Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Lastnice Quinny freestyle comford vozičkov 21.8.2006 17:17:11
|
|
|
|
hubi
|
Naklon je minimalno dvignjen, cm ali dva. Je mišljen od rojstva dalje. Mi smo ga uporabljali skupaj z zimsko vrečo in se je prav fino obneslo. Če ta naklon moti, še vedno lahko daš v voziček kakšno deko za podlogo. Lupinico smo uporabljali za vožnjo in prenašanje, nikoli pa ni naneslo, da bi jo dali na ogrodje vozička. Pa ni preveč zapleteno.
|
|
|
|
RE: Lastnice Quinny freestyle comford vozičkov 22.8.2006 22:42:36
|
|
|
|
pravljica
|
ne vem, meni pa se je zdel nekje do 6. meseca čisto izgubljen samo v športnem delu lupinica nam je prišla prav 200%, imeli pa smo tudi košaro, čeprav je bil poletni dojenček...zakaj ne kupiš rabljene, od 20 - 25000 sit, ne bi nič izgubila, če bi jo po 5. mesecih prodala naprej...žal ti sigurno ne bi bilo
|
|
RE: Lastnice Quinny freestyle comford vozičkov 23.8.2006 11:01:44
|
|
|
|
belma
|
POZDRAVLJENA!!! JAZ IMAM ROK PORODA SEPTEMBRA. SEM SI TUDI KUPILA TAK VOZIČEK IN SAMO SPALNO OZ.TO ZIMSKO VREČO.SO MI TAKO SVETOVALI.UPAM,DA SE BO OBNESLO. IMAM PA TUDI MAXI COSI LUPINICO.LEP POZDRAV!!!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?