|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Lastnice Quinny freestyle comford vozičkov
21.8.2006 16:56:28   
muki1
Pomoč bi rabila.

Skoraj sem že diplomirala iz vozičkov, pa mi še vedno ni vse jasno. Ta magični freestyle comford 3xl, se da naslon spustiti čisto vodoravno, tako, da je v bistvu od rojstva naprej. Glede na to, da pričakujemo oktoberčka, rabim še zimsko vrečo. Je to dovolj ?
Ali ste jih v začetku vozile v lupinicah? Ker lupinico za avto že imam, samo ne maxi - cosi, ki se da kombinirat s tem vozičkom user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Lastnice Quinny freestyle comford vozičkov
21.8.2006 17:17:11   
hubi
Naklon je minimalno dvignjen, cm ali dva. Je mišljen od rojstva dalje. Mi smo ga uporabljali skupaj z zimsko vrečo in se je prav fino obneslo. Če ta naklon moti, še vedno lahko daš v voziček kakšno deko za podlogo. Lupinico smo uporabljali za vožnjo in prenašanje, nikoli pa ni naneslo, da bi jo dali na ogrodje vozička. Pa ni preveč zapleteno.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.8.2006 22:42:36   
pravljica
ne vem, meni pa se je zdel nekje do 6. meseca čisto izgubljen samo v športnem delu user posted image  lupinica nam je prišla prav 200%, imeli pa smo tudi košaro, čeprav je bil poletni dojenček...zakaj ne kupiš rabljene, od 20 - 25000 sit, ne bi nič izgubila, če bi jo po 5. mesecih prodala naprej...žal ti sigurno ne bi bilo user posted image

yeah, thats me ;)

(odgovor članu hubi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.8.2006 11:01:44   
belma
user posted image POZDRAVLJENA!!! JAZ IMAM ROK PORODA SEPTEMBRA. SEM SI TUDI KUPILA TAK VOZIČEK IN SAMO SPALNO OZ.TO ZIMSKO VREČO.SO MI TAKO SVETOVALI.UPAM,DA SE BO OBNESLO.user posted image  IMAM PA TUDI MAXI COSI LUPINICO.LEP POZDRAV!!!user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.8.2006 12:01:57   
GATA
Ojla,

sicer jaz nisem imela Quinnya čisto od začetka samo tudi če bi ga imela bi naredila isto. Jaz sem namreč imela kar dekice (eno spodaj in eno zgoraj - seveda večkrat prepognjeno). Ker naša user posted image  je včasih čisto ponorela ker ji je bilo vroče, ko je sijal sonček, sam v mrazu je nisem mogla slačit sem pa jo malo odkrila al pa čist...

Bi imela pa vprašanje če bi imela vrečo, kako potem otroka obleči user posted image

(odgovor članu belma)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?