

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 14
18.5.2009 20:58:10   
masna
Podgrad je eno mesto blizu Kozine kjer je tovarna in trgovina kako se točno imenuje ti še povem če te zanima

Malo sem pobrskala po netu, to je verjetno to a ne: http://www.plama-pur.si/
A veš mogoče kake okvirne cene?

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 15
19.5.2009 11:53:44   
Nea_teja_
prejšni tedenm je kupu stric peno za manjšo posteljo v 5m prikolici za dim nisem sig sam mislim da je 140x200 je dal 53 € nekaj takega je pa pena visoka 15cm in gosto tkana al neki tacga.

(odgovor članu masna)
Neposredna povezava do sporočila: 16
19.5.2009 12:40:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: masna

Malo sem pobrskala po netu, to je verjetno to a ne: http://www.plama-pur.si/
A veš mogoče kake okvirne cene?

Ne vem,če ni ravno tu naročil,preko telefona.So pa bile kr dost drage.So pa udobne.

(odgovor članu masna)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
20.5.2009 21:53:15   
masna
Sam, da povem da sem danes naročila peno pri podjetju Plama Pur. Vse skupaj dobimo kar po pošti, plačilo po povzetju. Če bodo katero zanimele cene : vse tri pene 50x 200 + 125 x 200 + 160 x200 bodo prišle cca 240 eur.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

5ri

(81%)

(19%)

Število vseh glasov: 212

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!