Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Lastnice vozičkov "marel" prosim za... 6.8.2005 12:43:57
|
|
|
|
Marogica
|
Mi smo kupili rabljeno marelo, ker smo jo konec koncev zelo malo uporabljali, saj smo našega, ko je shodil, pustili kar dosti hoditi. Će smo kam šli z avtom, vozićka s seboj nismo vzeli, ker smo zopet hodili. V trgovino smo se odpeljali z avtom, tam pa imajo tudi vozilke za otroke, še smo šli na sprehod, smo šli peš..... Odvsino je seveda koliko je tvoja ta mala stara in če že hodi, pa tudi koliko ste kot družina mobilini. Moje mnenje je, da za ta kratek čas, kar smo jo mi rabili, je bilo za malo denarja dovolj muzike.
|
|
|
|
Lastnice vozičkov "marel" prosim za... 6.8.2005 12:51:52
|
|
|
|
Pi-kica 1
|
Kupila sem marelo, ki je bila v akciji v Baby centru firme Gordanni in sem super zadovoljna z njo. Kolesa se normalno vrtijo, zelo lahko jo je upravljati lz eno roko, voziček je lahek in se enostavno zloži. Res ni vzmetena, vendar jo uporabljamo le za po mestu, torej se vozimo le po asfaltu. Tako da smo mi za malo denarja dobili muzike nad pričakovanji. LP Pi-kica
|
|
|
|
Lastnice vozičkov "marel" prosim za... 6.8.2005 12:52:17
|
|
|
|
lin
|
Zapp:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Lastnice vozičkov "marel" prosim za... 6.8.2005 21:31:40
|
|
|
|
lan
|
Zapp!!!:bravo:Res je lahko vodljiva marela in predvsem lahka in miniaturna,ko se jo zlozi.
|
|
|
|
Lastnice vozičkov "marel" prosim za... 6.8.2005 22:07:58
|
|
|
|
*maja
|
Ja Zapp je res dobra marela, samo ima eno veliko napako :(, to da nima naklona.
|
|
|
|
Lastnice vozičkov "marel" prosim za... 6.8.2005 22:29:52
|
|
|
|
andrejaz
|
tudi jaz sem za Zapp-a
|
|
|
|
Lastnice vozičkov "marel" prosim za... 6.8.2005 23:43:05
|
|
|
|
Baldi
|
Naj najprej povem, da po dobri stari navadi vsak RR-ovec oz. bolje RR-ovka svojo malho hvali tako, da pazljivo preden se odločiš:). Ker se konkretno zanimaš za marelo Peg Perego naj še jaz pristavim v piskerček. Če bi se lahko ponovno odločal, bi definitivno spet izbral voziček PP Pliko P3 Completo. In to iz preprostega razloga, ker je funkionalen, uporaben, dobro vodljiv,...in se skratka res dobro obnese. Najpomembnejše pa je dejstvo, da se:duda: v njem dobro in varno počuti. LP:pujs:
|
|
|
|
Lastnice vozičkov "marel" prosim za... 7.8.2005 8:49:34
|
|
|
|
štumf
|
ppmatic, prevleka za dež je neprecenljiva
|
|
|
|
Lastnice vozičkov "marel" prosim za... 7.8.2005 11:44:39
|
|
|
|
TARA in MAJ
|
ja Zapp:bravo:vendar če :duda:rad spi NE;)
|
|
|
|
Lastnice vozičkov "marel" prosim za... 7.8.2005 12:31:19
|
|
|
|
mušica
|
Kateri model pa je Matic? V trgovini ga še nisem zasledila. je to starejši model? :zmeden2: Kaj pa poleže se?
|
|
|
|
Lastnice vozičkov "marel" prosim za... 7.8.2005 23:15:38
|
|
|
|
elizabeta p
|
Mi smo imeli marelo. V Leclercu smo kupili za 15000. Tak s streho in zaščito za dež. Sej za na avtobus pa to je bil super, ker je majhen. Ampak naš malček je ful pozno shodil-pri 18 mesecih in se je kar doasti vozil. V glavnem, voziček se je kar zvil. Tisti aluminijasti del spredaj pri gumi. Ko smo kupovali novega, so nam povedali v trgovinah, da je aluminij mehek in ker je otrok že večji in težji ni to nič čudnega.:zmeden:
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.