|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Leče in po
22.9.2009 21:04:51   
Bananček
Živjo,

ve morda katera kako je s kontaktnimi lečami med porodom?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Leče in po
22.9.2009 21:23:37   
Anonimen
http://www2.24ur.com/bin/experts.php?esection_id=22&expert=ursularm&q_id=4204

(odgovor članu Bananček)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
22.9.2009 23:39:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
23.9.2009 7:29:54   
lenca1
Med porodom sem bila brez leč, prišla v P z očali - potem sem pa še očala dol dala.

(odgovor članu Bananček)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.9.2009 8:14:57   
Momtobe
v materinski šoli baje povejo tudi, da naj v porodnišnico pridemo z očali in ne lečami!

(odgovor članu lenca1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.9.2009 8:18:33   
piko12
Če se porod zakomplicira, je lažje vzet dol očala, kot leče ven. Jaz poznam eno, ki je šla rodit z lečami in ni povedala, prišlo je do komplikacij in potem so še oči reševali, ker ji je leča zdrsnila zadaj.

(odgovor članu Momtobe)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.9.2009 11:42:23   
Bojana82
Leče pri porodu močno odsvetujejo, celo prepovedujejo......

(odgovor članu piko12)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.9.2009 13:55:55   
Ileus
Dvakrat rodila z lečami v Lj porodnišnici, nazadnje prejšnji teden. Prvič sem vprašala ginekologa in je rekel, da jih komot lahko imam, drugič niti spraševala nisem.

(odgovor članu Bojana82)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.9.2009 15:00:44   
Bananček
Pa so res kar različni odgovori, verjetno bo treba kar tik pred akcijo vprašat kako in kaj user posted image lepo mojmu posodico za leče v žep, pa je. 

(odgovor članu Ileus)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.9.2009 19:24:03   
Bojana82
Jaz sem prvič prišla v Lj. porodnišnico z lečami in bila fino kregana ( seveda sem jih morala takoj odstraniti ), baje da lahko pride do resnih komplikacij z očmi med porodom, če imamo notri leče....sedaj drugič jih niti s seboj ne mislim vzet.....

(odgovor članu Bananček)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?