Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Lastniki canon S5 -pomoč 6.5.2008 14:21:47
|
|
|
|
urška
|
po moje ne more bit ne vem kako drugače. moraš pa najbrž iz cdja ki je bil zraven fotoaparat naložit na računalnik njihov programček, potem ko pa preko USBja priklopiš kamero te pa itak vodi čez postopek.
|
|
|
|
RE: Lastniki canon S5 -pomoč 6.5.2008 14:31:32
|
|
|
|
PrimožL
|
Priklopi kabel v fotoaparat in nato v PC. Gumb za na katerem piše OFF potisni v levo (pregledovanje slik). Win XP ti nato sami zaznajo fotoaparat in slike enostavno skopiraš dol. Ne rabiš nalagat nobenega od programov priloženih na CD -ju.
< Sporočilo je popravil PrimožL -- 6.5.2008 14:34:00 >
|
|
|
|
RE: Lastniki canon S5 -pomoč 6.5.2008 14:39:40
|
|
|
|
abi
|
Živjo Mateja82, meni se je ravnokar pokvaril Canon S1 in razmišljam o nakupu Canon S5. Je aparat v redu oziroma kaj te je pri nakupu prepričalo da je to to ?
|
|
RE: Lastniki canon S5 -pomoč 6.5.2008 14:42:40
|
|
|
|
abi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mateja82 Pomoč! Ne vem kako spravit slike iz digitalca na računalnik. Sem pregledala že cela navodila pa nisem nič našla o tem. Sicer v kazalu je na strani pa piše čist neki drugega.. je zgleda prišlo do napake. Uglavnem pri prejšnem je šlo tako da si priklopu kable pa digitalca vklopil pa je šlo. Tu pa nevem a je isti postopek? Se bojim da bi kaj pokvarla zato rajši vprašam. Hvala ravnokar razmišljam o nakupu tega fotoaparata. Kaj te je pri nakupu prepričalo da je to to ?
|
|
RE: Lastniki canon S5 -pomoč 6.5.2008 15:01:27
|
|
|
|
Mateja82
|
http://www.e-fotografija.si/templates/?a=1101 glede na tole se mu ni dalo upret . Sicer ga bo treba dobro spoznat, ker prej nismo imeli tako zahtevnega zdaj pa smo se odločli za orng al pa nič . Dela pa res lepe slike.
< Sporočilo je popravil Mateja82 -- 6.5.2008 15:05:53 >
|
|
RE: Lastniki canon S5 -pomoč 6.5.2008 15:04:41
|
|
|
|
Mateja82
|
IZVIRNO SPOROČILO: PrimožL Priklopi kabel v fotoaparat in nato v PC. Gumb za na katerem piše OFF potisni v levo (pregledovanje slik). Win XP ti nato sami zaznajo fotoaparat in slike enostavno skopiraš dol. Ne rabiš nalagat nobenega od programov priloženih na CD -ju. Točno to sem potrebovala natančna navodila. Hvala !!!! Pri tem je treba bit natančen, ker se lahko kar fajn kaj pokvari (lastne izkušnje)
|
|
RE: Lastniki canon S5 -pomoč 6.5.2008 15:26:52
|
|
|
|
kristinaj
|
jaz imam canon power shot in ni treba nobenega programa nalagat na računalnik. enostavno preko usb kabla priklopiš fotoaparat, ki ga moreš prižgat in dat na program gledanja slikic (pri meni je to modra puščica) in potem preko mojega računalnika grem na fotoaparat označim slike jih skopiram in prilepim v mapco moje slike...
|
|
|
|
RE: Lastniki canon S5 -pomoč 6.5.2008 17:46:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: abi Živjo Mateja82, meni se je ravnokar pokvaril Canon S1 in razmišljam o nakupu Canon S5. Je aparat v redu oziroma kaj te je pri nakupu prepričalo da je to to ? Kolk je cena tega fotiča?
|
|
|
|
RE: Lastniki canon S5 -pomoč 7.5.2008 9:29:22
|
|
|
|
Naja30
|
IZVIRNO SPOROČILO: PrimožL Priklopi kabel v fotoaparat in nato v PC. Gumb za na katerem piše OFF potisni v levo (pregledovanje slik). Win XP ti nato sami zaznajo fotoaparat in slike enostavno skopiraš dol. Ne rabiš nalagat nobenega od programov priloženih na CD -ju. Tako delam tudi jaz.
|
|
|
|
RE: Lastniki canon S5 -pomoč 7.5.2008 14:07:15
|
|
|
|
Mateja82
|
Sem poskusla in ni problema gre z programom al pa tudi brez. **** cena je 379 evrov. Ampak potem še 1 G kartica, torbica, polnilec, batarije (to dvoje je na srečo dobil dosti ceneje kot v trgovini). Smo dali za vse skupaj 460 evrov. Letos nismo imeli dopusta v planu zato ...
|
|
RE: Lastniki canon S5 -pomoč 15.5.2008 18:34:35
|
|
|
|
zabicaa
|
Na mimovrste stane 326 EUR. Tudi mene mika....jao
|
|
|
|
RE: Lastniki canon S5 -pomoč 25.5.2008 15:24:32
|
|
|
|
Nikita***
|
IZVIRNO SPOROČILO: abi Živjo Mateja82, meni se je ravnokar pokvaril Canon S1 in razmišljam o nakupu Canon S5. Je aparat v redu oziroma kaj te je pri nakupu prepričalo da je to to ? Super fotoaparat, zmogljiv, veliko programov za "igranje", najbolj me je prepričal zelo dober super makro (lahko fotografiraš z 0, pa je ostrina fotke presenetljivo dobra), zadovoljiv zoom. Če se rada igraš z nastavitvami, je zelo primeren. Ker sem ga kupila pred kratkim, me čaka še kar nekaj dela, da ga dobro naštudiram. Cena je ugodna, v spletni trgovini ga dobiš že za 328 €.
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.