|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Lase imam kot Tina iz Big Brotherja
22.3.2007 9:41:45   
romy
Ojla!
Mogoče se katera še spomni, ko sem nekaj časa nazaj odprla temo: Je kakšna naravno kodrasta.
No in sedaj vam lahko povem, da imam lase točno take, oblika, barva, dolžina kot Tina iz BB.
Mogoče kaj več idej kako jih ukrotiti.
Namreč kot vidite se pač take čupe ne da razčesat in tudi meni osebno to ni lepa frizura, zato ker ni ne ravno, ne kodrasto, ampak kar nekaj vmes. 
Saj mogoče je kateri všeč in po moje Tini ful paše in je dobra bejba, ampak jaz si želim spremembo....help
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Lase imam kot Tina iz Big Brotherja
22.3.2007 9:59:09   
Anonimen
meni so pa taki lasje všečuser posted image ..in ja verjetno je res dosti dela..k jz mam čist kratko čupo....sicer pa probaj z ravnalnikom si lase zravnat....mogoče??

(odgovor članu romy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
22.3.2007 10:02:42   
eya
Jaz ti tudi ne bom v pomoč, samo pripomnila bi, da mi je taka čupa fuuuuul všečuser posted image user posted image . Sem pa videla pri Tini, da se jo da lepo zgladit in spet v čop ali pa figo.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.3.2007 12:10:01   
muki1
Hej, srečna bodi user posted image . Meni pa so ful všeč.

Z likalnikom za lase user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.3.2007 13:12:29   
Annny
Jaz imam sicer čisto ravne lase, ima pa takole nekako (ali še bolj) skodrane moja hčerkica. Zdi se mi, da so taki lasje vedno 'suhi' ali pa imam samo tak občutekuser posted image user posted image  Ne vem, kako je z ravnanjem ipd, ampak ugotovila sem, da se jih lažje češe in da so lepši, če ji med umivanjem dam med šampon 1 kapljico olivnega olja. Zelo pomaga.
Drugo, kar pomaga, so silikonske kapljice za lase (recimo od Klasa); otroku jih sicer ne dajem na glavo, ampak naredijo zelo lepo  in 'zdravo' strukturo las. Jaz jih uporabljam za pramena in proti cepljenju las. Mislim, da stanejo tam okrog 5-6 €, dobra zadeva.

(odgovor članu romy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.3.2007 13:19:40   
žiža
lahko daš polovico svoje grivice meni pa bova obe zadovoljni user posted image user posted image

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.3.2007 14:02:46   
Anonimen
Sem ti fouš user posted image

Imam eno znanko, ki ima podobne lase in si jih že celo večnost lika. Rajši ti ne povem, kakšne ima lase. Bljak. Uničene.
Probaj z Rowentino vrtljivo krtačo. Baje je ful fajn. Je v bistvu krtača-fen.

(odgovor članu žiža)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
22.3.2007 15:01:47   
romy
Ja punce moje ni tako lahko imet take grive user posted image , veste kaj jaz nisem pa nobeni folš k ima tako čupo, si sama pri sebi mislim ha,ha,hauser posted image user posted image user posted image

Saj vem likanje, da ampak ne morem si vsak dan likat lase, pol bom pa k una pobrita iz BB, od same uničenosti bo treba na nulo pobrit.

EJ, hudoooooo, kaj sem se spomnila.....pobrijem si čupo pa nosim lasuljo, pa ne bom nikoli več nikomur težila kaj naj s grivo, pa si bom tako lasuljo kupila k bo meni všeč in bom končno enkrat zadovoljna sama s sabo.....res ni slaba ideja. user posted image user posted image user posted image

Aja še to, saj lase si dam polikat in je res VRHUNSKO, tistih par dni ko ostanejo polikani sem res prava mačka, se še sama vase zaljubim user posted image user posted image user posted image
pol pa imajo moji neubogljivci dovolj ravnine, se pa začnejo zvijat, kot striptizeta po štangi user posted image

Resno: včasih si jih dam zlikat in je FENOMENALNO, vendar prevečkrat si ne upam, ker baje ful uničuje lase.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.3.2007 17:11:15   
Anonimen
Tak to je, jaz mam full ravne lase pa sem vedno htela met kravžlaste, sem pa mela sošolko ki je bila kravžlasta pa je vedno hotela imeti ravne lase. Tako da se mi zdi da tu ni recepta kako jih zravnat, tu pa tam si to privošči drugače pa poskušaj drugačne frizure pa bo mogoče bolje.

Sam fauš pa sem ti res. Ker moji so tako ravni da ne morem z njimi nič naredit. Če pa si že pa sem čez eno uro spet ravna.

(odgovor članu romy)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
22.3.2007 20:09:03   
* Mateja *
Joj, jaz bi pa mela take lase ko jih ima Tina. NOro dobro čupo ima!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
23.3.2007 12:04:48   
MALINČICA
IZVIRNO SPOROČILO: * Mateja *

Joj, jaz bi pa mela take lase ko jih ima Tina. NOro dobro čupo ima!!

Se podpišem pod to!
Imam ravne in so mi ful všeč take čupaste babnice!! Kar vso pozornost poberejo, ko vstopijo v prostor!

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu * Mateja *)
Neposredna povezava do sporočila: 11
24.3.2007 17:17:23   
kepica
Obstaja preparat, ki deluje na isti način kot trajna, samo da ima kontra učinek. Jaz sem si prav ta teden to dala delat. Sicer imam svoje lase ravne, pa sem zdej 10 let imela trajno, zdej se mi pa ni dalo čakat, da mi vse preraste, pa še grdo zgleda in sem si jih dala zravnat. Super zadeva. Drži pa toliko časa, da ne preraste. V tvojem primeru bi si hodila potem ravnat samo narastek. Vprašaj frizerko, če pozna to zadevo. Drugače pa pridi k mojiuser posted image
Drugač ima pa meni Tina tut ful lepe lase. Tudi jaz sem imela take ampak sem se jih zelo naveličala, tko da sem zdej naredila veliko spremembo. Iz dolgih, skodranih blond las sem ta teden postala kratkolasa, ravnolasa rdečelaskauser posted image Mi ni treba razlagat, da me noben več ne pozna, a neuser posted image Aja, pa še prej sem očala nosila, zdej mam pa leče. Še mož me ni prepoznal.user posted image  

< Sporočilo je popravil kepica -- 24.3.2007 17:18:27 >

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 12
25.3.2007 12:32:52   
Jerneja_
Če uporabiš šampon,balzam ali kremo, ki sem ga omenila na tej temi http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1353960, boš imela lepe kodre nič štrenaste pa še vedno jih bo waaw veliko in dobra "čupa". user posted image
Probaj,   to linijo pa prodajajo samo pri frizerjih, ki imajo Loreal linijo za nego npr. vsi Mič Styling saloni.

LP
Jerneja

< Sporočilo je popravil Jerneja RR -- 25.3.2007 12:33:36 >

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
26.3.2007 8:54:07   
romy
Kepica - Za to sem že slišala in sem govorila o tem z mojo frizerko, vendar ona tega ne dela in pravi da to fuuuul uničuje lase. Zdaj pa mi prosim ti povej iz tvojih izkušenj. Se ti res ful uničijo lasje? Kje to delajo, na našem koncu -dolenjska mislim da tega ni? Mogoče Ljubljana? Koliko stane? A zgleda ok? A izgleda tako kot ko ti frizerka polika lase, ali bolje ali slabše? Koliko časa drži?
Povej mi please kaj več o tem, ker ravno to tuhtam že kakšnih 14 dni...

(odgovor članu Jerneja_)
Neposredna povezava do sporočila: 14
8.4.2007 13:24:48   
kepica
romy, žal sem šele danes videla tvoj post, ker je tema zlezla že kar precej nazaj. Lahko ti povem, da sem si prav ta teden zravnala lase s tistim preparatom.Ker sem marca imela mesec sprememb sem v kratkem času dvakrat menjala barvo, sedaj pa sem si še poravnala lase in moram rečt, da lasje sploh niso uničeni, pa čeprav sem jih ta mesecd kar precej namučila. Opozoriti te moram samo to, da ta preparat odstrani kar precej abarve, če si pobarvana. Jaz sem iz temno rdeče zdej svetlo rdeča.Meni je to naredila teta. Na lase mi je namazala neko kremo, me dobro počesala, da so bili lasje res lepo ravni in pustila učinkovati 20 minut. Lase mi je potem oprala in posušila in to je bilo to. Dva dni oz. 48 ur sem morala zelo pazit, kako sem ponoči spala, da se niso lasje preveč prepogibali, nisem si smela las dajat za ušesa in spenjat v čop, ker bi se lahko to pozneje poznalo, ker ta preparat učinkuje še 48 ur. Moram pa to zadevo zelo pohvalit, ker sem se znebila moje 10 letne trajne, ki sem jo bila res že zelo naveličana. Res, da ko vidim kakšno skodrano blondinko, da me še prime, da bi jih imela, ampak res je bil že čas za spremembe. Drugače pa ti za točno ceno ne znam povedat, ker mi to dela teta in je ceneje. Jaz ji dam pač nekaj denarja za dobro voljo. Malo povprašaj v tvojem koncu koliko pri vas računajo. Kar se pa tiče škodljivosti za lase je pa verjetno odvisno od preparata in načina, kako to zadevo narediš. Tudi trajne sem že videla obupne, ko imajo punce kar požgane lase. Moja teta moram rečt, da to obvlada, veliko hodi tudi na seminarje in je super, je pa žal verjetno predaleč zate, ker smo iz Gorenjske. Aja, še podatek, ki te je zanimal. Ta zedava drži, dokler pač lasje ne zrastejo. Pri meni, ki imam ravne lase, je bilo potrebno narediti samo enkrat, da sem se pač znebila trajne. Če si pa skodrana, pa pač hodiš ko se ti naredi narastek in potem ravnaš samo narastek.
Sem bila kar dolgauser posted image Če te še kaj zanima, piši na privat, da te ne bom spet spregledala, če bo tema šla na drugo stran.
lp,kepica

(odgovor članu romy)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?