balaena
|
jaz imam pa potem drugačna navodila. imam knjižico z 29 slikicami (na 5 straneh) in besedilo v različnih jezikih - vsak jezik eno stran. slovenska so pa menda (bila) tudi na A4 skopirana. ne vem kje imam tista. za zlaganje mi npr. pise: - adjust the backrest of the seat to the most vertical position (pict 13) - remove anything from the basket which could obstruct the folding of the 3-wheeler - release the locking devices of the both sides of the handle by pulling them upwards - fold the chassis as shown in pict 2 until the folding lock clicks (pict 18) (če želiš, lahko navodila skopiram in ti jih pošljem, ali pa slikam in po mejlu pošljem) saj nisem mislila, da bi bilo z mehanizmom za zlaganje kaj narobe, sem se napacno izrazila. s tem "folding lock", ta crnim, ce pravis, da se odpira. mogoce je zrahljan? za rezervne zračnice ti jaz priporočam, da jih kupiš v baby centru. nama je nekaj puščala ta prva, jo je moj koruznik ene stokrat zamenjal in flikal (5x pa pomoje res) in se je tudi pritoževal, da gre na težko. je pa imela zračnica eno napako - tako črto pocez in je vsakič tam puščala. potem sva v BC kupila novo in je zdaj ok. zračnica je pa od firme ABC design (se mi zdi?) v taki oker-rjavi mini torbici z dvema ročajema. samo najprej natančno izmeri premer, ker imajo različne velikosti in midva sva najprej napačno kupila - so jo pa zamenjali. zdaj je s kolesi mir :) sicer sem pa enkrat pisala na apolo, ker se mi matrix ni hotel pravilno nastavit v polozaj, pa so mi odpisali, naj ga v najbližjo PP pripeljem in bodo zrihtali. pa sem potem ugotovila, da sem sama kriva, sem nekaj zamutila... ta drugič je bilo pa na strehci, da je pogledala ena palčka ven in sem šla kar v PP v LJ in so prodajalke nekam čudno gledale, je bila pa tam tudi ena šefica iz Ptuja in je rekla, da to oni seveda popravijo na svoje stroške, da lahko odpeljejo na Ptuj, da pozna tam enega čevljarja, ali pa se v LJ dogovorim, potem je pa tiste smotke prodajalke spraševala, če vejo, kje bi to v LJ zašili, pa seveda nobena ni vedela. tako da bom kar sama, samo se še nisem spravila. aja, zaradi tega, ker zračnice še nisi plačala, se pa jaz ne bi obremenjevala. če bodo mislili, se bodo že spomnili nate in ti povedali, koliko hočejo! moj senčnik je bil 4000 SIT (3900 al nekaj takega) in je res vreden svojega denarja. tak fin material (UV zaščito naj bi imel), dve vzmeti ima za nastavljat nagib in pa zelo velik premer -70cm, drugače so pa 60cm. kaj pa pravijo, zakaj tako dolgo traja? najbrž bi ga hitreje dobila, če bi ga po internetu naročila, sem jih videla v eni trgovini britanski.
|