Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Lastnice Traxx Jaguar 3 28.3.2007 13:28:29
|
|
|
|
pikam
|
Jaz ti žal ne morem pomagati glede dežnička. Me pa zanima, kje in kdaj si kupila voziček. Tudi jaz bi strašno rada imela tega Jaguarja 3, pa ga nikjer več ne dobim . A mogoče kdo ve, kje bi lahko še pogledala (katere trgovine v Italiji ali Avstriji)?
|
|
|
|
RE: Lastnice Traxx Jaguar 3 28.3.2007 13:41:15
|
|
|
|
Jelenche
|
no, jaz gum še nisem napumpala, imam čas do julija Tančica, verjetno si res preveč gume napumpala in se zato maje, sicer je pa itak drugače ko je notri otrok (zaradi same teže otroka) se verjetno lepše vozi. Seveda pa mora biti voziček stabilen, tko da kar malo spusti zrak ven, pa boš videla. Glede dežnička sem jaz kupila kar univerzalnega. Je super in paše gor, sem že sprobala. Kupila sem ga pa v Arielu. Jaz sem voziček kupila v LJ v Arielu, dala sem 333eurov samo za voziček. Kupila sem ga pa mislim da konec Januraja. In sem fuuul srečna da imam ta voziček, ker je oh in sploh uporaben in lep.
|
|
RE: Lastnice Traxx Jaguar 3 28.3.2007 14:18:14
|
|
|
|
tančica
|
Tudi jaz sem kupila voziček nekje januarja v Arielu v LJ in mislim da je bil med zadnjimi takrat, tako da sem ga ravno ujela. Vem pa da jih nikjer ni več za dobiti, ker sem hotela naknadno kupiti še ene dodatke in je bilo vse razprodano (od vseh trgovin v SLO ter preko neta). Parkrat sem zasledila, da so ga nekateri prodajali na bolhi...malce preveri...
|
|
|
|
RE: Lastnice Traxx Jaguar 3 28.3.2007 14:42:23
|
|
|
|
Bibyka
|
jaz sem bila konec februarja v arielu in so se imeli jaguar 3 na zalogi. Samo ce se ne motim so bili vsi v plavi barvi. Poklici v ARIELA v BTC pa ti bodo povedali. Vem pa da so imeli 2 ali 3 vozicke razstavjene LP
|
|
|
|
RE: Lastnice Traxx Jaguar 3 28.3.2007 14:50:28
|
|
|
|
pikam
|
V Arielu jih žal nimajo več. Menda je bilo ful povpraševanje po njih. V novi kolekciji pa menda sploh ne bo trokolesnikov. Tako da iščem še kje drugje, pa bolj ali manj neuspešno. Škoda, ker nama je ta voziček res všeč.
|
|
|
|
RE: Lastnice Traxx Jaguar 3 28.3.2007 14:51:03
|
|
|
|
triša
|
Jaz mam pa jaguarja 4 in je ful stabilen. Je pa ena težava, gume napumpam in mi držijo po par dni pol pa spustijo. To se dogaja pri ene dveh gumah. Guma ni preluknjana ali ventilček zanič (smo bli pri vulkanizerju). Pa me zanima če ima katera podobne težave?
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?