Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Lasni modni dodatek-obroč 22.2.2009 22:52:23
|
|
|
|
Ribica **
|
Mene obroci tiscijo, najraje imam soncna ocala, da mi lase nazaj drzijo. Samo kaj, ko ni vedno sonca Drugace imajo pa teh obrocev kar nekaj v trgovinah, kjer prodajajo Six nakit (npr. v Cityparku je, pa v Müllerju, pa Bata, Sportina ...), videla sem jih pa tudi v Accessories.
|
|
|
|
RE: Lasni modni dodatek-obroč 23.2.2009 7:54:45
|
|
|
|
total
|
Jaz ga velikokrat dam gor,pa mam tut krajše od spredaj,mi je fajn,pa še lepo pride,jih imaš v vseh drogarijah.
|
|
RE: Lasni modni dodatek-obroč 23.2.2009 9:15:50
|
|
|
|
LoCa
|
mene začne bolet glava...
|
|
|
|
RE: Lasni modni dodatek-obroč 23.2.2009 9:23:21
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ribica RR Mene obroci tiscijo, najraje imam soncna ocala, da mi lase nazaj drzijo. Samo kaj, ko ni vedno sonca Ja, jaz isto. Samo jaz jih nosim tudi če ušpičene prekle dol letijo. Imam tudi nekaj obročev, toliko da vem, da eni tiščijo (tudi glavoboli pašejo v to vrsto), eni pa ne. Ugotoviš pa to šele po parih urah nošenja, takod a v trgovini skoraj ne moreš tega še vedet. Imajo jih pa po vseh trgovinah, kjer imajo tufi modne dodatke, tudi v Intersparu, pa v Acessories ...
|
|
RE: Lasni modni dodatek-obroč 24.2.2009 11:22:53
|
|
|
|
tajtaja
|
mene začne bolet glava... Mene tudi!
|
|
RE: Lasni modni dodatek-obroč 24.2.2009 13:16:26
|
|
|
|
murkica
|
Pa sej se da dobiti tudi take, ki ne tiščijo. Jaz jih ponavadi kupim kar v H&M-u ali kakšni podobni trgovini. Uporabljam pa jih samo kot modni dodatek in v laseh pravzaprav nimajo nobene prave funkcije.
|
|
RE: Lasni modni dodatek-obroč 24.2.2009 16:05:48
|
|
|
|
helloKitty
|
Jaz jih kar nosim. Mam jih veliko različnih barv in oblik. Kupujem jih v Lunci, Accessories, itd. Všeč so mi tud elastični trakovi za lase. Veliko jih imajo v H&M.
|
|
RE: Lasni modni dodatek-obroč 2.3.2009 21:06:11
|
|
|
|
* Mateja *
|
ne nosim, ga pa imam v omari! sam me začne tiščati, tako da ne gre!
|
|
|
| Stran: [1] |
pleniceEvica22katere plenice uporabljate?pampers (nemške) (
35%)
pampers (avstrijske) (
7%)
hoferjeve, lidlove (
11%)
müllerjeve (
27%)
DMove (
10%)
ostalo (
10%)
Število vseh glasov: 230Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!